Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaSympatyczna

Zaprosić chłopaka?...

Polecane posty

Jestem od jakiegoś czasu na Sympatii. Z dłuższych znajomości zaliczyłam dwie, niestety nieudane. Poza tym z kilkoma facetami się spotkałam, ale na pierwszej "randce" się skończyło. Jacyś dziwni mi się trafiali. Miałam stamtąd zniknąć, ale los chciał, że postanowiłam dać sobie jeszcze kilka dni. Pojawił się nowy, na pierwszy rzut oka fajny facet. Puściłam mu oczko (bywalcy wiedzą o co chodzi, dla innych powiem, że to rodzaj zaczepki), on zareagował na to wiadomością. Rozmawiamy od dwóch dni. Przyznał się, pierwszy raz jest na takim portalu, że sceptycznie do niego podchodzi i jestem pierwszą osobą z którą pisze. Zastanawiam się, czy nie sprowokować jakiegoś spotkania. Uważam że pisanie tygodniami jest bez sensu, bo potem okazuje się, że to były zmarnowane tygodnie, znam to z doświadczenia. Wiem, że on szybko spotkania nie zaproponuje, z racji braku doświadczenia z portalami randkowymi i właśnie tego sceptycznego nastawienia. Ale czy nie zostanę źle odebrana jeśli zaproponuję spotkanie po kilku dniach rozmowy? Jak to załatwić?

nikt nie doradzi?

Gość aamar
chcesz to zaproś, w najgroszym przypadku skonczy sie znajomość po jednym spotkaniu....tak też bywa ;)

Nie o to chodzi... Wiem, że może się skończyć na jednym spotkaniu, zarówno dlatego, że ja się jemu nie spodobam, jak i on może mi się nie spodobać. Chodzi mi bardziej o to, czy nie wyjdę na desperatkę proponując mu spotkanie po dwóch dniach...

Gość uzytkowniczkaSYMP
Po 1. Nie wierz w to, ze jest tam od niedawna, ze jest sceptyczny itd. 99,99% facetow z sympatii tak pisze ZAWSZE :O:) Po 2. Zaproponuj spotkanie, podajac takie argumenty wlasnie, ze klawiatura jest cierpliwa i nie ma sensu sie łudzic. Dowiedzcie sie od razu czy jest chemia itd. Facet nie wezmie Cie za desperatke, nie te czasy. Spokojnie :) I mowi Ci to uzytkowniczka tego portalu:)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
zaproponuj spotkanie i wtedy zobaczysz co i jak.:)

Gość ...sunny...
Prawda, duzo facetów na tym portalu zwyczajnie kłamie, więc uwazaj... Z tego co wiem, i co się naczytalam na różnych forach, na tym portalu jest duzo oszustów, oczywiscie nie wszyscy, jednaj ostrożnośc wskazana. Piszą, ze szukają miłości na całe zycie, przyjaźni, a potem okazuje się, ze chodzi o zwykle przelotne znajomości, nie szukają stałych związków.

moze sciemnia z tym z enie byl nigdy na portalu ja bym czekala az on zaproponuje chyba

moze sciemnia z tym z enie byl nigdy na portalu ja bym czekala az on zaproponuje chyba

Uważam że pisanie tygodniami jest bez sensu, bo potem okazuje się, że to były zmarnowane tygodnie, znam to z doświadczenia. mylisz się, lepiej sama go zaproponuj najpierw na skype, telefon a potem randka/spotkanie w realu

Mam już jako takie doświadczenie z tym portalem, więc wiem, że faceci tam kłamią. On może mówić prawdę, ponieważ faktycznie jego profil pojawił się kilka dni temu. Zaproponowałam spacer. Powiedział, że chętnie, ale będzie miał czas dopiero w przyszłym tygodniu. Nie podał terminu.