Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata.wroc

Masaże dla Ciebie - WROCŁAW

Polecane posty

Intensywny, skuteczny masaż zwalczający tkankę tłuszczową i cellulit! Wrocław Krzyki Masaż wykonywany ręcznie, wspomagany bańką chińską, oparty na profesjonalnych kosmetykach antycellulitowych i ujędrniających. Intensywny masaż ud i pośladków + bańka chińska + serum wykańczające zabieg. 60 min - 60 zł w przypadku serii 9 zabiegów, 10 jest gratis. Wykonuję również masaż klasyczny Masaż całościowy - 60 zł Masaż częściowy/ leczniczy kręgosłupa - 30 zł Posiadam uprawnienia instruktorskie odnowy biologicznej, dyplom fizjoterapeuty, certyfikat szkoły masażu ukończonej na Bali - Bali Spa School. Szczegóły mailowo bądź telefonicznie. Zapraszam serdecznie!

Gość karolin81
Byłem na masażu w studiu Mandala w tym Wrocławiu i nie polecam... mam wrażenie, że te "masażystki" w ogóle nie znają się na fachu. Porażka na całej linii gorszego masażu nigdy nie miałem...

Gość gość
To ja polecam przenieść się do www.beni-medical.pl – profesjonalne miejsce z doświadczoną kadrą. Oprócz zabiegów rehabilitacyjnych, oferują szereg masaży relaksujących i leczniczych. Korzystam i bardzo polecam! :)