Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krypton

Krew podczas pettingu.

Polecane posty

Gość Krypton

Otóż dzisiaj z moim chłopakiem uprawialiśmy petting. On bardzo "rozruszał" moją łechtaczkę i czasami mnie pobolewało. Później na majtkach znalazłam 2/3 kropelki krwi, ale okres mam dostać później. Oczywiście możliwe jest przebicie błony, bo palce wkładał mi dość głęboko i później bolało :( Skąd a krew?

Gość najlepsza próba
to wsadzić palec jeszcze głebiej, jak będzie opór to znaczy że błona jeszcze jest

Gość Krypton
Szczerze to chyba nie potrafię niczego wyczuć, a seksu jeszcze nie uprawiałam, więc raczej mam płonę :D Łechtaczkę mam trochę spuchniętą i jak na nią naciskam to boli. Być może mnie udrapnął przypadkowo... Sama nie wiem :(

Gość fdsfdgfdfrgtesd
Na pewno naruszył błonę. Ja sobie błonę przerwałam markerem, a palce są grubsze niż marker.

Gość Krypton
Niby wkładał palec aby nawilżyć go. Ale dlaczego mnie boli łechtaczka i jest trochę spuchnięta? :(

Gość gęgający gołąb
nie rozumiem po co zachowywać tą fikcję dziewictwa, jak uprawiacie sex (tylko taki bez penetracji pochwy, ale jednak sex) - to tak jakby udawać, że jest się dziewicą, a tak naprawdę się już nią od dawna nie jest

Gość Krypton
To rozumiem, że tylko gin mi to potwierdzi? :S