Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Waga zauroczona

Jak zdobyć serce Pana Koziorożca?

Polecane posty

Jakieś pomysły?

Nic, naprawdę nic?

Gość misia999
Jesli nie jest Gejem , jest Twoj na 100 %.

Dzięki :) Myślałam, że będzie to trudniejsze...;)

Gość misia999
Powodzenia !!, aha i wiecej wiary w siebie :D Jakas niepewnosc swoich mozliwosci? Nigdy nie trac wiary w siebie ;D ;D swoja kobiecosc :D

Gość ale po co
? koziorożce męskie są do bani.

Dzięki serdecczne. Rozumiem, że Tobie się udało :) Oczywiście spróbuję, a co mi tam. :P Tylko nie do końca wiem, jak. Czy postawić na szczerość i naturalność, czy raczej na przymilanie się? Trudno go rozgryźć, jest zupełnie inny w towarzystwie niż w sytuacjach sam na sam.

Możliwe, że są do bani, akurat z mężczyznami spod tego znaku do czynienia nie miałam. Z kobietami owszem.

Gość zastanów się czy na pewno tego
chcesz. Mam 2 koziorożców w rodzinie i na pewno nie chciałabym z kimś takim się wiązać :( Jak masz świętą cierpliwość i lubisz mu przytakiwać nawet jak nie ma racji to powodzenia

Gość ale po co
no to pewnie masz pozytywny sąd o paniach- koziorożcach. Ja też - maja mama nim była. Niestety, brat tez koziorożec, nie polecam. Oczywiście, jeśli sie wierzy w podobieństwo osób spod jakiegos znaku. A ty wierzysz :) Ja zresztą też .

Współczuję przykrych doświadczeń. Póki co nie mam jakichś dalekosiężnych planów, łączy nas relacja na stopie koleżeńskiej i chciałabym wyjść poza nią. Tylko jak to zrobić? Widze, że małymi krokami posuwamy się do przodu, ale nie należę do osób cierpliwych i chcę go już!:P Czy powinnnam sama wyjść z inicjatywą, czy raczej go umiejętnie zachęcać do działania?

Gość zastanów się czy na pewno tego
koziorożce raczej do nieśmiałków nie należą, więc nie wyskakuj przed orkiestrę. Jak będzie chciał to cię zdobędzie :)

Gość MonikaDddd26
na miejscu autorki topiku zastanawiałabym się jak zdobyć mózg, bo widać jej niezbyt sprawny skoro wierzy w takie bzdury

Cenna wskazówka, dzięki.

Gość koziorożcom musisz przytakiwać
inaczej cię nie będą lubić, to egoiści bez skrupółów, trudni we współżyciu, nie nadają się do związku, tylko do wyra.

Gość zobacz horoskop na wp. pl
tepaczko :O

Gość a po co....
Moniko, ale nas zawstydziłaś :D Ale nie z panią wagą takie numery. Pani waga zauroczona zadała konkretne pytanie i prosi o konkretną odpowiedź. Moim zdaniem pochlebstwa ale w białych rękawiczkach, przyznawanie racji, przytakiwanie że wszyscy inni są winni, pedantyczne podejście do przedmiotów ( panny są w tym lepsze, ale wagi też niezłe są :) ), organizowanie czasu wolnego ( knajpki raczej nie - będziesz musiała płacić, no może nie za pierwszym razem ) , zwolnienie z wszelkiej odpowiedzialności, zrozumienie problemów misia. Tak go zdobędziesz.

Gość Koziorozec to jeden z najciezs
zych znakow , poza wodnikiem i skorpionem , z dala od nich

Gość bo koziorożec z byle kim się
nie zadaje. to materialista i hedonista.

Gość koziorozec nie nadaje sie na
meza. :(

Dzieki za Wasze sugestie. Wszystko byloby proste, gdyby mnie nie oniesmielal. Mam opory, zeby go czasem przypadkiem;) dotknac, zazartowac dwuznacznie, skomplementowac jego niesamowita urode. Widze, ze mu sie fizycznie podobam, przynajmniej reakcja jego ciala na moj widok na to wskazuje:P, poza tym chyba lubi ze mna rozmawiac, bo zawsze szuka mojego towarzystwa, ale nie robi nic, co by sugerowalo, ze chcialby czegos wiecej (ja zreszta tez, chociaz mysle o zaproszeniu go na kawe albo poproszeniu go o maila). Skoro Koziolki nie sa niesmiale, to chyba powinnam sobie darowac, w koncu gdyby chcial, znalazlby sposob. Juz prawie miesiac sie znamy, a tu jeszcze etap kolezenski. Inni szybciej dzialaja. Dlaczego on nie chce... :(

Gość dfhdfsfd
autorko czy nie jest on sknera ?

Nie mialam okazji sprawdzic. Potrafi liczyc pieniadze, ale watpie, zeby byl sknera. Poki co, nie znajduje w nim zadnych negatywow, ale to pewnie przez stan zauroczenia i fakt, ze slabo sie znamy.

Jesli chodzi o kobiety-Kozice, to nie do konca jestem ich fanka. Te, ktore dane mi bylo poznac, z pewnoscia maja bardzo dobre zdanie o sobie, ale i mase kompleksow, ktore maskuja wyniosloscia. Sa nieufne wobec nowopoznanych ludzi. Brakuje im dystansu do siebie, lubia narzucac innym swoja wole. Kreuja sie na inteligentki i zrzucaja cala wine za wlasne niepowodzenia na niesprawiedliwy los. Potrafia sie ustawic w zyciu, sa nieszczesliwe w malzenstwach, ale wierne. Potrafia dbac o urode i dlugo zachowuja mlodosc.

Przyszlo mi do glowy, ze byc moze obawia sie porazki, bo nie jemu jednemu z naszego towarzystwa sie podobam. Ale jesli jest choc troche inteligentny, zauwazyl na pewno, ze tylko z nim inicjuje rozmowe. Z innymi, owszem, rowniez rozmawiam, ale bardziej z grzecznosci niz z przyjemnoscia. Jak go, cholerka, zachecic... Moze dokladnie wie, co robi, a ja z kazdym dniem coraz bardziej sie na niego nakrecam. A potem wystarczy, ze powie "chodz", a ja pojde z nim dokadkolwiek zechce.

Gość znam koziorozca
i to czlowiek z sercem na dloni (przyjamniej dla mnie:P) uczciwy, ale tez ma pare specyficznych dziwnych odchylow ale coz, no body perfect

Gość do Koziorozec to jeden z najci
racja :P koziorożec i skorpion to pojeby :O

Wiec co powinnam zrobic (lub czego nie robic)?

I co to za specyficzne odchyly? Jesli mozesz zdradzic.

Gość znam koziorozca
oj tam nie bede go obsamrowywac. w kazdym razie na tle innych facetow jest naprawde wyjatkowy