Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamana siostra

PROSZĘ POMOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość załamana siostra

Ja mam 17 a moja młodsza siostra 15 lat, ona jest bardzo naiwna i na siłę chce być dorosła i od pewnego czasu zauważyłam że pisze z takim jednym kolesiem, nigdy nie chce powiedzieć kto to jest, ale jak nie chce to nie musi ale że byłam ciekawa i chciałam zobaczyć co wyłowiła ;p to spytałam się jej koleżanki jak się on nazywa , wiem jak się nazywa, już sobie sprawdziłam i jest w jej wieku i wgl. więc ok tylko że naprawdę przez przypadek zobaczyłam kiedyś co on jej pisze to masakra ona głupia i w to wierzy, a on jest jakiś zboczony. Bałam się o nią i weszłam pierwszy i jedyny raz na jej archiwum on ją prosi o nagie zdj i wgl a ona już mu jedno gdzie widać jej piersi przesłała, ja nie wiem co robić boję się o nią ona nigdy taka nie była i nie chcę na nią skarżyć ale chyba powiem mamie bo już nie wiem co robić. Ja to już widziałam jakis tydzień temu, zagadywałam dyskretnie do niej o tego chłopaka i ich rozmowy ale nie mogę nic zdziałać. Pomóżcie co mam robić powiedzieć mamie że może nie, nie wiem pomocy ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować