Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona srednia kobieta

dlaczego kobiety sądzą, że ich dzieci są naj

Polecane posty

Najpiekniejsze, najzdolniejsze, wybitne i w ogóle nadprzyrodzone moce mają>?

Gość e-e-e
Jeśli ty nie uważasz swoich dzieci za najwspanialsze na świecie, to... może nie powinnaś być matką.

nie mam dzieci....

Gość powiem i ja....
bo dla każdej matki jej dziecko właśnie takie jest wynika to zazwyczaj z matczynej miłości a życie i tak weryfikuje te opinie :D....nawet nie wiesz jak matki potrafią jechać po swoich dzieciach

Gość czekoladowa fanttttttttazja
i to wszystko wyjaśnia jakbyś miała to nie zadawałabyś głupich pytań :P

Gość mama dwojeczki
No bo sa, no :D Co mam ci tlumaczyc jak to takie oczywiste :D

Gość wiosenna mamo a dlaczego
masz nagle w stopce Z przy trzecim dziecku, a nie K? Zmienilas jej imie? Przeciez o ile dobrze pamietam mialas Manie, Kornela i Karoline?

Gość natasza 78*
Jesli się kogos kocha, to ten ktoś zawsze będzie dla nas ważny, nie przeciętny, ciekawy itd. głupie pytania zadajesz Autorko:-0

Gość paula30099
Moa klienta kiedys bedac w ciazy pytala mnie co bedzie jesli jej dziecko bedzie brzydkie czy bedzie je kochac...odpowiedzialam jej ze bedzie dla niej najwspanialsze jakie by niebylo i teraz jak jej to przypomnialam to sie smieje ze glupie pytania zadawala.. To juz tak jest jak sie jest mama...bo to Twoja krew i krytykujac swoje dziecko poniekat krytykujesz siebie :)

Gość natasza 78*
nieprzeciętny*

Gość wiosenna mamo a dlaczego
Acha :) Moja ciekawosc zaspokojona ;) Dzieki ;)

Gość daleko od łodzi
ale ja widzę, że są dzieci ładniejsze od moich, lepiej jeżdżą na rowerze, grają w piłkę i wiele wiele innych. To co - nie kocham?>

Gość pytanie autorki bardzo mądre
za to matki niektóre są głupie, a innym wstyd się przyznać, że ich dzieci to nieuki, lenie i po prostu kłamią. Ja tez jestem matką i dziecko porównuję do innych i wiem czy jest od innych w czymś lepsze czy nie, czy są ładniejsze dzieci od mojego czy nie. śmieszą mnie te mamuski, które wklejają foty swoich pociech i proszą o komentarze. Sama widziałam paskudne dzieci, kiedy to matki mówimy, że ich pociechy są sliczne... A nasliczniejsze i najmądrzejsze dzieci są tych patologicznych matek, które same w życiu nic nie osiągnęły,one też dzieci kolczykują zaraz po urodzeniu, dają dziwaczne imiona, bo uważają, że klucz do sukcesu.

Pewnie są ładniejsze dzieci od mojego, ale dla mnie moje dziecko jest najpiękniejsze. Ot cała filozofia.

@wiosenna mama, pisałaś kiedyś pod nickiem mamani?:) Przepraszam za offtop:)

Gość anula88****
jestem mloda mama. ale chyba po to sa matki nie? :D juz mi nie chodzi o nasze dzieci. tylko o nas same. pomyslcie jakbyscie sie czuly gdyby Wasze matki Was nie dopingowaly? co bysmy nie zrobili, co bysmy nie powiedzieli nasze mamy zawsze stoja po naszej stronie. dlatego jestesmy pewniejsi siebie i w ogole. to jedyna osoba, ktora nas kocha nie zaleznie od wszystkiego. kocha nas nawet jak jestesmy brzydkie i grube... o to moje zdanie.

Gość Dlatego tak sądzą
bo kobiety uważają że same są naj :-) Wystarczy poczytać kilka tematów na kafe by wiedzieć że tak szczupłych, zadbanych, szybko tracących po ciąży wagę, dzielnych, nie bojących się porodów, posiadających doktorat z medycyny/żywienia/wychowania/ etyki mam jest tutaj na pęczki. Typowa przypadłość Polska - Nikt nie jest ode mnie lepszy. I moje dziecko jest najpiękniejsze, najzdolniejsze i najfantastyczniejsze na świecie. I jakby inne mamy słuchały mnie i robiły tak jak ja to na pewno by się do ideału zbliżyły, choć oczywiście moja zajebistość jest poza ich zasięgiem.