Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mil@ne@

miesiaczka a jednak ciąża???????????????????????

Polecane posty

Gość Mil@ne@

8 dzień mdłości i to takich uciążliwych ,które niemal zmuszają ucieczką do ubikacji. 2 dni a zwłaszcza dziś są tragiczne:(Nie mogę nic zjeść bo od razu żołądek daje o sobie znać.Do tego boli podbrzusze i krzyż tyle ,że dziś już bardzo lekko,ale pobolewa od 9 dni. Kurcze miała miesiaczkę 6.06 fakt ,ze trwała 1dzień bo tak to dosłownie kropki brązowych upławów były.Przejełam się nią ,ale pomyślałam ,że moze była skapsza. Robiłam test 11.06 wieczorem ,ale był ujemny. Jestem juz taka wykończona tymi mdłościami.Tak jak bym była na kacu:(:(:( Jak wygladają mdłości w ciąży?

Gość LAURENCJA76
test!!!!!!!!!!!!!Myślę ,że możesz być w ciąży.test zrobiony 5 dni od domniemanej miesiączki mógł być wykonany za wcześnie.a może do zapłodnienia doszło nieco później.

Gość gloriasssssssss
zrób jeszcze jeden test. mysle,ze jestes w ciazy :)

Gość Mil@ne@
Może faktycznie do zapłodnienia doszło później:( Jezeli okazała by sie ciąża to dopiero uwierzę w możliwość krwawień w pierwszym okresie ciąży......

Gość gloriasssssssss
daj znac co pokazał test :)

Gość fxgxdfg
autorka ja miałam tak samo a dziś ma 1,5 rocznego synka :))

Gość loloka
brązowe uławy to moga byc plamienia implantacyjne - ja tak miałam...

Gość Mil@ne@
fxgxdfg ale jak wygladało u ciebie te krwawienie-przypominało miesiączkę? Mówię wam ,ze gdyby nie było miesiaczki + te mdłości i bóle podbrzusza z krzyżem pomyślała bym ,ze przechodzę okropnie pierwsze tygodnie ciąży.Piersi ma lekko przeczulone ,ale nie bolesne.Bardziej same brodawki sa wrażliwe.Jednak pojawienie sie miesiączki uświadamia mnie ,ze w ciąży na pewno nie jestem.