Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaPOMYSLOW

Szukam pomysłu na prezent :)

Polecane posty

Gość szukajacaPOMYSLOW

Hej, szukam pomyslu na prezent dla ok. 40 letniego faceta, bliskiego znajomego, problem polega na tym,ze ja jestem jakieś 1000km.od Wrocławia, gdzie mieszka on, no i to moje miasto rodzinne, więc jedynie mogę zrobić ten prezent internetowo, czyli moge zaplacic przelew za "to coś" :D Nie mam pomysłu co to może być, chodzi, żeby się ucieszyl, i odstresował, zrelaksował:) Przeszukałam juz repertuar kin wrocławskich,ale nic specjalnego nie znalazłam, ale mam pytanie, mogę kupić poprosty bilet-ale bez wskazania na dany film?W sensie,że jakby "pusty" bilet i on sobie sam wybierze film? Ani w Heliosie ani w Multikinie nie znalazłam takiej możliwości... Koncerty,ale nic ciekawego, no nie wiem co jeszcze:) Doradźcie mi proszę:)

Gość tu nie ma zadnych zasad
cos w rodzaju vouchera? moze wyslij mu jakis zestaw meskich kosmetykow albo jakies gadzety, alkohole, ktore w Polsce sa niedostepne albo bardzo drogie a u Ciebie mozna dostac za rozsadna kase (bo musisz byc spoza Polski skoro piszesz o takich odleglosciach)

moze z elektroniki cos? nie wiem ile kasy chcesz wydac na to w sumie, ile mozesz. to tez wazne.

Gość szukajacaPOMYSLOW
bardzo dziekuję za odpowiedź, chyba vouchery sa super pomyslem, a moze jakiś do aquaparku? z sauna, itd.? Nikosmetyki, alko odpadaja

moze kurs nurkowania czy cos w tym stylu? zalezy jaki to typ czlowieka, czy lubie takie akcje.

Gość szukajacaPOMYSLOW
adrenaliny to on ma dosyć w pracy więc raczej coś relaksacyjnego, szczególnie teraz on bardzo tego potrzebuje. Wlasnie szukam czegos ciekawego:) idealny pomysl, dziekuję:))

albo konsole do grania :P

Gość szukajacaPOMYSLOW
kurs karate?:))))) Hm, szukam szukam :)))

Gość szukajacaPOMYSLOW
groupon ma srednie oferty, nic mnie jakos nie zachwycilo, gdzie jeszcze moge szukac tego typu ofert?

Gość super prezent?
www.mwprezenty.pl

Gość koleandrak
A może portret? Moja znajoma dostała taki nieduży na urodziny i wyglądał ekstra!! To była prawdziwa niespodzianka:) Pytałam się o autora, okazało się że kontaktowała się na e-mail: portretzezdjecia@gmail.com

Gość ania matuszczyk
Bardzo dobry pomysł - zawsze szukamy czegoś na podobnych zasadach, ale wiadomo, różnie bywa z kasą. Jednak moim zdaniem w każdym przypadku prezent powinien być szczególny, a nie przypadkowy...