Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Niespodzianka po stosunku analnym.

Polecane posty

Gość darjjjjjjjjjam
DO "bo takie z was gnojki" TY TO MASZ DOPIERO TUPET KOBIETO!az brak slow! Dziwie sie ze ten normalny facet o nicku" Dobrze ze widzisz problem" odpisywal na twoje glupie zaczepki

Gość kubams
jak anal to tylko bez gumki. A przy takich sytuacjach dla mnie jest to nawet nakręcające :D nie preferuję scatu bo taka akcja jest już dla mnie za gruba, ale taki "brudny" sex z niespodzianką tak jak napisałaś... czemu nie?!

Gość mandarynka82
Ja po stosunku analnym nawet zrobie mojemu facetowi lodzika bo tak go kocham i żadne bakterie mi nie przeszkadzają...Nie ma się czego brzydzić tylko nastawić się psychicznie :)

Gość marlena2000
kobiety ktore pozwalaja wsadzac sobie w dupe to nie kobiety. Kobieta powinna sie szanowac jak dla mnie jestescie oblesne ;/ :O serio...

Gość Iczi
Dla mnie to jest jednak chore. Rozumiem, owoc zakazany ale anus nie jest od tego . On i tak ma co robic -zaparcia , zespol jelita drazliwego , hemorojdy. Facet chyba tez ma odchyly w kietunku homo, a poza tym to moze byc niebezpieczne. Kteci to was ? Dziwne

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hmmmmm....osobiście bym nie zrobiła lodzika zaraz po analnym, nie dałabym rady. Pomimo, że kocham swojego faceta. Nie sądzę, że skoro uprawiam taki sex to nie mam szacunku do siebie...oczywiście troszkę minęło zanim podjęłam decyzję, nie żałuję bo jest inaczej. Nie robię tego za często bo wiem, że częsty anal nie wpływa korzystnie na tą część ciała. Ale jest to zbyt przyjemne, żebym zrezygnowała z tego :D