Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minerals

Kosmetyki mineralne

Polecane posty

Gość Minerals

Chciałabym zapytać co o nich sądzicie i jakich firm stosujecie? Bo ostatnio zaczęłam używać róż Everyday Minerals i jestem zainteresowana już kupnem podkładu. Może polecacie ajkieś kosmetyki mineralne?

Gość anikaanika
NIESTETY NIE ZNAM ALE MOGĘ CI POLECIĆ DARMOWE KOSMETYKI WYSTARCZY TYLKO SIE WYKAZAĆ ZAPAŁEM I CIERPLIWOŚCIĄ..TAK WIĘC dziewczyny!!! Wiem, że wiele z nas jest zainteresowana ShinyBox, niestety z czasem może nam nie wystarczyć znajomych i różnych numerów IP (niestety, główny powód kasowania konta...), by zdobyć aż 100 ShinyStars. Postanowiłam uruchomić wątek pomocny po tym, jak zobaczyłam, co znajduje się w pudełkach Każda, która chce pomóc komuś i sobie zarazem, wpisuje się tutaj w wątku. Po prostu napiszcie 'jestem chętna' lub coś podobnego po wcześniejszej rejestracji na stronie http://shinybox.pl/?ref=3bbf511

Gość gość
jesli mineralne to annabelle, poczytaj opinie w Internecie, maja bardzo dobre, polskie kosmetyki bez zapychaczy w skladzie

Gość gość
rowniez uzywam annabelle, ale tylko podkladu, z poczatku ciezko mi sie bylo przyzwyczaic do tego, ze jest sypki, wiec go zaczelam mieszac z kremem i jest bardzo fajnie, dobrze kryje, nie uczula, nie zapycha, po prostu naturalny

Gość gość
zamówiłam sobie dwie próbki annabelle wlasnie i zobaczymy, chce dobrac idealnie kolor do cery

Gość Sylwia_fikk
Właśnie super jest to w Annabelle że można zamówić sobie kilka próbek i pokombinować, dobrać idealny odcień do swojej cery.

Gość gość
jestem przeciwnego zdania,ja uzywam annabelle rano nakladam i całe 8h w pracy spokojnie wytrzymuje:)

Gość gość
Lepsza jakość everyday minerals niż anabel,edm mają drobniej zmielone minerały, dzięki temu lepiej się trzymają i lepiej kryją

Gość gość
Ja już różne przetestowałam ale jednak cienie od Alilla wygrały - http://alilla.com/sklep/ :) bardzo lubię ich używać zwłaszcza że są bardzo trwałe

Gość kulkuliczko90
Mam cerę trądzikową do tego bardzo wrażliwą. Długo szukałam dobrych kosmetyków mineralnych, które zarówno utrzymają się cały dzień jak i nie będą mnie uczulać. Od 5 miesięcy stosuję podkład z Annabelle Minerals i muszę przyznać, że sprawdza się świetnie. Krycie można spokojnie stopniować i dodatkowo ma żółte tony. https://www.eshopannabelle.com/pl/

Gość iikjj

Zdaje mi się, że jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to sporo osób chwali noyau.pl. Producent wegańskich kosmetyków, dodatkowo dbają o używanie naturalnych składników, nie ma żadnych chemicznych dodatków więc na spokojnie można wybrać tego producenta i jego produkty. Ja mam to serum: noyau.pl/produkt/ochronne-serum-antyoksydacyjne-antipollution-antioxidant-serum/