Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Pytanie do lesbijek

Polecane posty

Czy zdarzylo Wam sie zakochac w dziewczynie, ktora jest hetero? Jesli tak to czy dusillyscie to uczucie w sobie, czy moze jednak pokazalyscie jej to? I w jaki sposob? Czy robicie to tak jak chlop do kobiety i na odwrot, czy u Was to wyglada inaczej? prosze o jakies przyklady. jest tu w ogole jakas lesbijka?

Nie ma tu zadnej lesbijki???? ...no tak sami gieje i prawnicy,

Nie pytam po to by zaspokoic swoja ciekawosc, tylko po to, gdyz kolezanka znajduje sie w dziwnej sytuacji i nie wiemy co o tym myslec. Najprawdopodobbniej jej przyjaciulka nie tylko ja lubi, wyczuwamy cos wiecej...

No troszkie sie podszkolilam w ostatnim czasie, dlatego tak czesto tu nie zagladalam. to jak porozmawiamy jak powazni, dorosli ludzie z magistrem? Udzielisz mi odpowiedzi?

Gość fiel 2
boze jestem sama a ktos wkladal klucz do drzwi bo slyszalam i pies slyszal a na klace palilo sie swuatlo a nikogo nie bylo widac

Gość fiel 2
chiba umre ze strachu

Gość fiel 2
nie innteresuje was mo los

Aa w dupie z wami wszystkimi, tysiace ludzi tutej siedzi, a nikt nie potrafi po lucku odpowiedziec na jedno durne pytanie. Kazdy mysli tylko o sobie, opisuje swoje problemy i liczy, ze stado zdziczalych ludzi, co pozjadali wszystkie rozumy udzieli im sensownej odpowiedzi, a moze nawet madrej rady. Mamm Was gdzies i mowie teraz calkiem powaznie, mam dosc moich idoli, nie bede juz fanem nikogo. Zakoncze z tym bagnem raz na zawsze!

Gość anonimowa_les
tak, nieraz się zdarzyło. Męczarnia i ból kochać nieosiągalną...

Gość fiel 2
debilkocto ty rzes mnie to wykrakala

I to jest kara od Boga za zlorzeczenie innym. Teraz cierp cialo cos chcialo. chcialas mnie nastraszyc, a los odwdzieczyl sie Tobie. Nie czyn drugiemu co Tobie nie mile. To jest Twoja pieta Achillesa.

Gość Mc Trigga
fiel, a jakiej jesteś narodowości?

Anonimowa, a czy ta dziewczyna wie o tym, ze sie w niej kochalas? Pokazywalas jej to w jakis sposob? Powiedz cos wiecej o tym.

Jestem polka w skorze afrykanki, a czemu pytasz? Chcesz mnie poderwac?

Fiel 2, zyjesz jeszcze? Informuj nas tutej na bierzaca jak sie sprawy z zabojca maja, chce wiedziec, czy mam Cie juz z glowy, czy jeszcze bedziemy sie uzerac.

Gość anonimowa_les
miałam tak 3 razy, pierwsza wiedziała, a następne już nie. Chciałam spędzać z tą dziewczyną jak najwięcej czasu, zaprzyjaźniłyśmy się, ale w końcu się zorientowała, że ja czuję coś więcej. Szukałam przypadkowego dotyku, patrzyłam na nią w ten sposób. W końcu jak poruszyła ten temat to się przyznałam. Była zaskoczona i uznała, że lepiej będzie jak przestaniemy się widywać, bo ona nie poczuje tego co ja. Na pożegnanie mnie pocałowała i już się nie widziałyśmy. Potem jak się zdarzało to dusiłam to w sobie.

Fiel2 nie zgrywaj sie. Pies Cie nie uratuje, to malo waleczna rasa.

Acha, Twoj opis pasuje do zachowania jednej dziewczyny z naszego towarzystwa. Ale czy to normalne, ze ta rzekoma 'lesbijka' jest zazdrosna nawet o meza kolezanki?

Gość Mc Trigga
Tak pytam, bo ktoś mówił, że poprawiłaś pisownię. A ja zawsze się dziwię ludziom, którzy dobrowolnie chcą mieszkać w tym kraju. A co do podrywania... Jeśli chcesz to pomyślimy ;P

Gość anonimowa_les
No tak może być zazdrosna, ja byłam zazdrosna jak ona mówiła o chłopakach, którzy jej się podobają. Nie okazywałam tego ale było mi smutno.

Chetnie bym sie stad wyprowadzila, ale jednak mam inny cel, zmienie osobiscie ten kraj, jak dobrze pojdzie to sama obejme wladze. Zaczne od kasacji pana donalda tuska. chcesz mnie zabrac z tego kraju?

Gość Uroczy Roman
Z tego można wnioskować, że przesrane jest być odmieńcem. Mniejszość ma przesrane, bo większość jest większością i nie w głowach im lizanie ślimaków, czy robienie fajansu z gliny. Jeśli chodzi o sferę seksualną (nie w sensie przyjemności) to jest to grupa całkowicie zbędną i bezużyteczna. Po co istnieją?

A gdyby wyszla taka sytuacja, ze ta kolezanka by sie Ciebie zapytala: a co Ty sie we mnie zakochalas? To co bys zrobila? Przyznalabys sie, czy wyparla tego?

Gość Mc Trigga
Jeśli chcesz objąć władzę to powodzenia, będzie potrzebne :D Problem z panem Tuskiem polega na tym, że jest beznadziejny, ale opozycja też jest do dupy, oni są siebie warci. A gdzie byś chciała żeby cie zabrać? Co powiesz na Hiszpanię?

Tak, zgodze sie, ze przesrane. Z reszta patrzac na opisy tej dziewczyny na fejsbuku stwierdzam, ze strasznie cierpi z tego powodu. Ciagle pisze o smierci, o tym, ze jest drugi swiat za sciana, ale ona nie moze w nim uczestniczyc. Ja to sobie tak interpretuje, ze chodzi wlasnie o jej odmiennosc, choc w prost tego nie napisala. Masz racje, mniejszosc ma ciezko w zyciu, w kazdej dziedzinie.

Gość anonimowa_les
Ja właśnie się przyznałam jak ona zaczęła o tym rozmawiać ze mną. Nie od razu, na początku się wypierałam ale potem przestałam. Ogólnie to była emocjonalna rozmowa, wole jej za bardzo nie wspominać, bo mnie łapią smuteczek i nostalgia ;)

Hiszpania? Hmm... A co mi tam zaoferujesz? Myslisz, ze bede mogla tam natrzepac duzo kasiuty? Tak duzo, zeby moc tu wrocic i wykupic caly rzad?

Anonimowa, a jak sie ubierasz, jaki masz styl? Czy zachowujesz sie jak chlopak? Np. Drapiesz sie przy ludziach dosc agresywnie, stawiasz szeroko nogi? Interesujesz sie komputerami i samochodami? Jaka jestes, kobieca czy raczej meska? czy mozna po wygladzie rozpoznac lesbijke?

Gość Mc Trigga
Aż tak dużo to teraz da się natrzepać tylko w Chinach :D Tam rośnie nowy silny rynek. Teraz nawet w USA praktycznie nie zrobi się miliardów jeśli się ich nie odziedziczy.