Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewffghtrfhwgqer

ratunku, swędzi mnie całe ciało :(

Polecane posty

Gość ewffghtrfhwgqer

ludzie ratujcie mnie, co to może być, miał ktos cos podobnego?swedzi mnie cale ciało, jak sie podrapie to dopiero wtedy po chwili widac takie brzydkie czerwone slady, staram sie nie drapac, ale to jest nie do wytzrymania, bylam narazie u lekarza rodzinnego, do dermatologa jade w przyszlym tygodniu, rodzinny nic mi nie powiedzial, zapisal jakies tabletki na alergie, ale one nie pomagaja, w ogole jak ja wygladam w tych czerwonych plamach, a na dodatek jutro jestem swiadkowa u siostry na slubie :( a nawet na twarzy to mam :( diete trzymam ciagle taka sama, zadnych nowych produktów nie wprowadzam, proszek tez ciagle ten sam, co to moze byc?dodam ze nigdy w zyciu nie bylam na nic uczulona, ani nie mialam alergii. mam 21 lat,

ja mam tak juz miesiac, miesiac temu skonczyłam antybiotyk i takie skutki jego brania bez wystarczajacej ochrony...musze isc do lekarza po nystatyne bo to chyba jakies grzybicze, allertec biore na noc bo w dzien on zmula i jest lepiej, ale w dzien masakra pije wapno i dupa nic z tego , chodze i sie drapie':d

Gość KUNIGUNDA
zmien proszek do prania. kup jakis soft (a moze zawsze taki mialas, a teraz kupilas jakis zwykly). Na 100% to od tego - ja tak mialam. Włącz dodatkowe płukanie w pralce, syp mniej proszku, albo tak jak juz pisalam - zmien na delikatniejszy

Gość ewffghtrfhwgqer
ale ja sie boje na dodatek, ze dermatolog mi nie pomoze :( a to swedzenie juz mnie dobija, a np. jak bedzie upał to w ogóle sie nie rozbiore, bo gdzie

Gość ewffghtrfhwgqer
jeju zmienie ten proszek, chcialabym zeby to byla wina proszku a nie ze cos powazniejszego

Gość KUNIGUNDA
no twoje opisy w 100% pasuja do moich objawow. maz dawal mi w chwilach megadrapów i swędzeń takie krople - poszukam to ci napisze - bez recepty - super pomagaly, tylko one maja takie chujowe dzialanie, ze zawsze po nich musialam isc spac! nie wiem dlaczego :(

Gość ewffghtrfhwgqer
ja smaruje te plamy jakims zelem, chyba entigel....nie wiem cos takiego chyba, i biore clatre, ale nie pomaga nic :(

Gość KUNIGUNDA
http://www.medonet.pl/leki,profil-leku,1591664,1,fenistil-krople,index.html fenistil krople - dziala super, ale na noc bierz, albo jak masz czas na kimę w ciagu dnia.

Gość KUNIGUNDA
"U osób ze skłonnością do senności należy stosować 40 kropli przed snem i 20 kropli rano. " a ja kimę miałam nawet po 20 kroplach rano

Gość ewffghtrfhwgqer
oki,, dzieki za odpowiedzi