Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie bo nie wiemmmm

pomocy ALLEGRO!!!!!!

Polecane posty

Gość hmmm nie wiem czy sie zdecydow
mialam bardzo podobna sytuacje - kupilam, zaplacilam kupujacy nie przeslal mi towaru bo rzekomo go nie było na stanie - zwrocil mi pieniadze. ja wystawilam negatywa i tez dostalam negatywa (mimo ze z mojej strony wszystko bylo ok) - napisalam nawet do allegro ale ich odpowiedz : "Witam. Dziękuję za kontakt. Informuję, że zgłoszony przypadek nie spełnia żadnego z warunków, wymienionych w Regulaminie, które są konieczne, aby komentarz można było usunąć lub wyedytować (art. 11.5 oraz 11.6 Regulaminu Allegro). Pozdrawiam," takze moge powiedziec ze nie warto sie z nimi szarpac bo to i tak na marne

Gość A ja tak mam
Tez tak miałam, przesyłka dotarła szybko, ale ciuszki okazały sie szmatami nie przypominały tych ze zdjęć z aukcji. Dałam neutralny komentarz, dostalam negatywa. Ponoć dlatego ze nie reklamowałam. A pieniądze wpłaciłam zaraz po wygranej aukcji. Nauczyłam sie ze nie kupuje od prowadzących internetowe lumpeksy tylko od osób które sprzedają ciuszki po swoich dzieciach. To widać po ilości sprzedawanych rzeczy i jakości zdjęć. Dokładnie sprawdzam tez komentarze.

Gość kawa kawa czarna
nie przejmuj się tym negatywem, ważne że ty jesteś w porządku, ja też swój pierwszy negatyw przeżywałam, teraz mam trzy i ani mnie to ziębi ani grzeje. Oczywiście wszystkie są w rewanżu na mój negatyw. To jest właśnie głupie na allegro że niejednokrotnie człowiek nie jest zadowolony z zakupu ale boi się wystawić negatyw bo wiadomo że w odwecie też go to czeka.

ja nigdy z allegro nie miałam problemów. ale wiem, że jest tam coś takiego jak centrum sporów allegro. możesz tam podać sprzedawcę i opisać dokładnie o co ci chodzi i oni jakos zadziałaja w tej sprawie

Anet_lol nic nie zrobia z tym.Ja probowalam jakos to rozwiazac przez centrum sporow. Drogi Andrzeju,ja akurat kupowalam ciuchy dla siebie,nie dla dzieci i nowe,ale temat jest o tym,ze autorka zostala oszukana. Ja na koniec dostalam maila od allegro,ze moge sprawe zglosic na policje. Nie mieszkam w Pl i prawde mowiac,watpie,zeby policja tu cokolwiek pomogla..

Gość 6574586767645424
ja mam to samo, towar nie zgadzal sie z opisem, wystawilam neutrala a w odwecie dostalam negatyw choc z mojej strony bylo wszystko ok:o