Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWysokiCiemnoOki

Nie chce się juz angażować w żadne znajomości z kobietami

Polecane posty

zwykla strata czasu albo nie realnie myslace zboczone wyuzdane albo majace juz kogos albo teskniace juz za kims z przeszlosci albo ktos kto chce zebym ocenial jej wyglad=niedowartosciowane i co niby mam na sobie hodowac te zmije ?

co to ma byc w ogole

Gość ttttttttgtg
ile jeszcze bedziesz pisał?

Gość GHAH paź szatana 666
nic nie stracisz! TYLKO SE PORUCHASZ!

Gość faworek9
to czego Ty oczekujesz? Jakiej szukasz kobiety?

Gość jasnowłosajasnooka
to tak jak ja dałam sobie spokój z tą bandą oszustów i drobnych naciągaczy zwących się mężczyznami

chyba takiej nie zapisanej karty albo w takiej w ktorej mozna zmienic cos na lepsze ktora rozumie ze czas poswiecony jej jest bezcenny i szanuje siebie

bo to zla kobieta byla .... ja jestem swiety !! mam dosc glupich cip

Gość faworek9
większość kobiet siebie szanuje ale w tych czasach różnie można trafić. Nie zapisana kartę? Ładnie powiedziane ale nie możesz przekreślać kogoś za jego przeszłość, przecież każdy ma prawo do błedu a jednak zasługuje na miłość i może być wspaniałą osobą. A Ty jesteś taki? Jesteś taką czystą kartą?

Gość też byłam sprzedawcą
to się nie angażuj pajacu, każe Ci ktoś? najlepiej narzekać, a przyczyną są Twoje złe wybory. lecisz na tępe, wygodnickie suki, to gówno dostajesz. myślisz, że panna o wyglądzie dodzi będzie milusią, grzeczną, wierną i kochającą partnerką? zejdź na ziemię. najpierw wymagacie miss pierdolonego universe, a później płacz. zainteresuj się normalną, sympatyczną, bystrą, ładną, ale nie wyuzdaną szmatą i od razu zobaczysz różnicę

Gość GHAH paź szatana 666
Jedne kobiety obrzydzają, a drugie pociągają! Jedne są obleśne, a drugie wspaniałe i życie rozumieją! Młode chcą choojka młodego! Te starsze und dojrzalsze sflaczałego knota chcą byle tylko stał! Wesołkowatym laseczkom wiele zwisa! Depresyjne Panie gały mają jak wytrzeszcze i chcą dymania jeszcze! Alkoholowe Panny chcą alkocholu wychlać wanny! Kobiety narkotyczne bywają sadystyczne! Pijaczki mają luźne sraczki! Inteligentne kobiety pichcą dobre krokiety! Oczytane laski zajadają kiełbaski! Laski mądro-głupie mają wszystko w doopie! D00pencje oglądające Muminki mają wesołe minki! Babsztyle nazywające swego psa Reksio mają w majtkach kleksio! Córki alfonsów nie mają wąsów na brodzie und pionowym uśmiechu drogi Panie Wojciechu Pociechu coś ruchał w pośpiechu!

mysle ze nie mam zamacone w glowie

sluchaj stary nie mam ochoty na jakies jednorazowe wyskoki nie jestem erotomanem

Gość hehehahahahehehaha
ghah ogólnie szatan nie ok ale sie usmiałam :D

Gość anne marie ....
o masakra... nudzi mi sie a tu jeszxze takie kiepskie rymy publikuja :p, brunet to sie nie zadawaj z kobietami .. i juz... faceci beda myslec ze kobiety to glupie piz - dy i na odwrot wiec bedzie rownowaga , a taka bez przeszlosci to nie wiem gdzie bys znalazl... tak samo jak i takich facetow... niewielu jest... ale spoko ... szukajcie a znajdziecie :D

Gość też byłam sprzedawcą
no i co autorze, zrozumiałeś że na ciebie lecę? wyuzdana nie jestem, ale lodzika zrobię za 10 zł.

Jeżeli kobietę traktujesz jako cel sam w sobie to przegrałeś na początku. Inwestuj w siebie, zamjmij sie swoim życiem, nie nadskakuj, nie pchaj się tam gdzie Cię nie chcą a kobieta pojawi się sama. Nie zabieraj się do tego od dupy strony :P Tak to już jest

Gość pytajaccy dzenntellmannn
nwestuj w siebie, zamjmij sie swoim życiem, nie nadskakuj, nie pchaj się tam gdzie Cię nie chcą a kobieta pojawi się sama. Innymi slowy - bedziesz mial kase, bedziesz mial kobiete. Jak bedziesz mial kase to nie bedziesz musial szukac kobiet, ona cie sama znajdzie

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
a ktoś ci kaze się w nie angazować? Nikt ci nie kaze ich nawet zawierać.