Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam...

Dobry ortopeda dzieciecy w Trojmiescie.Kogo polecacie?

Polecane posty

Gość tak sie pytam...

Witam, szukam ortopedy dzieciecego w Trojmiescie.Moze macie jakies doswiadczenia? Jesli nie potraficie nikogo polecic,to moze wiecie do kogo nie isc?

Gość ja byłam
u dr Sieliwończyka, przyjmuje we Wrzeszczu, mega fachowiec i chyba najpopularniejszy, a przy tym przesympatyczny :)

Gość pomocy ;(
Że tak spytam bezczelnie, a dlaczego szukasz ortopedy? Bo jak chodzi o konkretną wadę,to mogę wskazać forum, gdzie jest o ortopedach dziecięcych z całej Polski. Rodzice założyli i piszą, ale pod kątem jednej wady ich weryfikują.

Gość miskaska
a mogłabyś podać adres tego forum? ja mogłabym Ci polecić świetnego ortopeda, ale w Warszawie, a to chyba nie ma sensu, ale polecam dr Rostkowski.

Gość gość_cal
ja jedynie kojarzę doktora Laskowskiego - nie do końca wiem jak sprawdza się przy dzieciach, bo jedynie mój dziadek się leczył u niego... wiem jedynie, że wizyty zdecydowanie pomogły, więc na wszelki wypadek wpiszę tu kontakt http://www.maciejlaskowski.pl/kontakt

Gość Sebastian

polecam Waldemara Przenioslo - bardzo dobry ortopeda, rzetelnie i konkretnie odpowiada na wszystkie pytania,  Enel med - oddzial plaza na ul.Batorego w Gdyni.