Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioleczek17

nie chce

Polecane posty

Gość o matkoooo
daj sobie czas, poczujesz ruchy itp ja mam 21 lat jestem w 9tygodniu i tez tak srednio mi z ta mysla... ciagle mam nadzieje, ze moze pojde na wizyte i serce przestanie bic...? rozumiem cie doskonale...

Gość Kobieta 007 :)
urodź te dziecko i je pokochaj było się trzeba zabezpieczyć....no chyba że to gwałt to bym usuneła....a jeśli nie chcesz tego dziecka to odaj je do okna życia

Gość Trelemorelle
No to przejebane... :P A co na to twoi rodzice? Może oddaj to dziecko?

Gość grossossss
masz racje kto by chcial ruchac kobiete z dzieckiem cipe przypudrujesz nawet sladu nie bedzie i bedziesz mogla sie jebac swobodnie

Gość o matkoooo
nie mozemy sie od jakiegos czasu dogadac :( ciezko to widze, wiem, ze bede je kochac ponad zycie bo jak mozna ni kochac swojego dziecka no ale jak? studia, dziecko, koniec zabawy, mialam na rok leciec do londynu i w moim rozumowaniu juz nei wracac do polski i zaczac zycie od zera sama w innym panstwie, a teraz dupa. koniec z moich planow :(

Gość olej system
Bejbe nie mysl teraz o tym zobaczysz urodzisz malenstwo i wszystko sie ulozy pokochasz je nawet nie bedziesz miedziala kiedy wszystko sie ulozy glowa do gory hormony szaleja dokladnie daj sobie czas ,nic nie przychodzi odrazu dasz rade a rodzicie jak na to reaguja??? za 5 lat bedziesz dziekowac bogu za ten dar nie grzesz pomysl o dziecku jak o sobie pozdro

Gość o matkoooo
moze i to dobry pomysl ale ja jakos nie moge sobie wyobrazic, ze dajesz komus zycie, nosisz je 9 m-cy w brzuchu, rodzisz w katuszach, a potem bedziesz miala serce je oddac?

Gość o matkoooo
mi tez jest ciezko, i to nie wiesz jak, a w sumie nastolatka juz nie jestem, poszalalam w zyciu i moze jeszcze bede miec okazje szalec po urodzeniu dziecka, przeciez zycie sie nie konczy, bede miala rodzicow i rodzicow chlopaka, moze uda mi sie czasami gdzies wyjsc i skonczyc studia w terminie :) nie lam sie, ja tez na razie nie bardzo sie ciesze

Gość olej system
Nie oddawaj dizecka!!!!!!!!!bedziesz tego zalowac nie rob tego pomysl taka mala kruszynka nie rob tego ponies konsekwencje dasz rade bog da ci sile

Gość jestem po śniadaniu
szkoda, że Bóg nie da paru groszy na wychowanie

Gość jestem po śniadaniu
już widzę jakie PROWO!!!!!

Gość olej system
Moze nieda pieniedzy,ale da sile do ich zdobycia nie oddawaj dziecka pieniadze tez sie znajda,,,,bog w ciebie wierzy da ci moc uszanuj to jaki dar dostalas nie zmarnuj tego pamietaj nic nie dzieje sie bez przyczyny

to Twoje dziecko! jak mozesz go nie kochac. moze odczowasz stres strach co dalej, obawy itd...ale to n ie znaczy ze masz nie kochac dzidziusia...jak mozna nie kochac swojego dziecka ze swojego wlasnego ciala. ja je zobaczysz wszystkie troski miną, i bedziesz myslala inaczej-ze nic nie jest tak wazne jak milosc do tego maluszka ktore jest bezbronne a TY mozesz i dasz mu szczescie..zrobisz dla Niego wszystko...:) powodzenia. Nie jestes jakas malolata. masz 18 lat, to biologicznie nardzo dobry wiek na dziecko-tylko liczy sie nastawienie. pomysl jaki cud nosisz w brzuszku..zazdroszcze...mam 22 lata i staramy sie o dzidzi... mam nadzieje ze niedlugo slysze jego serduszko:)

Gość o matkoooo
no to juz twoj wybor. mozesz go oddac tylko pozniej nie placz, ze oddalas dziecko

Gość Trelemorelle
W sumie to i tak źle i tak niedobrze :o