Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Packard

Mam dosc zycia ale..........

Polecane posty

Gość Packard

Czesc wszystkim opowiem w skrocie moja historie . Mam 28 lat i 2 dzieci Corka ma lat 8, syn lat 6 mojego partnera poznalam 9 lat temu bylismy bardzo zakochani i staralismy sie o potomstwo szybko mialo byc tylko jedno no niestety w roku 2004 urodzila sie corka i 2006 wpadkowy i bardzo kochany synek. Dziecmi ja sie zajmowalam S...pracowal troche frankfurt oder potem glebiej w niemcy pojechal gdy bylam w 6 miesiacu ciazy z synem mielismy wymiane telefonu kom,,, zostawil mi ktory mu pozyczylam i pojechal ja z nudu patrzalam na smsy bo duzo ich bylo ,i moje przerazenie pisal z dziewczana nie!!!!! to byl grudzien w styczniu mu powiedzialam o tym przepraszal ze chcial i kolezanke znalesc haha. Rok puzniej na urodzinach brata gdy bylo pelno znajomych kolezanek kolegow pytaja sie mojego cytuje I co S..... byla u ciebie A...... miala przyjsc dowiedzala sie ze na sex sie umalali gdy ja siedzalam w Polsce a on w Niemczech od roku 2006 tez mieszkam w Niemczech i urodziny odbyly sie wlasnie tu i prawda wyszla jaki z niego mily czlowiek , partner i tata .Pracowal po 15 g ,a ja tylko dzieci zaczelam lukac i szukac szczesia na internecie mielismy duze sprzeczki po 3 latach mieszkania ze policja wkraczala jak nie oko podbite to wargi rozwalone ciagle cos on robil wszystko ja nic i ciagle bylam wiinna w 2009 zaczelismy razem pracowac po roku kupilam sobie autko i tak one sprawialy mi przyjemnosc w zyciu i no i moje dzieci ktore patrzaly jak ciagle jest zle wyzwiska az dostawalam ataku nerwicy .w Roku 2011 w sierpniu ja mieszkalam sama a on sam przychodzil do mnie do dzieci w we wrzesiu poznalam P .... bardzo sie polubilisy no ale to poczatki z moim tez tak bylo ...miesiace przerodzily milosc nie mozemy bez siebie zyc muj byly ojciec dzieci ciagle ingeruje mysli ze jestem jego corka i zabronil mi sie spotykac z nim a nawet doszlo do bujki w Grudniu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i muj byly kazal mi zamieszkac z nim zabral dzieci ,jaki mialam wybor ? to moje dzieci i jego ale to szantaz musze z nim zyc bo jak nie to grozi mi ze zabierze i dzieci .Jezeli chodzi o ciaze Piotrek sie zalamam ciaze poronilam obwinnia mojego bylego ze znecal sie i nie stresowal .Niewiem co zrobic Byly placze mi ze nie ma nikogo prucz nas ale ja go nie kocham !!!!! sorry za bledy szybko pisane

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować