Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była kotka74

Szczpak jak :-(

Polecane posty

Gość była kotka74

Mam szczupaka ok 2 kg ...cale zycie tylko smazylam , teraz chce inaczej tzn nafaszerowac ...przyprawilam juz calego estragon , bazylia , majeranek , czaber sol i pieprz ......lezy sobie w lodówce i moj problem to co mu do srodka wpakowac ..myslalam o porze , selerku i cebuli ......co wy na to ....... a moze znacie jakis inny przepis...dodam ze pierwszy raz bede rybke piekla a nie smazyla

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość była kotka74
hallllllo.....nikt tu sie nie zna na gotowaniu ....grrrrrrr

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiem i ja....
Szczupaka posolić natrzeć , oregano solą, pieprzem posmarować olejem. Masło utrzeć z solą , wymieszać z posiekaną natką pietruszki, włożyć do brzucha szczupaka, zawinąć w folię aluminiową. Zamknąć szczelnie i włożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 55 minut w temp. 190 st. C. http://www.splawik.com/Jak-Przyrzadzic-Szczupaka-e___13813

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość była kotka74
hmm..tylko natka , troche malo jak dla mnie ale thx za rade :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×