Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gainaaaaa

dlaczego polki nie chca pracowac??

Polecane posty

Gość gainaaaaa

gdy ktos zaofruje im prace t o robia wielka laske ! same nie dzownai pierwsze anie nie pisza do rpacodwacy kreca nosem ze za daleko , za mala pensja

Gość gainaaaaa
up

Gość jakiś czas temu miałam
a kuźwa kto chce pracować za 1000 zł 8 godzin dziennie albo i więcej, ja pracują obecnie, ale również zaczynam szukać pracy, ale wiem jak zaśpiewam że chce minimum 2500 na rękę to pewnie mnie wyśmieją

Gość aleś wymyśliła
pewnie jesteś kiepskim pracodawcą, proponujesz warunki, które graniczą z bezczelnością i pracą niewolnicza i dziwisz się, że nikt nie che u ciebie za darmo pracowac..

Gość gainaaaaa
otoz nie warunki sa dobre

Gość aleś wymyśliła
warunki są dobre... To znaczy? Daj jakiś przykład jaka praca, czego wymagasz i ile za to dajesz. Bo dałaś tezę, ale żeby podyskutować na ten temat to jakieś założenia być muszą :)

Gość gainaaaaa
prowadze bar na palzy nad baltykiem po za tym bosiko do siatkowki plazowej a obsluga dostaje tak 1650 na miesiac

Gość beznamiętna
moge to pokazac w druga strone widze ogloszenie ktore przed chwila sie ukazalo-bardzo malo informacji pisze maila z pytaniami o szzegoly i co?chuja sie dowiedzialam nikt nie odpisal,tak jakby pracodawca najpierw chcial zatrudnic a potem powiedziec ze robota jest na jakims strasznym zadupiuza 4 zl na reke.

Gość i naprawdę nie masz chętnych?
myślę że dla młodych praca na wakacje jest ok. To faktycznie dziwne, że nie chcą. Może źle szukasz?

Gość internet za darmo Aero2
podaj te warunki to może się u ciebie zatrudnimy

Gość gainaaaaa
no czesto brak niestety

Gość gainaaaaa
internet za darmo Aero2- a skad jestescie jaki wiek itd?

jako praca na wakacje mysle ze jak najbardziej ok z tym ze praca w barach szczegolnei w lecie, to przewaznie nienormowany czas pracy i stanie do poznych godzin wnocnych... mysle, ze jeszeli sa dobre napiwki to da sie przezyc :-)

przecież wiek i skąd się pochodzi nie może być brane pod uwagę przy zatrudnieniu, więc po co o to pytasz? czy to jest zarobek brutto czy netto i na jaka umowę zatrudniasz?

Gość już wszystko wiem
pewnie na czarno i 1200 do ręki

poza tym dlaczego piszesz że Polki nie chcą pracować? co ma do tego płeć? mężczyznę zatrudnij

Gość kaczanaata
no tak ale zawsze wiecej jest kobiet ktore sie ubiegaja o prace

Gość do gainaaaaa
1650 to mało biorąc pod uwagę fakt, że w barze nad morzem praca jest również w dni wolne i do późnych godzin nocnych, co innego praca od poniedziałku do piątku, 8 godzin dziennie, bez godzin nocnych

Gość kaczanaata
do gaina - wiem wiem ze My polacy to bysmy chcieli zarabiac po 45000 od razu wg mnie to dobra oferta tam gdzie ja keidys pracowalam nad morzem bylo 1000 do reki i sie cieszyylsmy

Gdyby w Polsce stawka minimalna wynosiła ok 4.000 to standard zycia był by dopiero taki jak w Wielkiej Brytanii. Tyle Wam powiem. Co się dziwić ze ludzie za 1000 nie chca pracowac skoro za to minimum nie oplacisz mieszkania, nie zrobisz rachunkow i nie zrobisz zakupow. Nie przezyjesz miesiąca. No to co to jest? I po co za tyle robic skoro to kasa na nic ?

Gość ja bym chciala a nie moge
zakwaterowanie pewnie trzeba se znalezc i polowa kasy pojdzie na to czesc ne jedzenie bilet powrotny i sie okaze ze czlowiek zarobil przez cale wakacje 500zl.

"tam gdzie ja keidys pracowalam nad morzem bylo 1000 do reki i sie cieszyylsmy" do ręki to pracodawcy może jego żona wziąć :-P a praca ma byc na umowę, bo inaczej to jest okradanie pracownika z emerytury i zdrowia - młodzi to są nieświadomi i się na czarno zatrudniają, a kiedyś będzie płacz że brakuje lat do emerytury Tak więc wystarczyło kilka konkretnych pytań i domniemany pracodawca znikł jak kamfora. Zatrudnianie na czarno to złodziejstwo i wyzyskiwanie ludzi.

Gość gaina
wcale nie na czarno to po pierwsze

Gość już wszystko wiem
a po drugie?

Gość gaina
brak drugiego pod punktu

Gość gaina
to normalna praca tylko ze ludzie chcieli by zarabiac po 5000 zl od razu i dlateg tak najlepiej by bylo gdyby to one jeszcze byyl szefowymi a ja bede sobie sprzatac tam

Gość już wszystko wiem
no cóż, prowadzenie własnego biznesu nie jest sprawą lekką