Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

dziwna kolerzanka

Polecane posty

Gość napisaliście a mało wynika
straszenie samobójstwem to standard, najczęściej to groźby bez pokrycia więc nie nalezy się nimi przejmować jesli ktoś jest zaburzony emocjonalnie i coś sobie zrobi to nikt nie ponosi za to winy oprócz niego samego gadanie o śmierci to kolejny dowód na to że taką osobę należy wykluczyć ze swego życia, bo nie jest normalna

ale macie dylematy jeśli ewidentnie widać że ta laska ma coś z deklem to zamiast pozwalać na to by dalej ingerowała w wasze życie trzeba urwać z nią kontakt, tak po prostu usunąć konto z fb, zmienić numery telefonów a jak będzie was nadal nachodzić czy grozić powiedzieć wprost że kończycie znajomość a jak nie poskutkuje powiadomić policję

Monika niesstety nie nalezy do takich ludzi, ktore zakoncza te znajomosc. I tak jak mowisz, z litosci bedzie sie z nia spotykac, bo jak sama mowila, genia nie ma kolezanek i do tej pory monika byla dla niej 'wszystkim'. a moze monika powinna porozmawiac z genia? Jakos jej to wytlumaczyc? Co proponujecie, jak zaczac, zeby nie urazic. Z reszta monika teraz wyszla na glupia, bo oskarzyla o lesbijstwo genie, a ta powiedziala, ze sie myli co do niej, ze jednak woli chlopcow. Przypomninam, ze w ogole sie nie o buzryla za to, ze monika ja o to podejrzewa. Czyz to nie jest dziwne? Dla nas jak nic ona jest lesbijka!

no to monika niech nadal będzie ofiarą pięknie się dobrały: toksyczna gienia i jej słaba psychicznie, dająca sie manipulować ofiara przeczytajcie książkę Toksyczni ludzie, zrozumiecie jak działa ten schemat jeszcze raz powtórzę: na toksycznych ludzi jest tylko jedna rada: ODCIĄĆ SIĘ, UNIKAĆ inne nie skutkują

E juz po ptokach, monika podobno zaczela ja przepraszac, ze ja o cos takiego podejrzewala i tak jak tu ktos wyzej pisal, genia powiedziala, ze nie bedzie sie narzucac i najlepie jak nie beda sie spotykac. I co monika na to? Prosila, zeby sie nie gniewala itd.

Gość 77777777777
czy fiel to owieczka? bo jesli tak to juz troche jej sie chyba poprawilo wczesniej to juz w ogole bez sensu pisala...

Juz za pozno, monika czuje sie winna, probowalam jej przytoczyc to co wy tutaj mi napisaliscie, ale sie tylko cicho zasmiala pod nosem, chyba myslala, ze zartuje... No coz, tylko obserwowac jak sie z nia dalej meczy. Kobylaczku jestes?

Gość _____&amp
Rozmowa to dobry pomysł . Jabym spróbował ,ale myślę ze to będie dluga i trudna rozmowa .Ona tak łatwo nie zrezygnuje , może nawet sama do końca nie pojmuje ze jest lesbijka .

Fiel to fiel, nie jakes tam owieczki sreczki. Nie udaje nikogo. Zmienilam pporpostu charakter, tzn. Sam sie uksztaltowal. Z wiekiem mozg zaczal mi sie rozwijac. I tym oto sposobem fiel dzis jest madra. Co zatkalo kakalo? za to wzroccie uwage jaki dobry ze mnie detektyw, jak wysledzilam lesbijke.

Gość _____&
Jestem i staram uciekać od Ciebie , bo nie chce być jak ta Gienia. Ale nie wychodzi to mi ,Bo jesteś jak narkotyk .

A mi sie wydaje, bo w jednym z jej wierszy byla mala aluzja o tym, ze chciala by sie ujawnic, ze inny swiat jest za sciana. Chodzilo glownie o to, ze meczy sie ze soba, ze chcialaby byc kims innym. Chwile potem rozmysla o smierci, zejak umrze to nie bedzie sie tak meczyc, potem sie otrzasa, ze jednak sie nie zabije, ze bedzie walczyc, ze nie spocznie do ppokinie dopnie swego celu. dla mnie wlasnie w tym wierszu mowi o swojej orientacji i chce o tym powiedziec calemu swiatu, ale ma obawy, potem jednak znowu chce,chce wyznac swoja milosc wlasnie tej monice...

Jjestem Twoja kokaina. DO poki nie nachodzisz mnie w pracy to jest dobrze :-) z reszta pasujemy do siebie. Nic nam nie stoi na przeszkodzie.

Kobylaku a Ty mi cos obiecales. Nie wrzucaj slow na wiatr.

Gość _____""
Fiel ja żyje w świecie realnym ,żyje rzeczywistością i jestem wolnym człowiekiem ,Ty chyba nie ..Zrozum dziewczyno ,dla mnie to nie żarty .

Skoro to nie zarty to gdzie jest zdjecie? Ja tez zyje w realnym swiecie. Widzisz, ze zarty dla nas juz dawno sie skonczyly.

Okiej Kobylaczku, zeby nie bylo ze lamiemy Ci serce, zarty zartami, ale nigdy nie moow nigdy. Wyslij fotke, a zobaczymy...

Kobylaczku, a czy my bendzimy do siebie pasowali? My opalone super bladynki, paznokcie zadbane, cyc jak sie patrzy, jendrne posladeczki, plaski brzusio, no czasami troche sterczy, ale pocwiczymy razem i sie zgubi. ;-)

Kobylaku i ty niby tutej poewaznie piszesz i znikasz jak o focie mowa.

Gość a bo to...
kolerzanka? lol

Kolezanka! Zawsze jestes taka bezbledna i perfekcyjna? Jesli tak to gratuluje.

Gość no problemo
ja jestem bi a nie les, ale istnieje prawdopodobienstwo, że ta gienia się zakochała w monice. i oczywiscie, ze kobiety les mogą się zakochac w mężatkach. nawet nie wiesz ile wzdycha do heteroseksualnych kobiet. tylko, że zachowanie tej gieni jest dziwne i jeżeli to miłosc to jakac bardzo toksyczna. aha i to, że ubiera się męsko nie znaczy, że jest les. Znam wiele kobiecych lesbijek ;)

No @roblemo, owszem sa kobiece lesbijki, ktore w zwiqaazku graja role kobiet. Ale sa tez lesbijki, ktore ro8ia za chlopa i ta jakby zakryl jej twarz, wyglada jak mezczyzna, a moze nawet nie tyle wyglada co ma takie ruchy, gesty. To tak jak gej ma takie babskie ruchy, np. Rekami i tym mozezdradzic swoja orientacje, tak ona w tym przypadku. a jesli ona sie w niej faktycznie zakochala to te jej zachowanie, mozna odebrac jako konskie zaloty?

Może jeszcze ktoś wypowie się na ten temat? MAmy ju mętlik w głowie i nie wiemy czy zabronić Monice spotykania się z gienią...