Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dla was świętości

Kobiety skaczą z prącia na prącie. Czemu mamy w nich widzieć księżniczki?

Polecane posty

Czemu my faceci mamy widzieć księżniczki w kobietach, które miały wielu partnerów?

Gość NormalStyle
Ja tam już żadnej nie wierze one tylko wykorzystują mężczyznę. Wolę żyć sam na wieki niż z jakąś dzisiejszą kobietą. Nie będę wkładał ręki w ogień gdy wiem, że się oparzę.

Teraz to prawie każda w wieku 20-25 lat miała minimum 5. Jak widzieć w takiej siostrze wielokrotnie przełożonej księżniczkę?

Oooo wypraszam sobie ja mam 20 lat i miałam tylko 2-óch partnerów;P Dziewczyny na ogół mają dużo partnerów bo szukają tego jedynego;)

Gość NormalStyle
"Dziewczyny na ogół mają dużo partnerów bo szukają tego jedynego" Czyli tacy ruchacze to po prostu szukają swojej jedynej - ciekawe wnioski wyciągam z Twojej wypowiedzi.

Gość Rycerz moralności
2 partnerów w wieku 20 lat to nie mało. A najgorzej jak kobieta ma za sobą anal. Nie potrafiłbym widzieć księżniczki w kobiecie, która uprawiała anal

NormalStyle ale ja sie odwołałam tylko i wyłącznie do kobiet a nie do mężczyzn!!!!!!!!!

Gość NormalStyle
A no tak dobrze to nie ma.

No, ba oczywiście, że mężczyźni mają jedną na całe życie:classic_cool: Kto by śmiał zaprzeczyć? "NormalStyle ale ja sie odwołałam tylko i wyłącznie do kobiet a nie do mężczyzn!!!!!!!!!" Kobieta chodzi do łóżka bo szuka tego jedynego a facet bo chce zaliczyć? Interesujące.

Nie każda kobieta chodzi od razu do łózka!Są jeszcze na świecie takie które się szanują!

Gość Rycerz moralności
W wieku 20 lat 2 partnerów to naprawdę nie tak mało. Nie mówiąc o tym, że kobiety szybko chodzą do łóżka. Niektóre od razu z obcym, a niektóre po tygodniu-miesiącu spotykania się

Gość o moralności gdzie jesteś
Świat schodzi na psy...

Gość NormalStyle
Czyli kobiety mogą latać na prawo i lewo to szuka miłości A jak facet robi to samo to jest jakiś skończony skurwiel i ruchacz i tylko zaliczyć chce? Zdajesz sobie sprawę, że to istna dyskryminacja nie mówiąc już o uprzedzeniach.

"Są jeszcze na świecie takie które się szanują!" No way:D Statystyki i tak wciąż pokazują, że faceci szybciej przechodzą inicjację i maja więcej partnerek. Więc kobiety im nawet nie dorównują we wskakiwaniu do łóżek.

nie rozumiem - czyli kobieta ktora uprawia seks, ktora to lubi- nie szanuje sie ???? ja bardzo sie szanuje, a partnerow mialam 12. Same fajne chlopaki. W dobrym seksie nie ma nic zlego. nie jestem ksiezniczka, jestem czlowiekiem albo swieta Madonna albo kurwa...oj wy biedne ofiary doktryny katolickej

Gość o moralności gdzie jesteś
Ja się oddałam mojemu lubemu dopiero po 2 latach "chodzenia"...I jest moim jedynym od 15 lat:) Tak, że nie generalizuj, bo są takie, co się szanują...

Gość Rycerz moralności
Kobieta, która miała 12 partnerów by nie pasowała do prawiczka

Gość uwielbiam jak ktoś
zaczyna się posługiwać statystyką w omawianiu kwestii pupciania

Gość Loooooser wypier
dalaj

Gość NormalStyle
o moralności gdzie jesteś "Ja się oddałam mojemu lubemu dopiero po 2 latach "chodzenia" " No i taka kobieta to skarb.

A czym się rózni statystyka od generalizacji? Bo ktoś wyciąga OGÓLNE wnioski o całej populacji a co innego robi statystyka? Cały temat to generalizacja.

Gość Rycerz moralności
Ja akurat szanuję się bardzo i do seksu mam romantyczne podejście