Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawe_życie

Polacy, uczmy się i posłuchajmy tego chóru na stadionie polskim

Polecane posty

Gość klawe_życie

Irlandia przegrywa w meczu z Hiszpanią 4 : 0 , cztery do zera a kibice irlandcy śpiewają , cieszą się z gry własnej drużyny, coś pięknego i nastrój święta do naśladowania :) pięknie :)

Gość arleta sona
świtnie spiewają , głosno co oni śpiewają ?

Gość Nic strasznego
Duże brawa dla kibiców

Gość klawe_życie
nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby Nasi piłkarze przegrali z Hiszpanią trzy do zera, kibice spalą ich domy, milion gwizdów a sedzia zostanie powieszony na latarni głową do dołu, 200 aut spalonych, bruk rozebrany a przystanki tramwajowe rozbite doszczędnie pójdą na złom a przy przegranej Irlandczycy śpiewają jakby na stadion trafili z Tworek albo Rybnika , gdzie my jesteśmy przy takich kibicach Polacy ?

Gość Bobas Smyk
rzeczywiście - ja byłem w szoku piłkarze po wysoko przegranym meczu zostali a nie nawiali do szatni, a kibice im wyprawili fetę a śpiewali głośniej niz POlaczki hymn przed meczem z Rosją zaczynam rozumieć dlaczego IRL są tak lubiani - chyba rzeczywiście nie da się ich nie lubić :D

Gość klawe_życie
nie zrozumiałem słów tej irlandzkiej pieśni zagrzewającej do walki po porażce 0 : 4 z Hiszpanią ale w moich uszach nadal jest podobna pieść o podobnym pogłosie i tonacji w stylu 'nie jesteś sam' jak wykonują kibice teamu Liverpool :)

Gość Bobas Smyk
bez przesady z tą irlandzką agresją... tu nie Albion. jak napiją się piwska i zaczną obłapiać polskie dziewuchy to bedą jakieś dymy, ale ja od dziś lubię tych ryżych wyspiarzy :D

Gość klawe_życie
dokładnie, ogromny szacun dla Irlandczyków :)

Gość chełm1
pieknie Irlandczycy dopinguja swoj zespol, fajni z nich ludzie, nie da sie nie lubic Irlandczykow

Gość chełm1
Irlandczycy to fajny narod, anglicy sa beznadziejni

Gość rajstopa
szkoda mi strasznie Irlandczyków, a fanów mają genialnych!!! Powinni wygrać, no cóż trudno...