Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkafe

cyfra plus- jak liczyc miesiące

Polecane posty

Gość mkkafe

witam, podpisałam umowę z cyfra plus 4/12/2010 na 19 miesięcy i teraz nie wiem jak policzyć , właśnie pisze ze rezygnuje z dalszej w spółpracy ..ale czy liczy się od pełnego miesiąca i w takim przypadku umowa jest do 31lipca tego roku czy moze 30czerwa.

Gość cyfra_plus
Tez mam taka umowe ...liczy sie do 4 lipca.Wiec zostaje ci 3 miesieczne wypowiedzenie...

Gość cyfra_plus
...tylko ze ja podpisalam 18 grudnia 2010 i liczy mi sie do 18 lipca

Gość dfhshshjhhh
kiedyś tam pracowąłam i było tak, że liczyły się pełne miesiące tj. od 1 następnego miesiąca, a ten zaczęty to taki tam sobie

Gość cyfra_plus
zobacz na rachunkach jakie przychodzily do Ciebie tam pisze do kiedy jest platnosc u mnie bylo do 18 kazdego miesiaca ...czyli tak jak podpisalam umowe .Dzwonilam i sie pytalam i tak mi odpowiedzieli ze obowiazuje mnie umowa do dnia w ktorym podpisalam umowe..czyli nie do pierwszego ani do ostatniego tylko dzien w ktorym umowa zostala zawarta

Gość mkkafe
mam płatności do 18 każdego miesiąca ale umowe podpisywałam 4/12 czyli jakmam liczyc te 19 miesięcy do kiedy. wiem że puki jest umowa obowiązuję miesięczne wypowiedzenie ,lecz gdy umowa przejdzie nieterminowe nastapi 3-miesięczne

Ja tez mialam cyfre, pamietam, ze podpisywalam umowe jakos w polowie miesiaca, zalozmy, ze byl to czerwiec. A wiec podpisalam umowe 15 czerwca, pani mi powiedziala, ze te dwa tygodnie mam gratis zaczynam placic od lipca i od tego miesiaca mialam liczyc umowe, zaczelam od lipca skonczylam w lutym, tez mialam na 19 miesiecy

Gość bo to żydowska firma!
i dobrze robisz rozwiązując umowę! polskie firmy miesiąc liczą do dziesiątego

Gość mkkafe
przedzwonie jeszcze do nich z innego nr i sie dowiem ..nie daja mi spokoju dzwonia po kilka razy dziennie.