Gość załamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 13, 2012 mam 180cm i 70kg czy jestem mutantem? Jestem dziewczyna, mam 17lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość |..........///////// Napisano Czerwiec 13, 2012 popierdoliło cię ile tych tematów do chuja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 13, 2012 dałam tylko 2.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 13, 2012 dałam tylko 2.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niveababy2012 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 sluchaj nie wiem jak wygladasz, mozesz byc chuda a mozesz byc wielka ze wzgledu na swoij wzrost i wage ale pamietaj jedno, ze jestes bardzo mloda i jeszcze rosniesz!!!! ja bym naprawde przestala jesc na Twoim miejscu uwierz mi, nie daleko jest 100 kg tez mi sie 80 wydawalo nie do osiagniecia kiedys.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 14, 2012 uwierz mi ze do 100kg nie doje ;p nie pozwole sobie na to ;p moja waga raczej ma tendencje malejace niz rosnace ;p jednak teraz stanelam na tej wadze i nic sie nie rusza wiec to mnie trapi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiordowska Napisano Czerwiec 14, 2012 zalezy jak jestes zbudowana czy uprawiasz sport i masz miesnie czy tylko tłuszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 14, 2012 chodze na silownie 3 razy w tygodniu, staram sie przynajmniej, czasami jest mniej czasami wiecej..trenowałam koszykówkę, ale to bylo rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawdź swoje BMI Napisano Czerwiec 15, 2012 policz sobie wagę prawidłową , może akurat coś ci da http://bmi.pasiasty.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze młoda jeszcze głupia Napisano Czerwiec 15, 2012 podejrzewam ,że lepiej żebyś ważyła min 63 kg przy twoim wzroście i raczej nie jest to normalne żeby osoba przy twoim wzroście ważyła 50 kg tak jak osoba mająca 160 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhfffh Napisano Czerwiec 15, 2012 Masz super wage, na tobie nawy 80 kg wyglądać będzie normalnie, nie masz 160 cm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestes gruba Napisano Czerwiec 15, 2012 ja mam 170 cm i jak wazylam 60 kg - wygladam naprawde super i nosilam rozmiar 36/38 a ty jestes 10 cm wyzsza - wage masz idealna. No chyba ze chcesz zostac modelka - no to musisz zrzucic jakies 10-12 kg.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qpoqm, Napisano Czerwiec 15, 2012 gruba nie jestes ale ja np mam 170 ,waze 60 kg ale mam oponke na brzuchu i mnie to wkurza a jak spadne woiecej z wagi ,zeby oponki nie bylo, to wygladam za chudo i brzydko, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana zdesperowanae Napisano Czerwiec 19, 2012 Dzięki za słowa otuchy ;)) własnie chciałabym ważyc tak z 63kg, wtedy bym sie dobrze czuła w swoim ciele, ale odchudzam sie i stoje w miejscu jak narazie. nic mi nie spada. Chciałabym schudnac w ud i troche z brzucha tak najbardziej. Ale teraz wchodzi kwestia piersi bo nie sa jakies u mnie niewiadomo jakie duze i jak schudne to zmaleja ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foyyer Napisano Czerwiec 19, 2012 Nie jesteś gruba - dowolny kalkulator BMI powie Ci, że masz ok. 21-22 BMI czyli sam środek przedziału prawidłowej wagi (19,5-25 BMI) pozdr http://kwiat-paproci.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustchange 0 Napisano Lipiec 16, 2012 gruba to jestem ja, 165cm/85kg diety dietki i 20kg w 2 lata przybyło ! efekt jojo i wszytko jasne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach