Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzaaaaaaaz

sąsiad ciągłe kłopoty przez niego , helpppp

Polecane posty

Gość zuzaaaaaaaz

otóż mam problem z sąsiadem mam go dość ciągle robi imprezy nie mogę już tego znieść jest tak głośno że nie mogę spać a boję się wezwać na niego policję ponieważ jest on nienormalny po prostu obawiam się że coś mi zrobi on albo jego koledzy jest strasznie zboczony idzie na klatce i potrafi mnie klepać po tyłku lub obmacywać tak samo jego znajomi , albo kiedyś jak zapukałam żeby troszkę ściszył wciągnął mnie na siłe do siebie i mnie obmacywał i przez 15 minut coś gadał nie umiem sobie z nim poradzić , nawet spać nie mogę bo od rana do wieczora głośno tam , znacie takie przypadki co zrobić

Gość zuzaaaaaaaz
czemu uważasz że jestem idiotką ja na serio nie wiem co mam zrobić , może ktoś był w podobnej sytuacji ???ja już nie mogę wytrzymać naprawdę :(

Gość piter8787
zgloszenie na policje jest anonimowe,a najlepiej podaj sie za sasiadke i zadzwon do strazy miejskiej :D

Gość zuzaaaaaaaz
boje się że domyśli się że to ja bo tylko ja mu uwagę zwracałam i kiedyś powiedziałam że wezwę policję i się wtedy tak wściekł że myślałam że mnie pobije poszarpał mnie

Gość zuzaaaaaaaz
czy ktoś może mi coś poradzić ???

Gość zuzaaaaaaaz
boję się , kurcze tchórz ze mnie jak nie wiem a teraz też imprezka i tak do rana mam dość nawet wyspać się nie mogę :(

Gość 231231231
Ja wynajmowałam kiedys góre domu w którym mieszkam takim studentom, był tam jden gosc, normalnie dziwoląg. Stary jak na studenta, chyba z 30 lat miał. Przychodzi raz do mnie o 3 w nocy na dół, bo jak tez taki nocny marek jestem, sprzątałam właśnie.. i mówi, czy słysze tę imprezę kilka domów dalej. Rzeczywiscie była, troochę było z daleka słychac... i on, że pozwolił sobie wezwac policję, zeby ich uspokoili, bo nie moze spac... :p Potem okazało się, że to byli jacys jego kumple. Dodam, że ten gosc zwykle o 4 w nocy wychodził na balkon i grał na bębenku

Gość zuzaaaaaaaz
ale ja nie przesadzam jest strasznie głośno ja nikomu tak nie przeszkadzam a boję się iść i mu powiedzieć żeby ściszył mam dość nawet zatyczki do uszu nie pomagają :(

Gość zuzaaaaaaaz
jejku nie mam już siły do tego impreza skończyła się dopiero jakąś godzinę temu całą noc takie szumy mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(