Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzę na Wagę i...

Jak zdobyć kobietę WAGĘ - czy to wg was nie jest takie proste?

Polecane posty

Gość Patrzę na Wagę i...

Jak zdobyć Wagę, jest taka sztywna. Raz wygląda, jakby chciała mnie od razu, innym razem robi uniki i ma fochy. Jakaś zmienna, niestała. Jak ją podejść?

Gość Patrzę na Wagę i...
Ja jestem RYBĄ i do Wagi chyba mi daleko w zalotach, podobno te znaki nie są dla siebie stworzone.

Gość ewcia wagaaaa:)
to prawda wagi sa zmienne i czasem sie fochaja ale potrafia darzyc wielka miloscia i oddaja sie cale jak sie zakochaja hmm a jak zdobyc?ja szukam w facecie normalnosci i dobroci

Gość agata waga
Dokładnie, to co napisała koleżanka wyżej, ja też szukałam ciepła, czułości i opiekuńczości, ale przede wszystkim kogoś kto pokocha mnie tak mocno jak ja. Jak zdobyć wagę? Nie wiem czy znaki mają tu jakieś znaczenie...

Gość kobieta Waga 135
Musisz byc dzentelmenem w kazdym calu, ponadto docenic jej urode i inteligencje oraz nie byc latwym kaskiem - ona musi chciec sie postarac, by Cie zdobyc. No i zapewniaj jej intelektualne rozrywki, kupuj piekne rzeczy, traktuj jak ksiezniczke :)

Gość gość
Dla mnie kobieta to nic innego niż dobra zabawa miłości nie ma i nie będzie ! Kobiety nie potrafią kochać nas mężczyzn takimi jakimi jesteśmy musimy się wykazać. Dlatego ja zacząłem traktować je jak maskotki do seksu. Dzięki odpowiednim feromonom (z http://pherowin.pl) one same na mnie lecą, więc nie mam większych problemów z zaliczeniem: )

Gość gość
Polecam wróżby drogą emailową od Tarocistki Sofii. Szybko i konkretnie dostałam odpowiedź. Jestem zadowolona , bo zaoszczedziłam sobie i czasu i pieniędzy. (wrózba emailowa jest tańsza) Namiar na nią to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
a poszły won z tymi reklamami pseudo usług! :P

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak "kobieta waga". Moze miec slonce w znaku wagi, ale to jezt tylko maly aspekt jej osobowosci, poniewaz analiza astrologiczna wymaga rowniez podania znaku ksiezyca, wenus marsa merkurego i jowisza ( podstawowe informacje)

Gość gość
do tego jeszcze trzeba wiedzieć z jakiego jest żywiołu :P

Gość gość
Zeby zobaczyc czy do siebie pasujecie warto byloby zrobic synastrię, ale do tego jest potzrebna znajomosc dokladnej daty ur wraz z dokladna godzina i miejscem

Gość gość
aaa i jeszcze obliczyć jaką ma urodzeniową liczbę :D pesel, adres, nr konta bankowego, imiona rodziców, adres z kodem pocztowym, nr buta, telefonu, imiona krewnych i znajomych z ostatnich 5 lat, jakiej rasy jest pies, jak się wabi, jaki kot i czy miałczy na myszy :P kupa bzdur to wróżenie z horoskopów. dla degeneratów i patologii :P

Gość gość
Planety okreslaja zywiol. Jesli slonce ma w znaku wagi- jest slonce jest z zywiolu powietrza. Ale samo slonce niewiele mowi o czlowieku, potrzebna nest reszta planet choviazby ksiezyc czyli emocjonalnosc

Gość gość
Nie myl gosciu numerologii z astrologia :/

Gość gość
wsadź sobie w zad te horoskopy lachonie :P