Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oj Głodna

ostro i bez sentymentów

Polecane posty

Larysa a ty jak lubisz ? lubisz byc pieprzona ? wypinam sie... slyszec ze jestes suka mowisz zeby cie mocniej pieprzyc ?

Gość kakaaaalicjakakaka
Kazdy broni swoich racji. Na tym polega forum

nie,u mnie nie ma wyzwisk czy szarpania za włosy bo tego nie lubię ale jest jeszcze wiele szaleństw,które można robić i wtedy facet może się wykazać ,oj może.

Gość Ilum
Moje spostrzeżenie : Większość Kobiet lubi być czasami ostro rznieta... Niektóre chcą tego regularnie... A tylko nieliczne są prawdziwymi, uleglymi sukami....sztuka polega na tym aby wiedzieć która co lubi..... I dać jej to :)

Gość kubams
nie ma nic podkręcającego jak szmacenie suki podczas rżnięcia... Spuszczanie się jej na twarz, ciągnięcie za włosy, liść w twarz, oplucie... kurde nakręciłem się ;d

Gość kubams
Czytam Wasze posty i muszę stwierdzić, że Wasi faceci to chyba nie faceci tylko jacyś chłopcy

heh kurcze a mi się marzy takie ostre rżniecie:D może bez bicia po twarzy i plucia...no bez przesady to już totalne poniżenie kobiety (chyba że są takie co to lubią). Ale ostre jebanie, wyzwiska, jazda na dwa baty albo wtrysk na twarz czy cycki do tego jeszcze żeby mnie związał i robił co chce:)) prawdziwa przyjemność:p

Gość ciekawy topic:P
ja tez lubie kochac się na ostro. lubie jak mąz mnie bierze siłą,nieraz wiąże mi ręce moja apaszką,tryska mi na buzię i uzywa ostrych słow w czasie zblizenia:P oczywiście pozwałamy sobie na to tylko w łozku,na codzień bardzo mnie szanuje i okazuje mi to na kazdym kroku. nie raz jak go proszę rozpalona do granic,zeby kochał mnie mocniej to on mowi,ze się boi tak ostro mnie pieprzyc,zeby mi nie zrobić krzywdy i nie uszkodzić maciczki:P :P

Gość Zuluss
to co jeszcze lubisz?:) jesteś uległa?:)

Gość ciekawy topic:P
albo nieraz jak wraca z pracy to ja juz czekam na niego w przedpokoju. nie zdązy zdjąc kurtki,a ja go popycham na scianę,klekam i dobieram sie do jego pachnącego pożadniem członka. albo go liżę do końca,a on jęczy i głaszcze moje włosy,albo zaczynamy sie kochać--zalezy na co mamy ochotę akurat,

YMMMMMMMM właśnie niektórzy faceci jakby troszkę bronili się przed spontanem w seksie. Seks to seks i zachowania w nim nie trzeba przenosić do życia codziennego. Bycie suką, czy "dziwką" w łóżku, nie znaczy bycia nią naprawdę, ani żadnego poniżenia dla kobiety... http://sex-wiadomosci.pl/forum Zarejestruj się na forum EROTYCZNYM

Gość sam278
Masz racje z kochanka jest o wiele z***biscie

Gość gość
Zauważyłem że teraz staje się modne, aby pieprzyć kobietę analnie aż do bólu. Tyle ile wytrzyma. Aż pęknie psychicznie i zacznie wrzeszczeć z bólu :)

Gość gość
Tak tak. Chyba, aż pęknie jej o***t. A wtedy trzeba będzie na ostry dyżur i zszywanie, a wszystko w poczuciu wstydu. No piękną bajkę zafundujesz partnerce. Znam powyższe z sąsiedztwa. Zalecam jednak wszystko ostrożnie,

Gość facet dla niej
każda kobieta potrzebuje prawdziwego faceta który jak trzeba to zerżnie jak sukę, przytuli będzie się o nią troszczył, poza tym człowiek to też zwierzę i nie wolno w sobie tego tłamsić

Gość gość211
Wszystko fajnie dopóki facet nie sprawia bólu. Mój to zaczął tak się nakręcać że im mocniej tym lepiej

Gość gość
211 lubisz być tak ostro rżnięta?

Gość gość
Widocznie trszkę go poniosło ale dla faceta to są super odloty, zrozum go trochę

Gość gość
Noo...jak mój by coś za mocno mi robił i sprawiałoby mi to ból to siekierę by miał w głowie dnia następnego.

Gość gość
To ty zła kobieta jesteś. ...hehe