Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dla was świętości

Kobiety skaczą z prącia na prącie. Czemu mamy w nich widzieć księżniczki?

Polecane posty

Gość Rycerz moralności
I nie pozwolę na nazywanie siebie pustym, bo jednak jestem wrażliwy i chciałbym się zakochać

Gość Gosiek...
a coś Ty się tak uparł na te księżniczki ? czasy Ci się nie pomyliły ?

Gość le pravikson
ja tam żyję normalnie w zasadzie nic mi nie brakuje poza sferą erotyczną.

Gość Rycerz moralności
szafa_gra a Twoje posty już pisałem i akurat mądrze pisałaś i byłaś nawet z chorymi chłopakami

Gość pytajaccy dzenntellmannn
ja tez, moze sie znamy hehe

Za duzo bys chciala wiedziec, tu Ci nie zdradze

jest opcja by namierzyc, poza tym mozemy sie znac osobisci chyba nie wiesz jaka mam opinie na tym forum

Gość opinia zgodna z prawda
czyli sfrustrowana ciota prawikopodobna

Gość Rycerz moralności
szafa_gra i zamikłaś

To sie raczej nie znamy skoro jestes z 1 roku, no chyba ze uczylas sie prawa rzymskiego w BUW to moze jednak hihih

jak sie uczylas w buwie roznych rzeczy, szczegolnie przy stanowiskach z ksiazkami z prawa to jest szansa ze sie znamy

Gość rozczarowana tym wszystkim
"Na żonę chcę tylko dziewicę,żadnej rozjechanej używki.Brak u niej jeśli chodzi o seks doświadczenia dla mnie nie stanowi problemu nie jest to wiedza tajemna .Mieć za żonę dziewicę ,być tym pierwszym ,to powód do dumy.Sam prawiczkiem nie jestem bo jak łatwe laski dają to korzystam,ale takiej laski nigdy nnie traktuję poważnie ,skorzystać z fajnego ciała można ,do niczego więcej jeśli chodzi o mnie taka lasencja się nie nadaje." I przez takich facetów wątpie w rase męską :( Jestem dziewicą ale bardzo bym nie chciała związać się z kimś takim..nie dość że traktujesz kobiety przedmiotowo,bo jedne to są "używane" a drugie "czyste" to myślisz że na te drugie zasługujesz!! Nie,one zasługują na kogoś kto traktuje seks poważnie,Ty sam jesteś używany i łatwy,banalnie łatwy skoro wystarczy że laska pomacha przed Tobą cyckami..możecie sobie wmawiać że Wam facetom wolno więcej ale przecież robicie to samo,jesteś na tym samym poziomie co te lasencje z którymi sie bzykasz i tylko na nie zasługujesz chociaż też nie bo masz sie za kogoś lepszego od nich.Ja też chce sie poczuć wyjątkowo a nie jak jedna z wielu,któres tam ciało z kolei taka tylko różnica że nieużywane..jak jakiś towar. W seksie chodzi o coś więcej niż o ciało dla mnie więc mowy nie ma bym sie związała z facetem który uprawiał przygodny seks i myśli że potem sobie znajdzie dziewicę która będzie tylko dla niego.Ale ona już nie będzie mogła mieć przy takim facecie tego poczucia,ja uważam że zasługuje na kogoś lepszego niż Ty.Czy Ty sam siebie traktujesz poważnie? Wtykasz penisa w rozjechane używki żeby sie tylko spuścić..żałosne i żenujące,złapiesz syfa a potem niewinną dziewicę nim zarazisz ;/ O ile prawiczek ma prawo szukać dziewicy, o ile facet który ma za sobą przygodny seks nie widzi problemu żeby jego dziewczyna miała podobną przeszłość - jest ok. Ale hipokrytów Twojego pokroju nie toleruję i nie będę tolerowała.

Gość szanowac sie kobiety
szanowac sie

Gość Rycerz moralności
szafa_gra to tylko taka metafora była. Za pustego się nie uważam, ale mam słabość do atrakcyjnych dziewczyn

Gość Rycerz moralności
Bez obrażania nikogo

Gość SID 29
Do rozczarowana tym wszystkim I przez takich facetów wątpie w rase męską Jestem dziewicą ale bardzo bym nie chciała związać się z kimś takim..nie dość że traktujesz kobiety przedmiotowo,bo jedne to są "używane" a drugie "czyste" to myślisz że na te drugie zasługujesz!! Nie,one zasługują na kogoś kto traktuje seks poważnie,Ty sam jesteś używany i łatwy,banalnie łatwy skoro wystarczy że laska pomacha przed Tobą cyckami..możecie sobie wmawiać że Wam facetom wolno więcej ale przecież robicie to samo,jesteś na tym samym poziomie co te lasencje z którymi sie bzykasz i tylko na nie zasługujesz chociaż też nie bo masz sie za kogoś lepszego od nich.Ja też chce sie poczuć wyjątkowo a nie jak jedna z wielu,któres tam ciało z kolei taka tylko różnica że nieużywane..jak jakiś towar. W seksie chodzi o coś więcej niż o ciało dla mnie więc mowy nie ma bym sie związała z facetem który uprawiał przygodny seks i myśli że potem sobie znajdzie dziewicę która będzie tylko dla niego.Ale ona już nie będzie mogła mieć przy takim facecie tego poczucia,ja uważam że zasługuje na kogoś lepszego niż Ty.Czy Ty sam siebie traktujesz poważnie? Wtykasz penisa w rozjechane używki żeby sie tylko spuścić..żałosne i żenujące,złapiesz syfa a potem niewinną dziewicę nim zarazisz ;/ O ile prawiczek ma prawo szukać dziewicy, o ile facet który ma za sobą przygodny seks nie widzi problemu żeby jego dziewczyna miała podobną przeszłość - jest ok. Ale hipokrytów Twojego pokroju nie toleruję i nie będę tolerowała Trochę racji w tym co piszesz jest ,ale ze wszystkim się nie zgodzę ,zwalasz winę na facetów przemilczając tak naprawdę rolę kobiet w tym wszystkim .Facet według mnie nie jest hipokrytą bo pisze prawdę, sam znam małżeństwa gdzie mąż np pod wpływem alkocholu wypomina publicznie żonie że nie był pierwszym!sam byłem świadkiem takich scen,facetom na ogół zależy by żona była czysta jak łza tylko nie wszyscy się do tego przyznają.Facetom jeśli chodzi o przygodny seks nie wolno więcej ale jeśli facet pozna łatwą laskę i dojdzie do seksu to tylko jego wina? Kobiety są w obecnych czasach łatwe taka jest prawda .W przygodnym seksie dziewczyno, chodzi tylko o ciało, tu się dziewczyno mylisz, im ciało młodsze i ładniejsze tym lepiej,większa przyjemność.Zyczę Ci męża prawiczka na serio bez żartów ,jesteś wymierającym okazem powinnaś dostać to co najlepsze.

Gość Zeby ksiezniczki skoczyly
Na wasze. Tacy jestescie zjebani/nudni, ze trzeba skakac z pracia na pracie.

Gość rozczarowana tym wszystkim
"zwalasz winę na facetów przemilczając tak naprawdę rolę kobiet w tym wszystkim " hmm może tego nie napisałam,ale nie uważam że wina jest tylko facetów,po prostu wiele facetów widzi w tym wszystkim tylko winę kobiet i przeciw temu protestuję.Tak to już jest że jedna płeć zwala winę na drugą a w rzeczywistości każdy sam za siebie odpowiada.Zarówno faceci jak i kobiety są winni.Gdyby nie było "łatwych" kobiet nie byłoby facetów "korzystających z okazji" bo nie mieliby z czego korzystać. ALe też gdyby facet zamiast lecieć na taką kobietę,powiedział jej "szanuj sie dziewczyno" to taka kobieta zastanowiłaby sie może nad sobą i nad tym co robi.Kiedy jednak widzi że to jak sie wyzywająco zachowuje działa na większość facetów - dlaczego miałaby rezygnować z takiego stylu życia? "Facet według mnie nie jest hipokrytą bo pisze prawdę" - jest hipokrytą bo gardzi pannami z któymi uprawia seks a nie gardzi sobą mimo że robi to samo.Uważa sie za lepszego chociaż to że jest facetem nie czyni go pod tym względem lepszym. "sam znam małżeństwa gdzie mąż np pod wpływem alkocholu wypomina publicznie żonie że nie był pierwszym!" - kobieta też może to wypominać ale tylko gdy facet/kobieta byli tymi pierwszymi.Jeśli facet o którym napisałeś sam miał kobiety przed swoją żoną to nie ma prawa tego samego wypominać żonie! Gdybym ja miała bujną przeszłość wątpie bym miała jakieś pretensje do facetów. "sam byłem świadkiem takich scen,facetom na ogół zależy by żona była czysta jak łza" - skoro im na tym tak zależy niech sami będą czyści i nie przykłądają się do tego ze coraz więcej kobiet ma okazje na przygodny seks bo faceci też go chcą! Dotrzeba dwojga i na razie tak to sie kręci! Kobiecie też może zależeć i często zależy by facet był czysty jak łza! "Zyczę Ci męża prawiczka na serio bez żartów ,jesteś wymierającym okazem powinnaś dostać to co najlepsze." - dziękuje CI bardzo że mi dobrze życzysz,ale mi wystarczyłby facet wartościowy i lojalny,nie musi koniecznie być prawiczkiem ale lepiej żeby partnerki które miał były jego kobietami które kochał,lepiej żeby łączył seks z miłością tak jak ja :) Może być troche ciężko ale sie nie poddaje na razie.

Gość teraz juz cieko spotkac
milosc

Gość BrunetWysokiCiemnoOki
taka prawda ze kobiety maja za dobrze i sie puszczaja na prawo i lewo za duzo w dupie maja :D sa za bardzo rozpieszczone mysla ze wszystko im wolno ze Boga nie MA !!!

Gość yurie
Dziś nie ma księżniczek! Trzeba mieć trochę ogłady i klasy by nią być a współczesne kobiety za grosz jej nie mają.