Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Znacie jakieś dobre filmy w szczególności chodzi o horror

Polecane posty

Gość artureczekkkkk20
Milla Jovovich powraca w kolejnym mega hicie. Wraz z nią obudzi się nasz strach Sceneria niedostępnej i dzikiej Alaski, niewyjaśnionych zjawisk, ludzi kryjących mroczne tajemnice, a wszystko to na podstawie historii napisanej przez życie. Zacznij się bać już teraz czwarty stopien

Eden lake byl super:) naprawde trzymajacy w napieciu i to zakonczenie... "Luster" nie ogladalam i nie bede wiec nie porownuje nic do tego filmu.

artureczekkkkk20- zapytalam o zaskakujace zakonczenie. Sorry ale kopia tekstu z filmewebu nie jest tu potrzebna:O Kazdy moze to przeczytac wklepujac w google "czwarty stopien".

Gość artureczekkkkk20
OMG CAŁY DZIEŃ PADA =//

Gość karololaola
z ktorego roku ten czwarty stopien jest? ale to jakis scienfiction?

Gość w231231231
w zimnej scenerii to polecam 30 days of night, i The Frozen- o grupie nastolatków co zastali uwięzieni w nocy na wyciągu krzesełkowym...

Gość artureczekkkkk20
NIE MOGĘ CI POWIEDZIEĆ CO SIĘ DZIEJE W FILMIE BO BD ALL WIEDZIEĆ =// BO POCZĄTEK JUŻ JEST WAŻNY

Gość artureczekkkkk20
DOBRA JAK NIE CHCECIE TEGO CZWARTY STOPIEN TO Nieproszeni Goście tez jest dobry

zapytalam nie o to co dzieje sie w filmie, a o to czy zaskakuje. Jesli nie to nie film dla mnie. Reklamujesz tu cos? Bo na to wyglada:O

Gość karololaola
ale jakies potwory sa w tym filmie? bo jak tak to ja takich nie lubie

Gość w231231231
nieproszeni goście wg mnie tez nic nadzwyczajnego, ale b. podobny w tym stylu : Funny Games Us

Gość artureczekkkkk20
no ale to nawet fajne jest :)

Gość karololaola
nieproszeni goscie goscie ogladalam fajny, frozen tez fajny, 30 days od dark nie podobal mi sie bo nie lubie filmow o zombie. ale wy tu same stare filmy dajecie:o zobaczcie sobie pact naprawde fajny

Gość w231231231
Ewelin Ewa - jak musisz koniecznie zaskakujący, to obejrz Hypnos. Albo The shutter Island, ale ten drugi to nie horror raczej.,

Gość artureczekkkkk20
Saga Przed.Switem będzie ?

wlasnie zobaczylam, ze "Hypnos" to produkcja hiszpanska wiec obejrze na pewno. Lubie produkcje hiszpanskie.

Gość artureczekkkkk20
to może Droga bez powrotu 4 ? =]

"Droga bez powrotu 4" to zenada:O O ile jedynka mogla byc (choc horrorem bym tego nie nazwala) o tyle dalsze czesci to porazka za porazka:O

Gość w231231231
Dead end najlepsza była 1 częśc,druga ok. , trzecia- gdyby nie drewniane aktorstwo mogłaby sie podobac. 4 częsc była kiepska, bardzo. W tym stylu podoba mi sie Hotel zła 1 i 2. I swietny "Vacancy"- oglądałam wczoraj chyba po raz piąty. Parka przyjezdza noca do motelu. Nudza się, facet bierze płyte dvd, wkłada do odtwarzacza. I widzi, jak tam morgują poprzednich lokatorów tego pokoju i nagrywaja. Potem gasną światła, a ktoś zaczyna rąbac w drzwi

do tej pory horror, ktory mnie zaskoczyl zakonczeniem (czyli takim co sie nie domyslilam) to byl "Klucz do koszmaru". W innych zazwyczaj domyslam sie szybko zakonczenia, a szkoda:(

Gość w231231231
Ja w sumie to najbardziej lubię w horrorach klimat, jak w Silent Hill, wszystko to kwestia gustu

Gość w231231231
Klucz był dobry, ja chyba wsszystkie horrory widziałam... :p Jeszcze chyba na tej zasadzie Tale of two sisters, i ten nowy Dom snów, oraz Kobieta w czerni

ja lubie i klimat i zakonczenie:P jak mi sie klimat podoba, a zakonczenie zwali z nog to jest wlasnie to:) Lubie tez thillery trzymajace w napieciu z zaskakujacym zakonczeniem.

"Opowiesc o dwoch siostrach" to juz pisalam, ale zapomnialam jaki byl tytul po polsku wiec walnelam "Dwie siostry":D Nie ogladam fimow na kompie z polskim tlumaczeniem wiec stad moga byc bledy w tytulach u mnie:P

a wlasnie jak "Kobieta w czerni"? Mialam sie wybrac, ale musialam wyjechac za granice i tam nie udalo mi sie:( Chcialam sciagnac dla Daniela Radcliffe:P

Gość w231231231
Jeszcze ten stary film Gothika- cholernie dobry , zagadkowy, dla mnie cud miód... A z klimatem, to lubie ekranizacje Kinga, jak Sztorm stulecia albo Czerwona róża, ale one nie sa b. straszne

Gość w231231231
Kobieta w czerni mi się podobała, moze nie rewelacja, ale ok. Trzeba uwaznie oglądac, jest w tym tresc, nie tylko straszenie