Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

masakra dzisiaj.spalem ze 3godz boli jak diabli

Polecane posty

Gość
wiesz jak sie wstaje żeby niue obciążać mięśni brzucha ? Obracasz sie na bok , spuszczasz nogi na ziemię podnosisz się na łokciu siadając , a jak ci się kreci w głowie to siedx az ci przejdzie i nie rób gwałtownych ruchów

Muszę znaleźć patent.blad zrobiłem bo leżałem plackiem i mi plecy zdretwialy i nie mogldem się na bok obrócić a potem o framuge drzwi i do góry i dałem rade.wczoraj było lepiej bo znieczulenie działało.a czemu boli mnie stopa prawa?

Gość
Brałes zastrzyki przed operaja do brzucha przeciw zakrzepowe?

Gość
Tak nie wstawaj bo pogorszysz sobie jeszcze , szwy ci moga popuscić , wstawaj tak jak ci napisałam , powoli nic na siłę

Gość
To pewnie ci dali , bo ból stopy moze oznaczać róznie. jak długo cie będzie boleć to lepiej zadzwonic na pogotowie , tylko radze ci ze szczerego serca

Gość Esterrra
u nas stosuje się profilaktykę przeciwzakrzepową około 3 tyg po zabiegu Fraxiparyna codziennie w brzuch, w anglii zbytnio się nie przejmują

Gość
Estera wiem o tym bo sama brałam te zastrzyki przed operacjąm w domu i w szpitalu, również jakis czas nawet po operacji

Jak mnie będzie bolec to zadzwonię do szpitala bo kazali.rano dzwonili pytać się czy ok to im nie powiedziałem bo przysypialrm jak telefon zadzwonił.albo do przychodni mam dzwonić to pielęgniarkę przyślą.

Gość
przynajmniej to dobrze

no i masz te swoje szybkie operacje w UK u nas byłbyś jeszcze w szpitalu, podłaczony do kroplówy, dostałbyś dobry środek przeciwbólowy, lekarz by cię 2 x dziennie ogladał a tak zjedziesz sobie wątrobe i żołądek przeciwbólowymi i w końcu jeszcze z powrotem w tym szpitalu wylądujesz, bo bedziesz mial martwicę stopy albo zator, czego ci nie życzę oczywiście ale na drugi raz tak się może nie będziesz zachwycał leczeniem w UK i docenisz polska służbę zdrowia

Co do zakrzepów chłopak który ze mną był dostal rajstopy a mi powiedzieli ze mam prawidlowa wagę i wyniki i ja nie muszę.tamten był gruby a go operowali przede mna

Gość
To nie chodzi czy jesteś gruby czy szczupły, u nas to nawet przy zwichnięciu kostki dostalesz te zastrzyki na 10 dni do wstrzykiwania sobie w brzuch

Ewa ja nie miałem wyjścia Na transport do pilski się nie nadawalem.musialem tu.a jak czytam w necie w prywatnych klinikach w PL robią tak samo

Gość
komu sie bardzo nudzi :(

Gość Esterrra
Ewa 33 , nie zauważyłam żeby sięzachwycał leczeniem w uk , tam mieszka to tam go operowali

no dokladnie w pl sieczeka na operacje musialbym wrocic na kilka miesiecy do pl zeby i badania zrobic a placic 5 tys prywatnie nie mam zamiaru skoro tu mam za darmo

Gość
Oddychaj spokojnie , przejdzie ci

neoangin wzialem bo gardlo mnie boli po intubacji i juz mi sie nie chce kaslac ufffffffffffff podobnop jeszcze pierwsze wyproznenie to masakra bedzie

Gość
Jak czujesz że ci sie chce kaszleć czy kichać nawet , to przy piewszym podtrzymuj brzuch troche pomaga a przy drugim podstaw sobie palec pod nos to nie kichniesz sprawdzo jest i skuteczne :D

Gość
Przejdziesz to napewno jak długo nie bexdziesz umiał sie pypróznic musisz cos sobie wziąc na zaparcie

Gość
Nie ma za co , samo to przeszlam to doradzam co wiem :) Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka :)

Gość
To ci wpółczuje :(