Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś całkiem obiektywny

DLACZEGO POLKI NIENAWIDZA PIĘKNYCH KOBIET?

Polecane posty

Gość a jaki ty byś chciał?
oo pravik zmienił nicka:D:D:D

Gość 09765445679765678
haha zaraz jebne:) jakas zazdrosna kretynka nie ma na kogo wylac pomyj to wyzywa i obraża jakiegoś fagasa bo napisał prawde bo napisał co zaobserwowal na ulicy tego jeszcze nie było:)

Gość do nijun
dgnhmk po co sie burzysz i pokazujesz swój wulgaryzm i brak kultury o ra z zo że to temat o tobie wychodząc na polska ulice widzimy zaniedbane maciory bez grama makijazu solary i tapeciary wielkie kinole i jakieś szczurze odchody nieczęsto widze naprawde śliczną kobiete a nawet jak idzie taka w miare to albo nie ma cycek za to dupe jak szała albo nie ma talii albo ma jakiegos platfusa

Gość liczę do Czech-:)
-------------44 domyslałam się, ze tak jest, serio:-) dlatego juz jestem sama i pewnie bedę. wiem, ze taka jest natura facetów, ale uwazam, ze to jest troszeczkę wytłumaczenie na wyrost.bo facet, bo ma prawo, bo testosteron i te sprawy. róznimy sie od zwierząt i mamy świadomość tego co jest dobre, a co złe. powiem tak, byłam z moim mezczyzna 4 lata, nigdy nie pomyslałam o innym facecie, kochałam go i na mysl mi nie przyszło, by będąc z nim w łózku marzyc o kims innym.to jest okrutne i niestety sprowadza wszystko do zwierzęcych instynktów.

Gość azcfgvbhjnkmlnjbgvfdc
pravikiem to od dawna nie jestem przyjechałem do polski na slub siostry i naprawde nie musicie sie tu trudzic i wymyślac mi różnych historii o mnie w stanach też nie ma zbyt wielu pięknych kobiet sa same fastfoodówy albo sztuczniaki z wielkimi balonami i mordami jak klozet nie zamartwiajcie sie bo w niemczech i anglii jest jeszcze gorzej niż u was:)

prawda w oczy kole niestety nie łudzcie sie że gdy nałozycie fluidy spalicie si ei solarze uzyjecie kredki tuszu i pofarbujecie włosy to będziecie nieziemskie haha myślicie że faceci nie widza co macie na ryjach a jak jakis spojrzy to nie zawsze jak wy to odbieracie z zachwytem tylko pewni pomyślał RANY CO ZA ŚWIŃSKI RYJ!TEJ TO NAWET TAPETA NIE POMOŻE:)

uważam, że zjawiskowo pięknych kobiet jest niezwykle mało (takich co to mają ekstra figurę, śliczną twarz, piękne włosy, fajny styl [nie jakieś latarniane lampucery] i nic sztucznego). Takie kobiety mogą wzbudzać zazdrość, ale nie nienawiść. Za to uważam, że jest mnóstwo pięknych kobiet (nie idealnie boskich). Ale przez ciągłą medialną gonitwę, że powinno się mieć tyle wzrostu, wagi, taki kolor włosów, oczu, kształt nosa, wielkość biustu, itd. te piękne kobiety czują się zaszczute i mało warte. Bardzo wielu facetów (zwłaszcza młodych gówniarzy) szuka sobie kobiety, która ma spełniać te wszystkie warunki, a jeśli ich nie spełnia narażona jest na krytykę. Może dlatego kobiety negatywnie reagują na te piękniejsze od siebie - bo czują się wiecznie zagrożone. Ale jak się ma prawdziwego faceta, dla którego jest się najpiękniejszą, mimo że zamiast 175 cm ma się 165 i zamiast 50 kg waży się 60 kg i który patrzy na Ciebie, jakbyś była piękniejsza niż wszystkie kobiety świata razem wzięte, wtedy te negatywne uczucia zazdrości znikają. Na zawsze.

Gość kaaaaaaraaaaa111
zachowuja sie jedynie w ten sposob osoby niedowartosciowane, podle, niedocenione przez wlasnego mezczyzne oraz nie majace wiekszych zmartwien jak wlasne czy cudze odbicie lustrzane. ja tam mam w dupie jak kto wyglada- czy jest piekny czy brzydki, zwisa mi to. liczy sie dla mnie to co ma wewnatrz i moge sie zadawac ze wszystkimi, bez wzgledu na wyglad zewnetrzny tj czy jest piekny czy brzydki. ale moze takie mam podejscie dlatego ze mam kochajacego faceta co nie widzi swiata poza mna, normalne podejscie do samej siebie(dostaje od czasu do czasu jakies komplementy od obcych ludzi to sie dowartosciowuje hehe, poza tym sama sie sobie srednio podobam ale mam gdzies zamartwianie sie niedoskonalosciami ), patrze na ludzi poprzez wartosci a nie wyglad oraz mam wieksze zmartwienia niz dreczenie kogos za to jak wyglada. to chore jest ze sa ludzie ktorzy potrafia pobic lub wyzwac kogos bo wg nich jest "ladny". osoba moze byc w porzadku, dobra itp a dostanie wpierdol od jakiejs krzywomordej szmaty bo jest ladniejsza. mam przystojnego i wysokiego faceta i sama bylam swiadkiem jak brzydkie i niskie mutanty(sorry za okreslenie ale dla mnie ludzie patologiczni i zarazem agresywni w grupkach to gowna) go zaczepily i wyzywaly od pedalow, cwelow itp bo byl przystojny i wysoki a oni brzydcy i male karakany ktore bedac samemu a nie w grupce schodzily mu z drogi. dlatego gardze ludzmi ktorzy wyzywaja innych i atakuja bo ktos jest ladniejszy. ogladalam nawet na rozmowach w toku, byl odcinek o patologicznych pasztetach co jak mialy zly dzien to chodzily i bily ladniejsze od siebie dziewczyny bo tak im sie podobalo. chore, kurwa chore. tacy ludzie powinni byc poddani utylizacji

Gość liczę do Czech-:)
zgadzam sie w 100%

ps rozwalaja mnie teksty ze każda ma coś ładnego haha możesz mieć ładną brode albo mocne paznokcie ale i tak będziesz miec nadwage bedziesz karakanem z wąskimi ustami wielkim kinolem i twardymi piętami a gdzieś tam chodza nieziemskie kobiety no ale macie coś ładnego!:)dobre i to:)

ja ci powiem dlaczego ,a dlatego ,ze na wiekszości portali ,a zwłaszcza tutaj siędza pasztety z najnizszej półki paszteciarstwa dla których kobieta uwazana za ładna działa jak płachta na byka,a druga strona medalu jest taka ,ze u nacji polskiej płci obojga zawiść i zazdrosć sa cechami narodowymi 100% Prawda!

Gość raczej tu siedzi 90% małotów
widać to po sposobie prowadzenia rozmów ,jak i chamskich tekstów ,których pełno na szkolnych korytarzach.....

Gość raczej tu siedzi 90% małotów
małolatów

oceniam obiektywnie, nie krytykuje za byle co w zasadzie zadko kiedy krytykuje, bo urody sie nie wybiera - kazda babka ma w sobie cos co mi sie spodoba i fakt ogladam sie za babkami, ale komentuje to co maja w sobie najlepsze

Gość Walet - M6
bo Polacy to taka nacja ze jak ktoś jest bogaty, ma urodę czy komuś się w czymś powodzi to są tacy co maja w oczach nienawiść zazdrość to są tak zwane bezmózgi

Gość zimnomijest
A ja wcale nie uwazam ze to te brzydkie tak patrza z zazdroscia. Brzydkie i zaniedbane kobiety maja gdzies wyglad swoj a tym bardziej kogos innego. Glownie te ladne i srednioladne co to maja hopla na punkcie wyglada obczajaja, porownuja. I wcale nie trzeba byc jakos zjawiskowo piekna zeby to robily. Wystarczy byc ogolnie atrakcyjna, one patrza czy masz cos lepszego od nich, np. nogi, wlosy, a nawet stroj. Aha i jeszcze jedno, takich superlasek na dyche to jest moze 1 na 30 albo i jeszcfze mniej. I zgadzam sie ze one przewaznie nie obnosza sie z tym, jakie to sa zjawiskowe, sliczne itp. Tak xczesto robia przecietniary z wybujalym ego, ktore zazwyczaj paradoksalnie wywodzi sie z kompkleksow. Np. byla mojego faceta, ktora podobno za doda elektroda powtarzala ze "krolowa jest tylko jedna". A jak zobaczylam jej zdjecie to normalnie smiech na sali, jakis pokemon w tandetnym unraniu i pokracznej powie jakby cos z biodrem miala nie tak. A uwierzcie mi potrafilabym przyznac gdyby byla naprawde ladna, moj poprzedni mial dosc ladna byla i mimo ze bylam w nim bardzo zakochana to z bolem serca przyznalam ze jest bardzo atrakcyjna.

Gość Anulkaa80
Polacy to bardzo zazdrosny i zawistny naród nawet jak ktoś jest ładny to często jest obiektem plotek :o Żenada!

Ja jestem brzydka i mam tego świadomość. Mam wiele ładnych koleżanek, ale nigdy nie byłam o nie zazdrosna. Lubię patrzeć na ładne kobiety. Ja sama czasem pokazuję mojemu ładne laski na ulicy:). Nie mam absolutnie nic przeciwko ładniejszym, mądrzejszym i szczuplejszym ode mnie.

Gość ta atrakcyjna i inteligentna
niektórzy po prostu nie lubią bezczelnych ludzi, którzy nic sobą nie reprezentują

Gość Ironic metal lover
możesz sobie myśleć, co chcesz, aczkolwiek w zyciu nie chciałabym wyglądać jak taka kardashianka czy inna powszechnie uznana za "piękną kobietę". Jak widzę kobietę naprawdę piękną, która mi się podoba, to nigdy nie mówię, że tak nie jest. Dla mnie ideał to bardzo szczupłe wysokie modelki, jak np. Ginta Lapina. Moze faceci (większość) wolą inne kobiety, ale mam to gdzieś. Mnie osobiscie obrzydza wręcz taki ohydny wielki tyłek , a jak mówię że wygląda jak dziwka to dlatego, że tak myślę, a nie z zadrości.

Gość wrona light
mhm

Gość wewwfbdgfv
Obrzydliwa jest figura kardashian i jej wielka napompowana doopa

Gość wrona light
up

Gość Adolfinkaa.9090
Ja też uwielbiam patrzec na piękne kobiety. Sama jestem w sumie przeciętna, może jeszcze kilka lat temu byłam bardziej atrakcyjna bo byłam szczuplejsza, ale teraz wcale nie mam dużych kompleksów, choc tez nie uważam się za bóstwo. Patrząc na ładne dziewczyny, sama próbuje się na nich wzorowac. Np. podpatrzę zawsze jakiś fajny ubiór u dziewczyny, fajny makijaż, zadbane włosy i zaraz chcę też o siebie lepiej zadbac, to dla mnie MOTYWACJA, i sprawia mi to radosc, tak więc nie chodzę struta z zazdrości tylko po prostu biore się za siebie. v uwierzcie że zazdrosc nic wam nie da, weźcie się za siebie bo ociekanie jadem to żadne rozwiązanie

Gość sasanka z mielna wylogowana
z moją menelską mordą nic już nie pomoże :O co robić :O:(

Gość sasanka z mielna wylogowana
mam wyjebane dupsko w mielnie przez murzyny :(

Gość gdgnfhnm
f

Gość gość
Nie tylko Polki ;)