Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiak21.

Ja i mój były..

Polecane posty

Gość Gosiak21.

Cześć byłam z związku 4 lata. Bardzo ale to bardzo kochałam i mysle ze nadal kocham Pawła. Gdy go poznałam caly mój świat się zmienił liczyliśmy się tylko my , było naprawde cudownie jak w filmie... ehh do czasu.. nie raz przyłapałam go jak wypisywać sprośne smsy lub poprostu flirtował potajemnie z innymi dziewczynami pozniej tez wyszly jego zdrady .. zdradził mnie 3 razy. Rozstałiśmy się kiedyś może na miesiać bo juz mialam dosyc. zle sie czulam myslalam ze to ze mna jest cos nie tak ze mnie zdradza poznie w padłam w kompleksy bo te wszytskie dziewczyny z ktorymi odwalał byly łądniejsze zgrabniejsze i wogóle.. no ale po tym miesiacu znow do niego wrocilam. Powiedzcie mi czemu tak jest że ja go tak strasznie nie nawidze za wszytskie krzywdy ktore mi zrobil ale i tak zawsze do niego wracam ?? teraz tydzien temu zostawilam go ,nie mamy z soba kontaktu jedynie widzialam na necie ze swiruje z jakas 17 latka.. ale mniejsza z tym .po rozstaniu bylo ok ale znow mi go brak,wariuje bo nie ma go w moim lozku. nie moge sie do niego przytulic porozmawiac... ja jestem poje*** koles tak mni e skrzywdzil a ja tak cholernie za nim tesknie CZEMUUUU tak jest? co mam robic?

Gość Gosiak21.
czemu ja tak robie ??? co jest ze mna nie tak ? ?on ma mnie gdzies jak by nic sie nie stalo ze sie rozeszlismy a ja czuje sie fatalnie a to ja go zostawilam... chyba jestem nie normalna

Gość Gosiak21.
czy ktoś ze mną pogada ?

Gość takie tam duperele nic więcej
uzależniłaś się od adrenaliny, to jak uzależnienie od fajek, alkoholu czy prochów minie za jakiś czas ale pocierpieć trzeba chyba, że chcesz tak cierpieć całe życie z tym debilem, który ewidentnie ma cię w doopie :)

Gość Gosiak21.
to co mam w takim razie zrobić ?

Gość Gosiak21.
ciężko jest się od kogoś odzwyczaic jak sie spedzalo z ta osoba kazda chwile...

Gość Gosiak21.
wiesz ze dla kogos moze to byc smieszne ze sie przejmoje czyms takim ale na prawde bardzo go kochalam zreszta 4 lata to nie jest takie nic. Powie mi ktos co mam robic?

Gość pójść po rozum do głowy
:p

Gość już wszystko wiem
dla niego te cztery lata to było właśnie nic skoro ciągle szukał wrażeń, a poza tym nie spędzałaś z nim każdej chwili, bo on wiele swoich chwil spędzał na bzykaniu innych lasek - nie wmawiaj sobie, że był twoim światem

Gość Gosiak21.
wziąść się w garść i zapomnieć ?

Gość Gosiak21.
czemu to tak jest ze oddajesz komuś całe serce a ktoś ma to gdzies.. nie rozumeiem.. Paweł twierdzi ze to moja wina bo ciagle mu wypoimnalam co zrobil i wyzywalam go od zdrajcow i ze to ja pchałam go do tego by pisal z innymi itd

Gość już wszystko wiem
jaki pierdolony cwaniaczek, jeszcze ci wmawia? Buty na nogi i biegiem jak najdalej od tej męskiej koorwy

Gość Gosiak21.
ku**wa a co jest najlepsze nie moge uwierzyc ze jestem taka głupia ze tesknie za nim za takim chamem ... znow sie czuje jak bym miala 16 lat . Jak mam zapomniec? jak sie odzwyczaic ? jak mam to przetwac? zeby znow do niego nie wrocic.. bo rozum mowi mi ze zmarnuje sb z nim zycie ale serce , serce jest po prostu głupie. Czy tez ktos miał z was taka sytuacje?

Gość już wszystko wiem
co druga z nas miała

Gość Gosiak21.
a teraz opowiem ci najlepsza sytuacje... Paweł przyjaznil sie kiedys z kumplem ten kumpel mial dziewczyne kupe lat.. i co sie okazało ( nie byl wtedy ze mna ) odej** z ta dziewczyna kolegi . rozwalil im zwiazek oczywiscie tlumaczyl sie ze ona tez tego chciala i ze on juz z tym kolega miej sie kumplowal i ze go juz nie lubil itd. i ten jego kolega ma znajomgo ktory chcial Pawłowi nawalic za to co zrobil ale nie zrobil tego bo tamten prosil by sie nie wtracal i go olal. i do czego zmierzam spotkalam sie pare razy z tym kolesiem co chcial pobic Pawła no i pawel sie dowiedzial i teraz mnie wyzywa ze ja jestem podła bo po 1 go zostawilam jakgdyby nic i teraz sie spotykam z jego wrogiem

Gość qureczk
wy w ogóle jesteście w wiekszości ostro poyebane, ostro:o

Gość Gosiak21.
a ten koles jest tylko moim kolega no ale ja nie moge miec nawet kolegi. a i napisal mi smsa ze mam mu oddac wszystkie pieniadze bo jak bylismy razem nigdy nie dzielilismy kasy to twoje a to twoje tylko wspolnie i zrobil mi zakupy do domu ostatnio za 90 zl i na buty mi wylozyl a i bylismy na kebabie w ten dzien i za wszytsko musze mu oddac i c*uj go to obchodzi tak mi napisal

Gość Gosiak21.
nie pisze tu po to zebys mnie wyzywal , ale chce zeby mi ktos doradzil co mam zrobic jak ja mam sie ocząsnąć

Gość już wszystko wiem
sama sobie właśnie odpowiedziałaś co to za człowiek. Całe życie przed tobą, a ty sobie szmatą głowę zawracasz.

Gość Gosiak21.
wiem ze dla was to od razu jestem zryta bo jak moglam z nim byc skoro taki byl do mnie.. ale nie wiem po prostu zawsze mnie przebłagal i zostawalam znim bo bez niego czulam sie zle . latwo jest powiedziec a glupia jestes nie wiedzac jak sie ktos czuje z tym wszystkim

Gość Gosiak21.
najwyzszy czas sie ogarnać. bd ciezko ale nie moge tak dalej zyc. a powiedz mu co mam mu odpisac na te smsy ?

Gość Gosiak21.
jestem ciekawa czy inne dziewczyny tez tak bd traktowac...

Gość już wszystko wiem
żeby wypierdalał, bo już się nim znudziłaś

Gość już wszystko wiem
nie bądź ciekawa i nie interesuj się nim więcej, znajdź porządnego faceta

Gość Gosiak21.
a te pieniadze mu oddać ?

Gość Gosiak21.
narazie musze dosc do siebie potem pomysle o innym. a jak bd myslec o Pawle to pojde pobiegac albo cos i moze przestane myslec.. i po malu zapomne, bo wiem ze szybko nie minie. i kolejny krok z wszystkich portali go usune bo jak bd widziala jak z malolatkami [pisze bd sie wkurzac

Gość już wszystko wiem
jeszcze czego! oddaj mu te buty, niech zaniesie swojej dziwce, a jak powie, że używane, to powiedz, że on też był przez ciebie używany, a jednak go wzięła

Gość Gosiak21.
to napisze mu żadnych pieniedzy juz ci nie oddam i zb co odpisze? i pomozesz mi mu odpowiedziec na kolejnego bo napewno bedzie odzew

Gość Gosiak21.
?

Gość już wszystko wiem
dobra, dawaj, będę ty zaglądać