Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nele

4 lata mlodszy

Polecane posty

mieszkam w pewnym oddalonym na zachod kraju. Do szkoly chodze jednak w klasie siedze z mlodszymi. Na koniec roku piszemy zawsze tetsty i siedzimy w takiej wielkiej sali wymieszani z innymi klasami. W tamtym roku siedzial niedaleko mnie strasznie siczny niebieskooki blondynek. Jestem osoba bardzo niesmiala i niepewna siebie wiec nic wiecej nie zrobilam poza tym ze pomyslalam ze jest ladny. Myslalam ze jest z klasy wyzej, bo przed testem rozmawal z chlopakiem z tej klasy. Szczescie mi dopisalo blondynkowi sie spodobalam i przez caly rok szkolny usmiechal sie do mnie jak mnie spotkal ale nigdy sie nie odezwal. Pewnego razu mialam okazje z nim porozmawiac. Bradzo mily chlopak, oczarowal mnie, dla mnie z wygladu wyglada jak aniolek, skromny, inteligentny. Bardzo se ucieszylam jak juz sie wymienilismy numerami, a nagle on mi sie pyta czy naprawde nie przeszkadza mu fakt ze on ma zaledwie 15 lat ( a ja 19). Nie wiem co zrobic, ludzie mowia ze 4 lata to nie jest duzo, ale nie wtedy jak sie ma 15 lat. Nawet nie moglabym sie z nim na ulicy pokazac bo zaraz znalezliby sie tacy co okrzykneiby mnie damskim pedofilem. A z drugiej strony bardzo mnie do niego ciagnie. Calowalam sie z nim i strasznie mi sie to podobalo. A ten pocalunek byl krotki i niesmialy i po naszej drugiej rozmowie. On nie mogl wytrzymac i ja tez, nikogo dookola nas nie bylo i o wyszlo.