Gość załamana siostra Napisano Czerwiec 15, 2012 Ja mam 17 a moja młodsza siostra 15 lat, ona jest bardzo naiwna i na siłę chce być dorosła i od pewnego czasu zauważyłam że pisze z takim jednym kolesiem, nigdy nie chce powiedzieć kto to jest, ale jak nie chce to nie musi ale że byłam ciekawa i chciałam zobaczyć co wyłowiła ;p to spytałam się jej koleżanki jak się on nazywa , wiem jak się nazywa, już sobie sprawdziłam i jest w jej wieku i wgl. więc ok tylko że naprawdę przez przypadek zobaczyłam kiedyś co on jej pisze to masakra ona głupia i w to wierzy, a on jest jakiś zboczony. Bałam się o nią i weszłam pierwszy i jedyny raz na jej archiwum on ją prosi o nagie zdj i wgl a ona już mu jedno gdzie widać jej piersi przesłała, ja nie wiem co robić boję się o nią ona nigdy taka nie była i nie chcę na nią skarżyć ale chyba powiem mamie bo już nie wiem co robić. Ja to już widziałam jakis tydzień temu, zagadywałam dyskretnie do niej o tego chłopaka i ich rozmowy ale nie mogę nic zdziałać. Pomóżcie co mam robić powiedzieć mamie że może nie, nie wiem pomocy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach