Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana29

pół roku po ślubie a on ma inną...

Polecane posty

Gość krakowikowik
nie masz dzieci, mieszkanie jest Twoje? , rozwód z jego winy, pomoc od teściów, wsparcie od znajomych, byłaś z nim prawie 9 lat i nie ma znaczenia ile jesteś po ślubie-to tylko symbol. Teraz niech ina się na nim przejedzie tym bardziej ,że wzięła zonatego. Popłacz, wytrzyj nos popraw makijaż i do przodu. Nie ma wstydu jest , to jest zycie i w sumie już za moment odkryjesz żemasz to wdupie.Poznasz kogoś i świat będzie inny. Czas...

Gość hahahahahaha..
ale ślad w pamięci zostanie.. zawsze będzie na straconej pozycji. jest szansa, że każdego nowo poznanego faceta będzie osądzać o zdrady itp. dlatego też ludzie nie zdradzajcie i się szanujcie!!!!

Gość przegrana29
Kochalam go, nie wyszlam za niego dla kasy, nikt mnie nie zmuszal, podjelismy te decyzje razem!!!!

No jeśli go kochasz to dobrze. A czy on kocha Ciebie? Bo miłość jednostronna, to miłość nieszczęśliwa.

Gość przegrana29
wciaz go kocham, przeciez gdybym go nie kochala to bym za niego nie wyszla:/ on ma mnie w dupie, ma mlodsza dziunie, jeszcze na studiach..

Gość przegrana29
z milosci do niego mniej jadlam na sobie oszczedzalam by on mial wiecej.

Gość Katrina278
zaloz czarny nick bo nie wiadomo kiedy ty piszesz a kiedy poszdzywy

Gość krakowikowik
a co na to wasi bliscy, znajomie , rodzice?jak to wygląda?

Gość krakowikowik
każdy rozgarnięty wie kiedy podszyw bazgrze.

Czy on powiedział że Cię kocha? Czy się oświadczył o chciał tego ślubu?

Gość przegrana29
niestety przykro mi ale po slubie nieco przytylam. a on nie poczekal az schudne tylko zaraz odszedl do mlodej szczuplej.

Gość przegrana29
jego dziunia ma 20 lat i ja kocha a mnie stare pudło kopnął :O

Chciałem Ci pomóc zrozumieć dlaczego tak się stało, abyś zrozumiała tą lekcję którą dało ci życie. Jak będziesz chciała wyjść z tego mądrzejsza, proszę odpowiedz ma mój poprzedni wpis.

Gość przegrana29
a co jacek chcesz mnie przeleciec?

O takk, marze o tym. Właśnie po to tu jestem ... Przecież to najlepsze miejsce na podryw ...

Gość przegrana29
to konkretniej mow a nie sciemniasz

Gość przyszlapannamloda
no tak to jest jak sie zadajesz z bogatym, kolo bogatych masa dziwek sie kreci... inaczej nie nazwe skoro rozwalila malzenstwo moja znajoma przeszla dokladnie to samo i miala gorzej-bo male dziecko z nim miala a jemu nagle cale zakochanie przeszlo... bo poznal jakas mloda dupe, zakrecila sie bo wiedziala ze gosciu ma hajc ryzykowne posuniecie-tak czy sia podziekuj po trochu rodzicom

Gość przyszlapannamloda
poza tym ty masz 29nie jestes stara dupa nie przesadzaj...

Gość przyszlapannamloda
idealny wiek na znalezienie sobie kogos i ulozenie zycia :)

Gość przegrana29
mam dosc podszywow, on nie jest bogaty, ja nie przytylam..

Nikt nie byl pod presja, on sie oswiadczyl z wlasnej woli, nie naciskalam go, chcial tego slubu. Byl dla mnie dobry i kochany a teraz juz nic go nie obchodze.. Co ma ona czego ja nie mam?

Gość kamiii28
łiłe jak bułeczka

@przegrana29 Dostajesz właśnie bolesną lekcję od życia. To jest przykre, jednak możesz wyjść z tego mądrzejsza lub nie. Jak już minie żal, wypłaczesz się - zastanów się się proszę dlaczego tak się stało. Jak to się stało, że wybrałaś takiego faceta. Jakie sygnały wysłał (lub jakich nie wysyłał). Na swoich błędach można się uczyć i wyjść silniejszym i mądrzejszym. Tego Ci właśnie życzę.

Gość byłam w podobnej sytuacji
tylko nie zdążyliśmy wziaść slubu , w czerwcu miał być slub, a kwietniu umarła moja babcia, więc przełożyliśmy go za rok . W lipcu poznał ją, 10 lat straszą ode mnie panenkę lekkich obaczjów, która leciała na facetów kasę. W sierpniu zaszłam w ciąże. A we wrześniu uciekł do niej bez słowa. Nawyzywał mnie od szmat i wieśniar na dowidzenia . A ona mi groziła śmiercią, że jak się do niego zbliżę to mnie zabije i dziecko . Trzy tygodnie póxniej poroniłam i wylądowałam w psychiatryku, 1,5 roku nie wstałam z łózka, ciełam sie, zabijłam, i tak co chwila. Później poznałam wspaniałych ludzi i doradćę duchowego dzięki czemu się otrząsnęłam, Dzisiaj mija 5 lat mam włąsną firme, kupiłam mieszkanie , i wspaniałego faceta, a za parę miesiące będziemy mieć bliźniaki . W życiu wszystko ma cel, jeśli cie zostawił to po to żebyś spotkała lepsze szczęscie w życiu i mądrzejszego faceta

A on cóz jest z nią nadal. Pije, bije, zostawił ja w polsce, sam pracuje za granicą. Zaliczył więzenie, Są razem ale na odległość przyjeżdza do polski dwa razy do roku, miłość wielce kwitnie ochh w chuj .. on ma 40 lat ona 39 widuja sie dw arazy w tok , dzieci oczywiscie nie ma i nie bedzie bo jak,, pieniadze licze, i odkladaja na konto, takie ma zycie. I zasluzył na to

Co ona ma ? Ona ma pecha że go poznała , ty masz szczęście dostać w życiu coś lepszego niż załosny dupek który nie wart jest twojego splunięcia.

i pamiętaj pan bóg daje nam tyle cierpienia ile jesteśmy w stanie znieść, skoro dostałaś cierpienie to znaczy że jesteś silna i godna , żeby go pokonać i wygrać więc walcz, i wygraj to rozdanie, a dostaniesz napewno nagrodę za to jakiej się nie spodzieewasz