Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbhj iui

Moj facet wydziela mi jedzenie.

Polecane posty

Gość mnbhj iui

Od pewnego czasu mojemu facetowi odbilo i ubzdural sobie, ze lubi chude. Nie normalne. Nie szczuple. Nie chude. Liczy mi kazdy kawalek pizzy, komentuje, ze mam nie jesc, bo utyje, wydziela porcje. Chodze glodna. Sam ma 182cm i 106kg ale nie widzi problemu... To nie jest normalne chyba prawda?

Gość prowokantkaxxaaxx
kup mu lalke po co mu ty skoro wyglad tylko sie liczy?

Gość sdfsdfd
a ty ile wazysz ?

Gość mnbhj iui
po jedzeniu strasznie pierdze i w łózku każe mi leżweć do niego cyckami bym pierdziała do sciany

Gość mnbhj iui
ja waże 98 kg

Gość mnbhj iui
53kg przy 165, ale wygladam na szczuplejsza, niz wskazuje to waga. Mam 56cm w pasie...

Gość Uroczy Roman
Wąska w pasie dobrze pcha się. Ile masz w biodrach ?

Gość navya7658
tez kiedyś miałam takiego co mi jedzenie udzielalał a ważyłam 68 kg przy wzroscie 168 uwazam ze taki człowiek ma cos nie tak z głową... uciekałabym gdzie pieprz rośnie co do Twojego przypadku to dobrze ze Ci udziela, wybacz ale z opisu wynika ze jestes gruba jak swinia:O

Gość lalinnkkaa
ciesz się mój mnie zmusza do jedzenia... to jest tragedia :/

Gość navya7658
chyba ze to podszyw z tym 98kg

Gość week of view
pierdolnięty jakis, przepraszam ale dla mnie to chore

Gość mnbhj iui
W sumie nie wiem, ale cos kolo 80 Ostatnio pas tylko mierzylam

Gość mnbhj iui
Zle napisalam w 1szym zdaniu: "Nie normalne. Nie szczuple. Chude." - mialo byc. Nie waze 90kg! On twierdzi, ze powinnam wazyc 45...

Gość aXXC
ale biodra mierzyłaś w najszerszym miejscu ?

Gość week of view
to powiedz mu ze ty lubisz patyczaków i ma schudnąć przynajmniej 10 kg:classic_cool: ja bym tak zrobila

Gość mnbhj iui
Napisalam wyraznie, ze ostatnio mierzylam sie tylko w pasie. Zreszta jakie ma znaczenie ile mam w biodrach? Nie mam nadwagi! A on wcina pizze, ale ja nie moge. Stoi nade mna jak kat i patrzy co jem. Mam juz dosc :(

Gość week of view
to nie badz taka sierota i zrob cos z tym!

To powiedz mu, że schudniesz do 45 kg, jak on zleci do 70 kg. Bo też lubisz chudych. I zobaczymy czy też się tak dla Ciebie poświęci :)

Gość mnbhj iui
Mowie mu, ze jestem glodna, ze czasem mam ochote na ciacho, tlumacze, ze nie mam nadwagi, ze sam moglby o siebie zadbac - jak grochem o sciane :( Tak sie tylko chcialam upewnic ze on przesadza

Gość królowa Twoja
hahahahhahahah no jeszcze czegoś takiego nie czytałam :D :D hahahahhahaha

Nie ważne, czy ważysz 50 kg czy 80 kg, to Twoja sprawa i Tobie ma być dobrze. Może Ci delikatnie sugerować, motywować do zrzucenia wagi. ALE WYDZIELAĆ ŻARCIE MOŻE CO NAJWYŻEJ SWOJEMU PSU!!!

Gość mnbhj iui
Moze by mnie to tak nie irytowalo, gdybym wiedziala, ze rzeczywiscie mam nadwage i probuje mnie zmotywowac. Ale ja juz jestem szczupla!!! Nawet przy 58 bylam, taka mam budowe. Duzo cwicze. Wymaga tylko ode mnie, od siebie nie. Chyba, zebym wygladala jak Anja Rubik :(

Gość królowa Twoja
Jak robisz mu obiad to też mu wydziel jedzenie: jeden ziemniaczek i pół kotlecika i powiedz że nie lubisz opasłych świń

Gość bylam w podobnej sytuacji jak
Nie sluchaj debili na tym forum co Ci pisza waska w pasie lepiej pcha sie czy co. Bylam w podobnej toxycznej sytuacji. Palant mi mowil ile mam jesc w koncu sie prawie nabawilam nerwicy a moja poczucie wartosci siegnelo zera. W koncu sie otrzasnelam i powiedzialam zeby sam uwazal na porcje bo jest gruby i nieatrakcyjny i zeby sam lepiej wzial za siebie. Poskutkowalo. Zarzucil mi ze nie podoba mi sie jak wyglada. Nie wyprowadzalam go z tego myslenia. Prawda zabolala a on sie ode mnie odpieprzyl. Po miesiacu zmnienilam go na lepszy model. Tego zycze tez Tobie.

Autorko, nawet gdybyś miała nadwagę, to motywacja nie polega na wydzielaniu porcji! Jak chciałam trochę zrzucić to zapisaliśmy się na basen i wieczorami biegaliśmy. I tak 3 miesiące. To jest motywacja.

Gość .jnfdgjdgmebg,mebgw,meg
prowo ludzie a wy sie spinacie :O Nie wierze, ze sa na swiecie tak jebniete laski :O

czy miałabyś 20 kilo nadwagi czy niedowagę, kochający facet nie ma prawa wydzielać Ci jedzenia, przecież to paranoja (tym bardziej, że sam jest mocno upasiony). Kazałabym mu spierdalać gdzie pieprz rośnie. Wymagania sobie znalazł, baran.

Gość mnbhj iui
Wiecie, ze to nie pierwszy ktory tak ma. mojej kolezanki ex tez mial obsesje zeby byla chuda. Nie wiem skad sie to bierze..

Gość te verde unplugged.
navya7658 Nie obraz sie, ale jestes glupia jak but. Nie dosc, ze wierzysz w idiotyczne podszywy, to jeszcze uwazasz, ze grugej dziewczynie partner powinien wydzielac jedzenie i kontrolowac, czy nie za duzo. Obrzydliwe.

Gość njowcbicw
chore to jakieś :/. Mój ex podniecał się moimi kośćmi biodrowymi i kościstymi dłonmi jak normnalny facet cyckami, pojebane