Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony Ciekawek

Dlaczego tak jest??? Mamuski!!!

Polecane posty

Gość urszulka bezzzzzzzzz
a co powiecie ma mloda dziewczyne 22+ wiekiem i bez zebow przednich gornych?

Gość Trampoolina
No proszę poszłam po red bulla a tu takla dyskusja :) Dla zainteresowanych, nie utopie sie hehe Nie jestem tez pełna jadu ani zawiści, hciałam tylko żeby moje posty może skłoniły którąś z was do zmiany trybu zycia. I nie straszenia na ulicach. I nie ma nic złego w wytykaniu rozstępów. Wady to wady, Jedni maja drudzy nie.

Gość Urszulka to już
jest hardkor. Bez przesady. Brak zebów tylko u patoli

ale jak mozna doprowadzic do tego zeby nie miec zebow?

Gość Urszulka to już
Napisałam ci. To patologia.

Gość Trampolina grubo przesadzasz
i generalizujesz. Tak nie można. pewnie jesteś wymuskaną lalunią, która nie ma nic innego do roboty, tylko się pacykować. weź pod uwagę, że mamy mają mnóstwo innych rzeczy na głowie.

Gość hahahahahaha..
brak zębów jest czymś niespotykanym, rzadkim, wyjątkowym.. hahah nie no taka to już stracona na starcie!

Gość hahahahahaha..
nie każdy musi wyglądać jak trampolina, aleee kobiety powinny o siebie dbać. Chociaż to minimum czyli stosowny ubiór, zachowana higiena, odpowiedni makijaż lub też brak jak ktoś jest piękny z natury :)

Wystaerczy codzienna higiena. Czyli codzienna kapiel.Czyste wlsoy paznokcie.Czyste uberanie. nie kazdego stac na nowe ciuchy. Ja sama ubieram sie SH.

Gość moja szwagierka
Ta cala Trampolinka, ktora zarzuca innym, ze nie umieja sie przyznac ze sa pasztetami, to moze tez nie zaden cud-miod, w necie mozna sie kreowac na kogo nam sie podoba :P

Gość Dobrawka88
Mam rozstępy po ciąży. I co mam się z tego powodu pochlastać? Mimo, iz smarowałam brzuch oliwką itp to nie uniknęłam. Trampolina ja urodzisz i przyjdzie CI tyrać nieraz dzień i noc przy dziecku to zmienisz zdanie. Przed ciążą przywiązywałam uwagę do make-up teraz mi to wisi. Jestem schludnie ubrana i gustownie i nie muszę mieć markowych ciuchów by dobrze wyglądać. Jednych stać na pielęgnacje drogie kremy inni zledwością mają za co kupić kuzwa mleko dla dziecka. Durne baby.

Gość Trampoolina
Do moja szwagierka, nie wiesz jak wyglądam moja droga, zbaraniałabyś :)

Gość Trampolina grubo przesadzasz
Ciekawa jestem czy masz dzieci??? Na pewno nie!!!!!!!!!!

Gość moja szwagierka
No nie wiem, tak samo, jak i Ty nie wiesz, jak wygladaja dziewczyny wypowiadajace sie w temacie :) Mieszkam w malej miescinie i tu mlode matki raczej wygladaja na zadbane, sa wyjatki, gdzie albo gustu nie maja albo z patologii sie wywodza. Widuje taka jedna-zawsze byla brzydka i otyla, chodzila do szkoly specjalnej, mieszkala w barakach, taki babo-chlop, ale skads ma 3-ke dzieci. Sama z nimi spaceruje, ojca nigdy nie widzialam, tez nie ma dziewczyna zeba na przedzie i od niej faktycznie potem wali.

Gość moja szwagierka
Znam ja z widzenia, bo to kuzynka mojej kolezanki. Zawsze jest usmiechnieta, grzecznie sie wita i zaczepia mnie jak mnie spotka. Raz zapytalam ja, ile miesiecy ma jej synek, to ona do mnie, ze 5. mi to podpadlo, bo wygladal na starsze niemowle, wiec pytam z ktorego miesiaca a ona do mnie (byl maj), ze z sierpnia zeszlego roku .... :P Poszlam do cukierni, to spotkalam ja, rozmawiala ze swoja kolezanka ekspedientka-nie dosc ze od nowego synka walilo kupa, to od niej parszywym, ostrym potem-w cukierni-az zakupow mi sie odechcialo.

Gość szwagierka, stuknij się w łeb
bawi Cię wyśmiewanie dziewczyny prawdopodobnie lekko upośledzonej, niezaradnej, z patologii? Lepsza się poczułaś? Bo miałaś więcej szczęście w życiu? Wstydźcie się wszystkie.

Gość moja szwagierka
Nie wysmiewam jej, opisuje jedynie jej przypadek. Uposledzona nie jest, zauwaz, ze do szkoly specjalnej kierowane sa tez dzieci, ktore nie radza sobie z nauka. Gdybym byla do niej zle nastawiona, to udawalabym na ulicy, ze jej nie widze, a dziewczyna nic zlego mi nie zrobila.

Gość moja szwagierka
Opisalam jej wyglad no i brak higieny. uwazasz, ze jako osoba uposledzona, moglaby sprawowac opieke rodzicielska nad 3-ka dzieci? Dziewczyna zyje z opieki, mieszka w barakach nadal ze swoja matka-starsza juz kobieta. Przytoczylam jej przypadek, bo tylko ona podchodzi pod schemat opisany przez autorke, reszta matek wyglada co najmniej ok.

Gość Czy jest szansa???????????????
A polscy faceci to co, lepsi? Kicz i bezguscie.

Gość mam takie pytanie do
do autorki jak się dba o siebie żeby nie mieć rozstępów? Całą ciążę trzymałam dietę bo musiałam z przyczyn zdrowotnych. Przytyłam 5 kg. Używałam kremów z apteki na rozstępy i oliwki. I i tak cały brzuch mam poorany i piersi. Więc jak dbać o siebie żeby ich nie mieć? Tak z ciekawości pytam bo nie wiem, a może na przyszłość mi się przyda.