Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękneurodziy

dostałam od chłopaka...

Polecane posty

Gość piękneurodziy

mam 22lata mam narzeczonego w moim domu nigdy się nie przelewało i szanuje każdy grosz..ale zachowanie mojego chlopaka czasem mnie boli :( tydzien temu mialam urodziny przyszedl dopiero wieczor,wczesniej spotkal sie z kolegami a u mnie sie pojawil jak napisalam ze ide juz spac i faktycznie tak bylo.... zadzwonil na dzwonek moja mama otworzyła i go wpuściła.wyszedl do mnie przywital sie sklada mi życzenia i mowi ze kupil prezent dla mnie z okazji urodzin i dla siebie przy okazji...i wyciaga perfumy perfumy byly z cenami,z tym ze cyba tego nie widzial a cena byla na spodzie pudelek moje kosztowały 25 zł a jego 230, nie wiem czemu zrobilo mi sie przykro..nigdy nie przywiązywałam wagi do pieniędzy ale jakoś w=mnie to w serce zakuło :(

Gość pfsdgsdfgdgds
sama se zarób

Gość hgfhgfhONA
też by mnie kuło;/

Gość piękneurodziy
przyniósł też kwiaty, ale ponieważ po drodze jest cmentarz to domyślam się, że zwinął ze świeżego nagrobka

Gość piękneurodziy
juz podszyw... nie chodzi o zarabianie tylko o szacunek:(

Gość Władysław 1948
ja bym ci kupił samochód

Gość piękneurodziy
juz mam samochow wiec dziekuje

Gość hgfhgfhONA
nie martw sie, powiedz mu ze ci przykro, zeby nastepnym razem myslal co robi, przeciez mogl ci nie pokazywac swoich albo z twoich zedrzec cene, myslenie nie boli

Gość Władysław 1948
ale ja kupiłbym samochód za jakieś 80tys.

Gość kdlh
no co za palant! uciekaj z takiego związku

Gość klawe_życie
nie wiedziałem, że można kupić perfumy za 25 zł. , dzięki za info :)

Gość piękneurodziy
nie powiem mu tak..poniewaz kiedys juz byla taka sytuacja ze sobie odłożyliśmy razem pieniadze potem mielismy wydac razem on wydal wiekszosc tych pieniedzy a jak o to zapytalam to powiedzial ze jestem materialistka i nie bedzie mi sie spowiadal ile na co wydaje:(

Gość piękneurodziy
za 80 tys ? moj kosztowal 10;) wiele razy myslalam nad odejsciem:(

Gość Czy ktoś wie????
moj sobie by nie kupil a chocby mial wydac ostatni grosz kupilby mi. i to nie byle jakie. nawet jak bylo krucho z kasa zawsze odlozyl na jakis fajny prezent, niekoniecznie drogi. mysle ze twoj facet to niestety egoista.:(

Gość exekutor
Jesli to prawda co napisalas i nie jestes fejkiem, to oznacza jedno-ma cie gleboko w powazaniu. Murzyn z doliny Kongo :P ma troche racji ze cie nie szanuje, nie wierze ze nie stac go na cos lepszego dlwa swojej kobiety, osobiscie nigdy bym sie tak nie rozdrobnil wzgledem osoby ktora szanuje i za cos cenie, wiec sama masz odpowiedz

Gość piękneurodziy
ty jestes jakas pojebana dlaczego on Ci ma kupować perfumy droższe od swoich mnie wy facet chyba w pysk strzelił za taka bezczelność idiotka!

Gość piękneurodziy
wiedzialam ze sie jebnę;D

Gość exekutor
nie drozsze ale z deczka lepsze jej mogł kupic a nie takie co wypalaja skore :D, babci lepsze kupowałem :D choc nie jestem jakims miliarderem, to chodzi o podejscie do tematu, załoze sie ze wiecej przepił z kolegami :D

Gość manio ciekawski=)
Moja oferta jest ciekawsza. Kupię Ci samochód za 150 000 i dom o wartości, około 2 mln zł. To wszystko za jeden całus :classic_cool:

Gość ...ot..co...
moze tu nie chodzi o cene tylko o zapach. moze akurat ten mu sie podobal najbardziej. mialby ci kupic perfumy kierujac sie tylko cena? ja na przyklad nie znosze zapachu channel no 5 i za darmo bym go nie chciala dostac chociaz kosztuje sporo...