Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

84brunetka

Dlaczego mi przykro ?

Polecane posty

Mój facet powiedział mi wczoraj,że ogląda się za innymi dziewczynami,ale nie po to,żeby je poderwać tylko,żeby ocenić czy jest łądna czy nie,jak wygląda itd...powiedział też,że nagie ciało kobiety w filmnie zwraca jego uwagę i może w pewien sposób podnieca bo jest facetem...i co myslec ? Chye mi sie to nie podoba...

Gość week of view
przestan piekno jest po to zeby je ogladac i podziwac, oczywiscie jezeli w gre nie wchodza mysli o zdradzie, wazne ze cie kocha :)

a skąd mam wiedzieć czy nie ma takich myśli...:( to jest najgorsze....i czuje sie nieszczęśliwa teraz w tym momencie...

Przykro Ci bo myślisz że nie jesteś dla niego Tą jedyną wyjątkową i najpiękniejszą... i pewnie masz racje. Ale póki co to tylko zerka. Zadaj sobie pytanie czy gdyby miał okazję na niezłą dupeczkę to co by zrobił??? Jesli nie jesteś pewna masz odpowiedź. Myśle że szczerość i szacunek są w związku najważniejsze.

Gość mela,,
haha jesteś zazdrosna o laske na ekranie tv? :D:D

Gość week of view
a wszystko wiesz skad? bo nie masz zaufania. Zaufanie w zwiazku to podstawa. Kazdy facet lubi podzwiac piekne kobiety, spojrzmy prawdzie w oczy, tylko nie kazdy mowi o tym partnerce.

Gość xhxhj
hehe żałosna pochwa :D

Gość week of view
Cafe Atlantico jezeli nie jest pewna to ja widze tu jedna odpowiedz: mierzy partnera swoja miara.....

Nie o laską...Tylko hmm..o to,że sobie może pomyśleć,że jest lepsza ode mnie,że ma większe piersi,że by chciał ją w łóżku...chyba bardziej chodzi o to....a znając jego przeszłość i życie bez zahamowań "czy też ładna czy też brzydka-byle szybka",zastanawiałabym się czy by mnie zdradził z jakims sexi kociakiem

Gość week of view
no w takim razie ja ci nie pomoge. To jaki on jest to juz jakby nie moj problem, sprawy nie znam

Gość jea
kazdy facet się oglada i wyobraża sobie jaka ma cipę ,cycki ,jak się rucha itd,a jak ci wciska jakiś inny kit to mozesz być pewna ,ze to tylko kit

Sama widzisz... :D a druga strona medalu jak Ty na to patrzysz ? bo może też sobie zerkasz na ciasteczka i różne myśli przychodzą do głowy...ale najważniejsze jest to czy byłabyś mu wierna. Oczywiście jeśli to powazny zwiazek :D jeśli nie...to nie ma sie specjalnie czym przejmować.

ach jakie to trudne pogodzić się z tym,że mój facet ogląda sie za innymi i co gorsza myśli swoje...Staram się,ale nie zawsze mi to wychodzi...No ja akurat mam inaczej,nie oglądam sie za facetami-i nie myslę sobie o niech Bóg wie czego...przyznam sie,że jak mi o tym powiedział,znalazłam w necie jakiegoś umięśnionego faceta i myślałam ALE CIACHO...Laski sie kochaja w takich...ale po chwili same mysli przyszły do głowy-moje kochanie nie jest umięśnione,do tego ma okulary w żadnym stopniu nie przypomina tego na zdjęciu...sądzę,że cierpię na jakąs chorobe TYLKO JEDEN FACET I NIKT WIECEJ-chyba za wierna jestem :(((((( potrzebuje naprawde jakiesc porady z życia wzietej a nie czytana jakis poradników idiotycznych....

Gość jea
tu nie ma zadnej rady ,mozesz jedynie się modlić zeby nie wprowadzał w czyn swoich wyobrażeń i nic po za tym