Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś całkiem obiektywny

DLACZEGO POLKI NIENAWIDZA PIĘKNYCH KOBIET?

Polecane posty

Gość joijioj;
niesamowite jacy niektorzy sa narcystyczni:D

Gość aldona srednia kobieta
a wzrost neistety ma znaczenie. i to wlasnie powyzej 175cm

Gość dgnhmk
oj tam narcystyczni- mam się biczować do choklery- ja wiem, ze jestem ładna - ale nie czuję się najpiękniejsza. Czasami patrzę o jaka fajna babka też tak chcę a potem mija mi gdzieś moja gęba w szybie i myślę, kurde, nie jest źle. Ludzie patrzcie na to, czy ktoś jest człowiekiem, czy jest miły, fajny, uprzejmy, nie na to jak wygląda.

Gość aldona srednia kobieta
o, to ja mam dokaldnie jak dgnhmk :D

Gość joijioj;
myslenie o sobie jako o ladnej jest ok, ale wyglaszanie peanow na swoj temat, mowienie, ze jest sie zjawiskowym, cudownym, ze wszystkie kobiety zieja nienawiscia, ze wszyscy faceci rozdziawiaja geby z zachwytu juz zakrawa o narcystyczna manie przesladowcza:D

Gość wey7uiom
o jeny bo widzicie że jak ładna kobita i ma ładne piersi tyłeczek cialo i ogólnie mila aparycja to cokolwiek nie ubierze nawek worek na kartofle to faceci i tak bedą zachwyceni ładna kobieta jak idzie z dzieckiem to i tak jej się oberwie od zawistnych pasztetów a zawistne pasztety kwadraciaki i te chude szkapy bez cycek z nieciekawa facjatą chociaz nie wiadomo jak by sie ubrały czy raczej nie rozebrały i tak dalej będą jakie są i nawet to że kobieta atrakcyjna będzie szła w stroju pluszowego misia i będzie miała wszystko zakryte nawet to powtarzam nic nie da bo przez te paskudne zostanie zklasyfikowana jako szmata suka i dziwka

Gość dgnhmk
a tak na marginesie to nieraz widzę babki, które pewnie ( co po nich widać) nie czują się piękne - a dla mnie sa urzekające i np. obsadzam je w roli bohaterek moich książek. Trzeba odzwyczaić się od stereotypu- takiego polskiego, ze wygląd jest aż tak ważny. Higiena osobista, schludność, kultura, uprzejmość- To jest ważniejsze. No i jak śledź pisze- w UK pod tym względem jest super- a tam rozmaici ludzie są. I nie zjadają się na ulicach jak Polacy- rywalizacja wzrokiem, porównywanie się do kazdego itp.. polski koszmar

Gość dgnhmk
a tak na marginesie to nieraz widzę babki, które pewnie ( co po nich widać) nie czują się piękne - a dla mnie sa urzekające i np. obsadzam je w roli bohaterek moich książek. Trzeba odzwyczaić się od stereotypu- takiego polskiego, ze wygląd jest aż tak ważny. Higiena osobista, schludność, kultura, uprzejmość- To jest ważniejsze. No i jak śledź pisze- w UK pod tym względem jest super- a tam rozmaici ludzie są. I nie zjadają się na ulicach jak Polacy- rywalizacja wzrokiem, porównywanie się do kazdego itp.. polski koszmar

Gość dgnhmk
prawda taka, ze każda z nas ma monmenty w których czuje się świetnie w swojej skórze- a czasami jak gówno..:) więcej dystansu ludzie- a narcyzm trzeba leczyć

z tego samego powodu dla którego faceci nie lubia wysokich przystojnych bogaczy za którymi latają baby. Bo to konkurencja. Zanim zaprzeczysz poczytaj co pisza np o takim Ronaldo :D

Gość kultura to oje drugie imie:)
większość polek naturalnie rodzi się z włosami swiński blond albinoski mysi szary rudy sa też szatynki i rzadko ciemne brunetki egzotyczne kobiety to te z naturalnie czarnymi włosami brwiami rzęsami oczami i ciemną karnacją np.takie http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+zdj%C4%99cia&start=197&hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=663&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=EbJIQh5R8SO3gM:&imgrefurl=http://kim-kardashian-hq-wallpapers.blogspot.com/2011/05/kim-kardasian-hq-wallpapers_04.html&docid=yaySqlvCfdJ8FM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-UsMPAaShqdU/TcF6LGJ5fBI/AAAAAAAADis/CEJSP-_O18w/s1600/kim%25252Bkardashian%25252B%252525289%25252529.jpg&w=1205&h=1600&ei=vNTZT5j1HYeMsgbGnsnVBw&zoom=1&iact=hc&vpx=143&vpy=284&dur=1770&hovh=259&hovw=195&tx=142&ty=141&sig=105399233710969681344&page=7&tbnh=154&tbnw=113&ndsp=35&ved=1t:429,r:8,s:197,i:30 to sa EGZOTYCZNE PIĘKNOŚCI i nie pisz o tych polskich podrobach które białą jak papier skure smażą w solariach malują brwi czarną kredka by się upodobnic choć troche do takiej kobiety kolor oczu wszystko zdradza

Gość dgnhmk
taka prawda, ze zawsze w sobie można o coś zadbać, jeśli chodzi o wygląd- o sylwetkę, zęby, włosy- można ! Nie trzeba szukać wad na siłę - i to wad do poprawki skalpelem, bo to jest błędna droga. Chcesz mieć większe cycki- popracuj nad tyłkiem i nogami:)

Gość Uwarzam Rze
a ja mysle ze to wlasnie brzydkie kobiety sa chamskie, wyniosle ( a w rzeczywistosci zawistne) i czesto sfrustrowane i zle. widze to po moich niektorych znajmomych. te naprawde brzydkie i nieakceptujace siebie w dodatku pluja jadem dookola, sa pelne nienawisci do wszystkiego (ladniejszego od nich) co sie rusza. ciagle wszystko jest zle, pretensje do calego swiata. jedna moja znajoma kiedy widzi jakas ladna kobiete, ladnie elegancko ubrana, kobieco i z klasa dziala to na nia jak czerwona lachta na byka. od razu leca wyzwiska, czuc ta nienawisc w sumie nieuzasadniona niczym. pozatym to fajna osoba ale wiem ze na punkcie wygladu innych ma jakiegos fiśka w glowie.. ja tam moze cud uroda nie jestem ale wiem ze wygladam dobrze a jesli sie postaram, jeszcze lepiej, doceniam urode innych kobiet i lubie na nie patrzec. nie chamsko, po prostu z aprobata. to samo sie tyczy przystojnych facetow. ale sie rozpisalam.. reasumujac, uwarzam ze, ladny czlowiek rowna sie ladne wnetrze. czesto sie to sprawdza.

Gość azcfgvbhjnkmlnjbgvfdc
szczerze to nie często spotyka sie u nas naprawde piękną kobiete sa albo zapuszczone lochy albo plastiki całe zamalowane niestety jak zmyją tapete to dalej sa nijakie i przecietne muwimy tu o naprawde zjawiskowych kobietach i nie piszcie pasztety że jasteście ladne i czasem ktos się odwróci sa kobiety takie że odwróci sie kazdy mówimy o ślicznych twarzach i kobiecych idealnych kształtach o kobietach totalnych budzących zachwyt i zapierających dech w piersiach a nie o jakichs lumpach na które ktoś czasem może przez zupełny przypadek looknie a one juz sie pusza i maja za pięknosci nie z tej ziemi i pieprza tu o niewiadomo jakim powodzeniu

Gość zapomniałam swój nick.........
Moja bratowa ciągle sobie robi zdjęcia w różnych pozach, robi różne miny.Myślę,że ma jakieś kompleksy. Ona krytykuje każdą dziewczynę,która coś osiągnęła,a jak nie ma się do czego przyczepić u innej to wymyśla,że ma tępe spojrzenie.Krytykuje wszystkie na każdym kroku.Jak poznała moją kuzynkę,która jest aktorką,oprócz tego dziewczyną ambitną,mówiącą biegle po angielsku to powiedziała o niej: ,, taka jakaś.....dziena ona jest''. Śmiać mi się z niej chce.

dziwna ona jest - miało być

Gość dgnhmk
azcfgvbhjnkmlnjbgvfdc odezwał się ten co w dupuie był i gówno widzał

bo jak się nie ma taka już kompletnie czego przyczepić to znajdzie cokolwiek i ma ucieche może nie tak cos powiedzieć a ona juą zrobi z niej debilke niedorozwinięta nienormalną bo przekręciła jedna literke

Gość czop456
większość polek naturalnie rodzi się z włosami swiński blond albinoski mysi szary rudy sa też szatynki i rzadko ciemne brunetki egzotyczne kobiety to te z naturalnie czarnymi włosami brwiami rzęsami oczami i ciemną karnacją np.takie http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+ zdj%C4%99cia&start=197&hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=663&tbm=isch& prmd=imvnso&tbnid=EbJIQh5R8SO3gM:&imgrefurl=http://k to sa EGZOTYCZNE PIĘKNOŚCI i nie pisz o tych polskich podrobach które białą jak papier skure smażą w solariach malują brwi czarną kredka by się upodobnic choć troche do takiej kobiety kolor oczu wszystko zdradza ŚWIETA PRAWDA Polki są takie mdłe jak zupa bez przypraw,za to egzotyczne kobiety o oliwkowej cerze wyraźnych rysach...to prawdziwe piekne A te nasze musza farbowac włosy aby zamaskowac szary blond,chodzic do solarium aby skóra nabrała koloru,przyciemniac brwi i rzesy,upodabniaja się do nich i kto komu zazdrości

Gość liczę do Czech-:)
to chyba nie do końca jest tak, ze kobiety nienawidza innych kobiet.każda z nas chce być atrakcyjna i najpiękniejsza dla swojego mężczyzny, jeśli tak jest to zadna inna kobieta nie jest konkurencją. jesli nie mamy takiego poczucia i takiej pewnosci wtedy pojawia się problem. Kiedy idziemy na spacer ze swoim facetem a on gapi sie na inne kobiety to nie jest to ani miłe ani fajne, potem juz zachowawczo my zaczynamy zwracac uwage na wystrojone panie. a co myślą faceci jak widza jakąś atrakcyjną panią, a są w towarzystwie swojej żony, partnerki czy dziewczyny???

Gość -------------44
a co ma myśleć na widok świetnej kobiety? że jest zajebista dupą wyruchałby szkoga że jest związany z tym pasztetem bo gdyby nie ona to pewnie by startował porównuje i stwierdza że przy takiej lasce jego kobieta to nijaki knur z wrednym charakteren

Gość dgnhmk
@ azcfgvbhjnkmlnjbgvfdcwiesz co, ścierwo- lecz się na nogi bo na głowę już za późno. jesteś cuchnącym, zawszonym biedakiem- obciążonym genetycznie gównem, któremu pozostało jedynie walenie konia. Brzydze się tobą zboczku. A oszczana w oknie- to jest twoja stara i to u ciebie. Przecież ty debilu nawet nie umiesz skopiować cudzego nicka tylko to przepisujesz- kurwa co za tępak, ha ha ha Liczę do Czech- masz rację!

zapomniałam dodać,że bratowa jest w pierwszej klasie zawodówki,powtarzała trzecią klasę gimnazjum,a potrafi śmiać się z dziewczyny po studiach magisterskich,że nie umie odcedzić makaronu i jeszcze się łapie przy tym za głowę,że jaka to ona jest mądra.Nieuk,leń,ale to nie istotne,najważniejsze,że umie makaron zalać wodą :D Ale ona ma to po matce,która całe życie na utrzymaniu męża,pożycza kasę od dzieci a inne baby wyzywa,że nie mają ambicji :D Porypana rodzinka..

Gość Uwarzam Rze
dam wam rade panie ktore patrzycie z zazdroscia na inne, ladniejsze od was. ja wierze ze kazda z nas ma w sobie cos ladnego ale jesli ubierasz sie w prawie meskie workowate ciuchy, gardzisz wszystkim co kobiece i nie wiesz co to tusz do rzes czy szminka to cale zycie bedziesz sie dolowac. wystarczy odrobine sie postarac. inna korzystniejsza fryzura, DAMSKIE ciuchy, lekki makijaz, to nie boli. i kazda z nas moze wygladac ladnie. nikt nie jest piekny i zjawiskowy zaraz po przebudzeniu.. trzeba tylko o siebie zadbac, kiedy lepiej wygladamy, lepiej sie czujemy i jestesmy lepsi dla innych.

-------------44 no ok, ale zakładając ze masz naprawde atrakcyjną partnerkę, za którą prawie kazdy facet sie obejrzy, jak wtedy mysli mezczyzna?

Gość dgnhmk
możesz sobie pisać ćmoku- ile chcesz. Jesteś gównem i i tak tego nie zmienisz! Zarzyganym, śmierdzącym, odrażającym ścierwem! Pierdolonym, biednym łajnem, który jedyny kontakt z fajną laską ma wtedy- jak grzebie w jej śmieciach. To na tyle smrodzie pierdolony. Tego, że jesteś zerem nie zmienisz nigdy- i choćbyś się usrał nie zabierzesz mi urody i sukcesów i radości życia:) so long sucker!

Gość -------------44
kazda kobieta nawet ta co się uważa za ładna i czasem ktoś na nia spojrzy dla swojego faceta nudzi sie po jakims czasie myslimy o innych o sexie z nimi nie łudz sie że jeśli sa brzydsze od ciebie i ktos się za toba ogladnie dla swojego faceta będziesz jedyną na zawsze a on nie będzie zauważał innych jakby ci to wytłumaczyć taka nasza natura patrząc na inna nie myślimy o naszych kobietach myśle czy ma ladną cipke czy jest mokra czy nosi stanik i czy dobrze obciąga albo czy miala już w dupie chuja tyle w temacie a potem fantazjuje o niej leżac koło mojej pięknej kobiety albo kochając się z nią ale twój facet tego ci nie powie hehe chyba ze jest glupi

a czego ja ci moge zazdrościć? 50 kg nadwagi wzrostu 153 wymiarów 113/120/140 i kariery za kasa fiskalną w biedronce mieszkam w usa jestem młody przystojny zarabiam 200 tys$ miesięcznie jestem maklerem znam języki i zwiedzilem pół swiata mam jedną z najpiękniejszych i najsexowniejszych lasek na świecie gnomie bawi mnie twoja osoba dawaj dalej wyżyj się jeszcze poprawia mi to humor:)

Do Uwarzam Rze dobrze radzisz, faktem jest, ze kiedy dbamy o siebie czujemy sie lepiej, jakaś taka pozytywna energia w nas wstępuje i jest to widoczne w relacjach z innymi ludzmi. tylko, ze jakkolwiek bysmy nie wyglądały to zawsze widzimy konkurencję w innych kobietach, bo czepiamy się szczegółów- ta ma zgrabniejsze nogi,ładne, umięsnione łydki, inna super włosy a jeszcze inna większy i jędrniejszy biust.i tak dochodzi do jakichś dziwnych odczuc i mysli zwykle krytycznych na swoj temat.

jedziesz dawaj dawaj:) pewnie już ociekasz potem i śmierdzisz macioro chyba zrobiłas małą prerwe na przekąske z korytka:)