Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawdidek6565

czy jestem przystjny?

Polecane posty

Monilove Pusta?? Heh, gowno o mnie wiesz. A na tym forum kazdy moze pisac co chce, wiec ogar cioto A ty o kimś z tego forum coś wiesz? . :D Ale masz racje gówno wiem o tobie i fakt faktem gówno mnie to obchodzi kim jesteś itd:D Kultury pustaku kultury trochę.. Jeżeli to ty jesteś na fotce w stopce. To teraz wiem dlaczego siedzisz na Erotycznym forum.

Gość ja6555555555555555
to forum ogolne cwelu

Heh, ja tu tylko napisalam, ze jest przystojny i zeby nie przejmowal sie opinia innych, bo jada mu z zazdrosci. A ta Twoja wypowiedz "Karmcie Ego tego narcyza" mowi sama za siebie :D Na zdjeciu sa tylko moje oczy, ale widze, ze duzo z tego wywnioskowales :D

Hahahaha, bez jaj OGOLNE!!!:D:D:D:D Wez sie ogarnij chlopczyku :D:D:D:D i kto tu jest pusty..

Monilove Heh, ja tu tylko napisalam, ze jest przystojny i zeby nie przejmowal sie opinia innych, bo jada mu z zazdrosci. A ta Twoja wypowiedz "Karmcie Ego tego narcyza" mowi sama za siebie Na zdjeciu sa tylko moje oczy, ale widze, ze duzo z tego wywnioskowales :) YY tak za mocno się malujesz :x :)Ale same oczy ładne 🌼

Akurat za mocno. Heh, tylko tusz, nic wiecej. Mam duze, blekitne oczy, dlatego widac ten kontrast miedzy blekitnymi oczami, a czarnym tuszem, u kobiet o ciemnych oczach az tak tego nie widac. Po tym wywnioskowales, ze jestem pusta, bo sie "mocno" maluje???

Gość tahjb
Słabo widać bo ten koles na pierwszym planie zasłania

mily jestes z twarzy i ogolnie brdzo fajnie wygladasz choc nie w moim typie, nie powinienes miec watpliwosci z odpowiedzia na pyatnie

Gość ella pozdro od rodakow
boze ludzie koles wrzucil fotke tak jak ktos powiedzial podniesc swoje Ego, a wy tu skaczecie sobie do gardel :S zal

Gość ella pozdro od rodakow
k00rwa ludzie ogarnijcie, spinacie poslady o jakiegos dzieciaka :O

Gość amzsa
ahahahaahhaah pieje c i w ryj moni ;d przyslas tu zeby pocisac innym? moze sana do lekcji hmm? ;]

Gość amzsa
to po chuj tu siedzisz? won. ps. brzydkie oczy

Gość joijoj
fuck :D ty jestes z swiebodzina prawda?

Gość amzsa
wydlub oczy kurwo

Gość truyeeeeeee
kurwa jak ja tego nie cierpie :o topik nie jest o was wiec wypierdalac pizdy gdzie indziej sie wyzywac :o

Gość truyeeeeeee
a ty monilove co masz do gimnazjalistów? sama nim chyba bylas? zenada..

Temat nie jest o mnie, ale mam takie same prawo do wypowiedzenia sie jak Ty :P A co mam do gimnazjalistow? to, ze zachowuja sie jak dzieci. Nie wiem co jej dalo to, ze mnie wyzwala, no ale.. 😴 Ty tez zachowujesz sie jak gimgowno, bo sie przyebalas do mnie, chociaz nie wiem o co kaman.. 😴