Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła dziewczyna:)

Pytania do młodzieży i dorosłych osób...

Polecane posty

Hej mam kilka pytań do wszystkich które mają jakiś sens po pewnym zastanowieniu się nad nimi. Czy możecie na nie odpowiedzieć ?? Poznając innych odkrywasz siebie jaki/jaka jesteś i czy nasze charaktery i upodobania są między nami do siebie odpowiednie... Ja odpowiadam pierwsza i liczę na wasze odpowiedzi 1 Twój stan cywilny i wiek - dziewczyna 15 lat 2 Czy masz partnera - Nie 4 Czy często myślisz o seksie - bardzo mało 5 Czy często miewasz sny erotyczne - tak bardzo często i nie wiem czemu 6 Czy uprawiasz sex - Nie 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - Nie ale proponowano mi 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - Troszeczkę krępują 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - uważam że powinny być takie wizyty 10 Inne uwagi - nie mam uwag

Dla innych przygotowane podpunkty... 1 Twój stan cywilny i wiek - 2 Czy masz partnera - 4 Czy często myślisz o seksie - 5 Czy często miewasz sny erotyczne - 6 Czy uprawiasz sex - 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - 10 Inne uwagi -

Gość informatyk___
pkt 7 - seks przez internet ? To już można ?

Gość ar
pkt 5 mam takie sny bo często o tym myślę

Gość KASIAAAAhnhnhnh
1 Twój stan cywilny i wiek - panna 21 lat 2 Czy masz partnera - tak 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - tak 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - nie 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - nienawidzę psychologów :/ 10 Inne uwagi - nie mam uwag

Gość 18cali bialej rozrywki
O kufa , musze założyć zatyczke na USB bo jeszcze alimenty przyjdą e-mailem

Gość mr iks
UEFA wszczęła procedurę dyscyplinarną przeciwko federacjom piłkarskim Polski (PZPN) i Rosji (RFS) w związku z nagannym zachowaniem kibiców podczas meczu mistrzostw Europy między reprezentacjami tych krajów we wtorek w Warszawie. Badana będzie sprawa rzucania rac przez kibiców, Rosjanie będą odpowiadać ponadto za wywieszenie zabronionych transparentów i wtargnięcie na murawę jednego z fanów. Komisja dyscyplinarna UEFA zbada tę sprawę 17 czerwca. Wcześniej w środę UEFA ukarała rosyjską federację grzywną 120 tys. euro za naganne zachowanie kibiców podczas meczu z Czechami w piątek we Wrocławiu i zaznaczyła, że jeśli incydent się powtórzy, grozi Rosji odjęcie sześciu punktów w eliminacjach do Euro 2016. W wydanym wieczorem komunikacie dotyczącym śledztwa w sprawie wydarzeń w Warszawie UEFA podkreśliła, że sankcja w postaci ujemnych punktów dla Rosjan tym razem jeszcze nie będzie brana pod uwagę.

Gość dziś orangeeeeeeeeeeee
1 Twój stan cywilny i wiek - panna 23 2 Czy masz partnera - nie 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - tak 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet -nie 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej -nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa -nic 10 Inne uwagi - brak

Gość cera naczynkowa
1 Twój stan cywilny i wiek - panna 19 2 Czy masz partnera - nie 4 Czy często myślisz o seksie - kilka razy dziennie ;P 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - aktualnie nie mam z kim 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - a jak to się robi? rozmawiałam o seksie przez net 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - w liceum chodziłam nawet często, lekcje się omijały, choć nie uważam że w jakikolwiek sposób oni pomagają 10 Inne uwagi - zabierz się lepiej do nauki, a nie o seksie śnisz

Gość Bystry:*
Dla innych przygotowane podpunkty... 1 Twój stan cywilny i wiek - chłopak 23 2 Czy masz partnera - Partnera nie mam bo nie jestem zboczeńcem ale i dziewczyny też nie mam:) 4 Czy często myślisz o seksie - Hm często mi się zdarza o tym myśleć 5 Czy często miewasz sny erotyczne - Jak byłem w twym wieku to miałem często takie sny 6 Czy uprawiasz sex - Nie często ale uprawiam 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - Chciałem ale nie miałem z kim:) 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - My lubimy takie tematy więc nie krępują mnie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - Do psychologa chodzą chorzy a ja uważam że jeszcze jestem zdrowy:) 10 Inne uwagi - Gdybyś była starsza chciał bym Ciebie poznać bo nie mam tu nikogo z kim mógł bym się kumplować nie dla zabawy...

Gość Mała:*
1 Twój stan cywilny i wiek - dziewczyna 14 2 Czy masz partnera - nie 4 Czy często myślisz o seksie - nie 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - nie 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - nie 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - tak 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - nie byłam wiec nie wypowiadam się. 10 Inne uwagi - głupie pytania:)

Gość Facet bez przyszłości
Hm tylko tyle odpowiedzi:)

1. mężatka 2. tak 4. tak 5. nie 6. tak 7. tak, kiedyś :) ale co to za seks :p 8. nie 9. to zależy, sama sienie wybieram, ale jeśli ktoś lubi sie zwierzać psycholog może być dla niego ok. A dlaczego nie ma trójki? :p

Gość abecadło;
1 - nieżonaty, 22 lata 2 - nie 4 - nie 5- wcale 6- wale konia 7- nie 8- może trochę 9- bez sensu, zamiast pomóc, wciskają jakieś durnoty 10- brak uwag

Gość kiwi2893
Dla innych przygotowane podpunkty... 1 Twój stan cywilny i wiek - panna 18 2 Czy masz partnera - tak 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - rzadko 6 Czy uprawiasz sex - tak 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - tak 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - tak

Gość wulgarny medrzec
seks przez internet istnieje jednak, to sie nazywa cyber seks :D dwoje ludzi masturbuje sie nawzajem do kamerki, wiec to jest jakas forma seksu, seksem nie nazywamy tylko pełny stosunek :D,

Gość Zakochana po uszy:)
1 Twój stan cywilny i wiek - panna 17 2 Czy masz partnera - tak 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - tak 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - tak 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - dla mnie to psychol:) 10 Inne uwagi - No właśnie gdzie trójka:)

1 Twój stan cywilny i wiek - wolny 23 2 Czy masz partnera - nie 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - czasami 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - nie 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - kazdy potrzebuje psychologa hehe 10 Inne uwagi - tjw

Myślę że nie tylko mnie dają coś takie pytania ale i innym coś dają Możesz tu poznać kogoś o takich samych zainteresowaniach i już wiesz więcej o kimś czyż nie przydatne to jest??

Pytasz się co dają takie pytania. Możesz w ten sposób poznać tu kogoś o takich samych zainteresowaniach czy będziesz wiedział o czym z kimś pisać nie zadając już zbędnych pytań. Może to się nie sprawdza ale taki temat dałam:) Na pewno się wielu osobom nie spodoba taki temat ale to ich sprawa:)

Gość mbp
ze jak to, że będziesz wiedziała, czy zaproponować sex przez internet, albo nie... Czy może będziesz wiedziała, żeby pytać, albo nie pytać co mu się śniło?? hahahahaaa... Do nauki gówniaro!!

Gość GHAH BEER UND PENSION 666
w polsce bogami są prywaciarze z urzędasami! POLITYCY ROBIĄ ZA SZATANÓW! KLER COŚ TAM SE WOJUJE, LECZ RADY NA LUDZI NIE DA!

1 Twój stan cywilny i wiek - mężątka wieku nie podam 2 Czy masz partnera - tak 4 Czy często myślisz o seksie - tak 5 Czy często miewasz sny erotyczne - nie 6 Czy uprawiasz sex - tak 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - Nie ale proponowano mi 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej - Nie 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa -niektórym przydał by się karnecik 10 Inne uwagi -dziewczyna to nie stan cywilny...

Gość Pomocna ręka
1 Twój stan cywilny i wiek -panna 15 lat 2 Czy masz partnera -nie 4 Czy często myślisz o seksie - nie 5 Czy często miewasz sny erotyczne -nie mam takich snów 6 Czy uprawiasz sex - nie 7 Czy uprawiałaś/uprawiasz sex przez internet - nie 8 Czy krępują Ciebie takie tematy jak powyżej -troszeczkę tak 9 Co sądzisz o wizytach u psychologa - chcę być psychologiem. 10 Inne uwagi -NIE MAM UWAG :)

Gość grossossss
ja mam skrocona ankiete: myślę o seksie, rucham 18, mam 20 lat