Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivvvvonka89

MAM BARDZO ŁADNĄ KUZYNKĘ-JESTEM ZAZDROSNA I ROŚNIE MIĘDZY NAMI PRZEPAŚĆ :( !

Polecane posty

Gość Ivvvvonka89

CZEŚĆ, KOBITKI... postanowiłam się Wam "pożalić" , bo może doradzicie i znajdziecie jakieś lekarstwo na moją okropną zazdrość :( Zacznę od tego, że mam 23 lata, także nie jestem gówniarą , a ostatnio tak się czuję... Mam dwa lata młodszą kuzynkę, która mieszka w Niemczech. Kiedy ona przyjeżdża do Polski mieszka u nas z rodzicami, i ja zawsze jeżdżę do nich w wakacje, czasem święta. Zawsze miałyśmy super kontakt- jako dzieci nawet mieszkałyśmy razem (zanim jej rodzice emigrowali) Ostatnio to się psuje:( I WIEM, ŻE TO MOJA WINA. Dlaczego? Kuzyna jest bardzo ładna, zgrabna, ma super ciuchy, kosmetyki...Zazdroszczę jej i przez to źle ją traktuję...:( była u nas teraz z rodzicami na długi weekend- i co? zabrałam ją raz na impreze, wszyscy się nią zachwycali, itd...i na następny dzień mieliśmy jechać nad jeziorko pogrillować...nie zabrałam jej (siedziała z rodzicami i babcią) a znajomym powiedziałam, ze nie chciała przyjechać ;( jestem zła na siebie, bo KOCHAM JĄ!! i nie wiem skąd takie zachowanie :(

Gość wwwwooooolf
no troche jestes gowniara, to dopiero 23 lata ale nie wazne.... ja nie wiem co to zazdrosc moze dlatego ze zawsze to za mna sie ogladali:/

Gość klopsik22
ona moze cale zycie bedzie taka ladna-a ty cale zycie bedziesz ja tak traktowac?

Gość Ivvvvonka89
klopsik22 nawet nie wiesz jakie mam wyrzuty sumienia:( płakałam przez to w nocy...czuję się źle, mam kaca moralnego:( tęksnie za kuzynką, bardzo bym chciała zmienić swoje nastawienie:( czuję sę złym człowiekiem, mimo, że (wiem, że t okropnie zabrzmi) nie robie tego celowo...sama niew iem dlaczego tak sie dzieje

Gość joijioj;
zaraz zaczna sie wpisy jaka to jestes niedojrzala i gowniara (juz siue zaczely), ale prawda jest taka, ze wszystkie baby sa zawistne o te piekniejsze, nawet stare dupy w pracy

Gość klopsik22
rozumiem cie bo sama cale dziecinstwo i mlodosc mialam piekna przyjaciolke i sasiadke zarazem Do tego bogata-miala tabuny barbie,ja nie mialam zadnej:( ,ale zaciskalam zeby bo to naprawde fajna i dobra dziewczyna Szkoda byloby mi ja stracic... Teraz uklada nam sie podobnie,choc ona nadal jest ciut bogatsza A uroda po latach jakos tez sie troche wyrownala:) Widujemy sie w rodzinnym miescie,spotykamy,chodzimy na pizze,drinka,pogadac... Autorko nie zepsuj tego, bo potem napewno bedziesz zalowac...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa
Skup sie na swoim wygladzie a nie na kuzynki i staraj sie go poprawiac ,a nie jej zazdroscic

Gość Ivvvvonka89
dziewczyny tak się cieszę, że mnie ROZUMIECIE :( chociaż ja sama siebie nie rozumiem... dziekuje:*

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa
ja wygladam dobrze ,ale na swoj wyglad pracowałam dosc dlugi czas mam tez ładne koleżanki i jestem z tego dumna . to wyzwanie żeby Ciebie bardziej podrywali kiedy jestes z w tymi ładnymi ,a nie z brzydkimi