Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upssiala

facet z sympatii sie loguje

Polecane posty

"albo po prostu trzymam jego telefon w torebce kiedy nie ma go schowac." Spotkaliście się pięć razy, a on prosi, żebyś trzymała jego telefon w torebce, bo nie ma gdzie go schować? Teraz coś kręcisz...

Gość upssiala
Ale my nie jestesmy w zwiazku :) Raczej tkwimy na etapie kolezenstwa czy tez poznawania sie. Ja jestem mega nieufna, i ostrozna. A te jego pytania nasuwaja mi skojarzenie, ze on chyba tez. Poza tym widac, ze on szuka bardziej rozumem niz sercem.

Gość upssiala
Lomu, nic nie krece, jaki bym miala w tym cel? dwukrotnie mnie o to prosil, abym schowala jego telefon, poniewaz nie ma go gdzie schowac (choc 3 poprzednie razy trzymal go w kieszeni spodni). Tez mnie to zdumialo. Bo moglam wyjsc do toalety np. i przejrzec ten telefon. Ale nie zrobilam tego.

Gość upssiala
Nie wiem czy on chce wzbudzic zaufanie na sile- skoro daje mi telefon nie ma nic do ukrycia przeciez... Najciemniej pod latarnia. A moze mnie chcial sprawdzic dwukrotnie. No, ale tez ze 3 razy odbiralam jego smsy (na jego prosbe). Jak mowie nie jesem w goracie wodzie kapana. Jednakowoz czuje, ze cos tu idzie nie tak. Dlugi pas startowy... Ja juz chetnie bym go pocalowala chociaz w policzek na dzien dobry czy do widzenia, a on nic. Mam zrobic to pierwsza? Nie wiem sama.. Taki przypadek nigdy w zyciu mi sie nie trail ...

A niby czemu nie możesz pocałować go pierwsza? Może rzeczywiście jest nieśmiały, albo, tak jak Ty ma złe doświadczenia i działa powoli. Jak będziecie się oboje tak skradać, to wreszcie się zniechęcicie do siebie - ile można czekać.?

Gość upssiala
Z tego, co mowil byl w zwiazkach (ja takze). No nie sprawia wrazenia pewnego siebie, przynajmniej ja go tak oceniam. Nie mowi jakos wiele. Jest bardziej obserwatorem mam wrazenie. Nie ma wielkiego poczucia humoru. A ja jestem zabawna, z natury. Mam sklonnosc do formulowania mysli w zabawany sposob; smieje sie zyczliwie z tego, co mowie. Nie wiem... Nigdy nie przejmowalam steru.. zebym pierwsza calowala faceta, szczerze mowiac... Boje sie wyjsc na idiotke... jesli robie faktycznie tylko za furtke?

Gość Piję herbatę i czytam:)
Oboje jesteście jacyś dziwaczni! On bo bo bo A ty niby piszesz ,że masz takie duze powodzenie u facetów .A tu zachowujesz sie jak desperatka. Sprawdzasz go wpadasz w panikę dlaczego on zachowuje sie tak -A PRZECIEŻ BYŁO JUŻ 5 SPOTKAń! Kobieto wyluzuj.My nie damy ci gotowej recepty co robic dalej. Nie zanamy typa nie znamy jego zamiarów! Ty jesteś kobietą dorosłą ty masz z nim kontakt ty wiesz co on do Ciebie mówi czego nie mówi.I Ty powinnaś wiedzieć! Mi wydaje się ,że nie masz kontroli nad facetem i to cię boli. Czujesz się źle bo ten jeden trzyma dystans a wszyscy inni latali za Tobą! Wiecj nie ma sensu pisać w tym temacie!!! PS. jak facet za nogę łapie po 3 spotkaniach to zboczeniec .Jak po 5 jeszcze nie pocałuje to dziwak...ehhh kobiety

Gość upssiala
Coz poradze, ze wiele facetow kreci sie kolo mnie, ale niekoniecznie takich z ktorymi ja cos bym chciala wiecej. fakt, tez mysle, ze oboje jestesmy dziwni- przyznaje Ci racje. I nie ukrywam, ze jego inna taktyka(?) wprawia mnie w konsternacje... bo nie wiem czy to szczere i wynika ot tak z samo z siebie, czy to jakies kretactwo i oszustwo... Nie wiem po prostu.