Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie rozumie jak sie czuje

Właśnie podłuchałam rozmowe męża z kolegą ...umawiali się na ....

Polecane posty

ze strzepków rozmowy wywnioskowałam jakie są ich plany każdy napewno sie domyśla .... siedze i płacze po cichu on nie wie że słyszalam zresztą chyba ma to gdzieś ....zaraz mi serce pęknie ...co robić :(

Gość Bekkkkkka19
Mają zamiar cie zgwałcić?

Gość vvvvvvvuita
pewnie umawiali sie na mecz i na wyrwa nie jakis dup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm w zasadzie to nie koniecznie trzeba się tak od razu domyślać o co chodzi, może wyjaśnisz?

Gość asia ticzerka
to a co się umawiali?

nie napewno nie na mecz ten jego kolega jest znanay z takich numerow ... tak chodzi o prostytutki ...

czasem nie broń go kolegą, że niby on jest z tego znany, nikt go na siłę na inna babę nie wsadzi

Gość abrakadabraja
to idź spokojnie mu powiedz że słyszałam dokładnie rozmowę jego z kumplem i żądaj wyjaśnień.

Gość asia ticzerka
weź idź do niego i zacznij rozmowę jakby nigdy nic, o pogodzie, o pierdołach i wtrąć że słyszałaś że ma ciekawe plany na wieczór. Tylko się ogarnij, niech nie wie że płakałaś. Potem z j e b jak psa

Gość abrakadabraja
skoro cie zdradza a to że ty cierpisz go nie interesuje to co z nim jeszcze robisz? wiesz że będzie gorzej i gorzej .................?

Gość abrakadabraja
a jak twoja dziewczyna bedzie chodzic do męskiej prostytutki to tez powiesz ze to nie kochanek przecież?

Gość pamka9999
ja bym się po prostu zapytała czy to prawda...

nie uwierzycie o co chodzilo :D o kiełbase ... bo romzowa nwygladala mniej wiecej tak moj maz : M: mohge M za darmo? M: to jutro trzeba tam jechac (głupkowaty smiech) M: dobra dobra ja nie mam 15 lat M koniecze pogadamy jutro w pracy (znow ten smiech) wiec sie ogarnelam poszlam zaadalam o pierodlach i mowie o czym rozmawaiales z X a on bo mi pierodly gada ze jego kobita mi da za darmo kielbase bo prauje w miesnym i trzeba tam podjechac a ja -.- co wy na to ?