Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatek.

Moja dziewczyna chce analnie, a ja chcę normalnie.

Polecane posty

Gość Nastolatek.

Nie chcę wkładać tam gdzie się robi k*pę. Kręci mnie jej kobiecość, a nie niżej. Tyle, że ona tak nie chce, bo mówi, że nie wiadomo czy się nie rozstaniemy, a chce mieć błonę do ślubu i stracić ją jak będzie już na pewno na poważnie. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Jak jej mówić żeby zmieniła zdanie? Oral jest, ale ile można tylko tak? Poza tym sra**em też nie chcę robić tego tak jak dwa pedały skoro mam kobietę, której nic nie brakuje i seks powinien być normalny.

Gość gęgający gołąb
zajmij się lekcjami

Gość Nastolatek.
Gęgający gołąb jak tylko tyle masz do powiedzenia to wypad! O moje lekcje to się nie martw, bo na pewno mam lepsze oceny niż ty kiedykolwiek miałeś! Nic nie zaniedbuję, więc mogę sobie pozwolić na chwilę przyjemności. A nawet jakbym zaniedbywał to co? Zazdrościłbyś, że nieuk też może mieć dziewczynę? Spie***laj frajerze!!!

Gość wiekowy
Jak dorośniesz to zrozumiesz że bzykanie kobiety w pupcie jest przyjemniejsze niż w cipkę.

Gość albowiem znam prawdę
właśnei, do książek co to za dziewczyna która chce analnie? serio dzisiejsze dzieciaki są nieźle przekręcone...... dewianci

Fakt, Perv. Nie wiem jak to się stało, że błona nie ma jeszcze swojego pomnika w Warszawie. Pewnie dlatego, że nikt dokładnie nie wie jak ona wygląda. : )

Gość chujmiwpysk
Perwersja - stary wpenie ci wchodzi sooko do wany :) Nastolatku - > jebay suke w zad ile wlezie :) kiedys zrozumiesz ze to lepsze niz jej ciiiipka :)

Gość chujmiwpysk
tatus pewnie ci gleboko wywloko jezorem myl tylek i szpare za dziecka :)

Hej czytam wasze wypowiedzi i nie mogę się nadziwić. Seks analny jest tak samo przyjemny jak i pochwowy. Nastolatek- ja nie wiem ile bym wytrzymała w takiej sytuacji jak byłabym chłopakiem. Jak miałam te 14 lat ,też sobie wmawiałam że seks aby po ślubie a jednak sama zmieniłam zdanie bo nie dawałam już rady. Ile wy wogóle macie lat?

Truskaweczka :* autorzy takich topików mają przeważnie coś koło 50-tki i świetnie się przy tym bawią :p

To że się jest dorosłym nie znaczy, że nie można bywać dzieckiem. W tym celu właśnie powstało Kafe. Poniekąd ;)

Gość Sranie na poziomie
Na tym portalu nie ma topicow na poziomie. Ciagle trzeba czytać wypowiedzi "dzieci o seksie" i co najgorsze takie dyskusje. Jest to totalnie żałosne. Jaranie się głupotą. Sram temu portalowi do ryja i pojebanym dzieciom 🖐️

Gość do Truskaweczka :*
ile masz lat?

Gość A ja myślę, że
Paracetamol można i analnie i normalnie. Analnie szybciej zadziała.