Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blalalal nie chce mi sie mysle

MIESIĄC - ile da się w miesiąc zrobić? :(

Polecane posty

Gość blalalal nie chce mi sie mysle

Mam sporą nadwagę, bo 82kg. Dokładnie 16 lipca jedziemy z chłopakiem na wakacje typu zwiedzanie + plaża... Naprawdę chciałabym schudnąć. Ile schudnę (nie dbam o jojo czy inne wyniszczenia organizmu) w miesiac maksymalnie? Co muszę robić? Naprawdę, hardkorowe nie-jedzenie mi nie przeszkadza. Myślicie że dam radę z 10kg spuścić? :( Co ćwiczyć, jak często, co jeść, jak często? Dieta kefirowa? Serio, mogę nie jeść długo - jak jestem zajęta nie jem po 2-3 dni i stądmo ja andwaga, bo zajadam jednego dnia te 3 dni =_= O ile mi się przypomni.

Gość ksbncv
:) dobre \

Gość da sie duzzzo
pytanie czy dasz rade. jesli nie mialas sily by cos zrobic duzo wczesniej, to jest malo prawdopodobne, ze teraz, w miesiac dasz rade stosowac diete. im wiecej rucu, i zdrowsza dieta, tym wiecej schudniesz. kosztem wyrzeczen i katorgi dalabys rade nawet 15 kg, bo startujesz z eysokiej wagi, ale bedzie jojo, zdrowo i bezjojo+- ok. 5-8 kg. wydaje mi sie. powodzenia

Gość Treneiro
Jest cieplo wiec zaloz koszulke, golf, bluze, sweter i kurtke i idz biegac :P Spalisz wszystko, tluszcz, miesnie itp, ale bedziesz chuda

Gość Rolliza
Dieta Atkinsa - najesz sie do syta i szybko schudniesz ale ta dieta ma tez pewne minusy. Dobra dieta na której tez szybko lecą kilogramy to south beach.