Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

waga niemowlaka - dlaczego stanęła w miejscu?

Polecane posty

Gość crazy-angel

mój synek za kilka dni skończy 7 miesięcy. rozwija się dobrze. jak dotąd też jego waga wzrastała prawidłowo. martwi mnie jednak że od około 2-3 tygodni waga stanęła...ciągle ma 7,6 kg i nic więcej. myślałam że teraz to dopiero podwyższy wagę bo do minimum spadł problem z ulewaniem (zdarzy się mu jeszcze ale bardzo rzadko). widzę wizualnie że rośnie bo wszystkie ubranka ma małe. ale dlaczego waga stanęła? nie wiem czy po prostu moja waga świruje czy mam się martwic czy jak??:(

Gość crazy-angel
proszę aby tacy kretyni jak TY się nie wypowiadali!!!!

Gość gośkaaaa
andrzej z uk ty kretynie. autorko nie przejmuj się,moja siostra ma podobnie,ma maluszek apetyt?

Gość crazy-angel
no ma. staram się go teraz wprawdzie nie karmic częściej niż co 2 godzinki bo bardoz ulewała więc uważam że był przekarmiony. teraz pije nadal i mleczko i ma już jakieś bardziej stałe pokarmy typu kaszki, deserk iitp ale waga stoi:(

Gość jjjjiiiiiiiiiiii
Pewnie waga ruszy niebawem- maluch rosnie wzwyż, wiec sama widzisz ze jest ok, poprostu kg gubia się.Mój mały wazy tyle samo od 1,5 roku!! wciąz ma 12,5 kg (jest b szczuply) choc niebawem skonczy 3 lata:( widze jednak,ze podrósł b.wzwyz,ma tak skoki

Gość crazy-angel
aha no czyli nie martwic się na razie? ale i tak chyba za kilka dni pójdę sprawdzic do przychodni ile tam waży czy przybrał cos po ostatnim szczepieniu. moż emi waga kłamie