Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali uuu

Nowa znajomosc, czy warto:)

Polecane posty

Gość kali uuu

Poznalem dziewczyne, spotykamy sie i ...... wlasnie mam pytanie. Czy warto pokazac jej ze mi zalezy czy miec do tego dystans, tzn nie pokazywac za bardzo ze mi zalezy, nie mowic jej milion komplementow? Choc nie powiem ze ja bardzo lubie i chcialbym zeby nam wyszlo itd

Gość będzie dobrze na pewno
a skąd mamy wiedzieć jaka jest ta dziewczyna? Sam musisz wiedzieć zy warto, czy nie. Jak masz ok. 20 lat, to pewnie nie warto, bo jeszcze z niejedną się poznasz i będziesz się zastanawiać, czy warto się zaangażować.

Gość kali uuu
Wydaje mi sie ze warto ale tu nie chodzi mi czy wart czy nie,pytanie jest takie czy powinienem okazywac jej uczucia, pokazywac ze mi zalezy? bo slyszalem ze lepiej jest podchodzic z dystansem i nie otwierac sie za bardzo od poczatku.

Gość qwsazxcdswedsxcvf
czy klika czy nie klika między Wami :) Jeśli czujesz, ze oboje czujecie jakąś chemię to rób tak jak uważasz za stosowne - bądź sobą. Jeśli jednak nie jesteś chociaż trochę pewien, to lepszy byłby dystans.

Gość kali uuu
Lomogrzmot ciekawe czy bylbys taki mocny na zywo hehe:) pozdraiwm Cie choc szacunku do Ciebie nie mam i jak bys tak przymnie powiedzial to pierwsze co bys zrobil to dostal w leb hehe

Gość kali uuu
A wracajac do tematu to klika i to bardzo tylko ja slyszalem kiedy ze nie warto pokazywac dziewczynie ze nam zalezy, tak odrazu, ze trzeba wlasnie byc soba i ze czas pokaze.

Gość Łomogrzmot
ale smieszne haha dostał bym w łeb ale ty by była za pewne ostatnia rzecz którą byś zrobił bo potem to tylko wózeczek inwalidzki by był :)

Gość pęczek drutu
nie słuchaj takich durnych rad w stylu: "nie pokazuj jej, że Ci zależy". jeśli dziewczyna Ci się podoba i coś zaiskrzyło między wami, to nie udawaj, że ją olewasz. rób, to co Ci serce podpowiada i będzie dobrze :-)

Gość Just099
Komplementy i okazanie zainteresowania to rzecz wskazana :) tylko nie do przesady bo jak wiadomo "od nadmiaru miodu robi się niedobrze" ;) pozdrawiam i powodzenia życzę ;) a co do Łomogrzmota... Polecam zmienić dealera bo ten Ci najwyraźniej jakąś ciemnotę wciska dziecko drogie... :P

Gość kali uuu
Łomogrzmot spadaj malolacie hehe napij sie mleczka z cycusia swojej mamy i obejrzyj gumisie,spac,no juz,spac.

Gość kali uuu
Wlasnie o to mi chodzilo, nie za duzo:) zgadzam sie:) wiec bede powsciagliwy i okaze ale nie w duuzym stopniu,dziekuje.

Gość Łomogrzmot
jestem tępym mięśniakiem, lubię seks sam ze sobom a najbardziej mnie podnieca jak sie zesram wtedy zjadam swoje gówno i jestem wreszcie zadowolony.

Gość kali uuu
Tak lubie seks sam ze sobom ciemniaku ty soba sie pisze.

Gość kali uuu
A po drugi jestes waflem z dworca zoo ktory za 10 zl jest w stanie obciagnac byle komu.

Gość treneiro
wydaje mi się, że jesteś miłym, wrażliwym człowiekiem. Nie graj nikogo innego, bądź sobą. Nadmierna asekuracja z twojej strony nie przyniesie wam nic dobrego.