Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioleczek17

alkoholizm pomocy

Polecane posty

Pisze bo chciałabym z kimś pogadać, wyzalić się. Mam problem mój ojciec traktuje mnie jak bachora jakiegoś matka chla nie wiem co robić;/nie radze sobie z tym ;/ nie radze sobie ze sobą nie chce żyć;/ mój chłopak tez pije

Gość kuuuum
zostaw chłopaka to po pierwsze ile masz lat ??

Gość hhjhgh
podaj gg

Gość kuuuum
a masz się gdzie wyprowadzić ? albo rodzinę ?

Gość kuuuum
słuchaj idz do jakies pracy jak sie uczysz to na weekendy lub po lekcjach dorabiaj a na ojca i matke nie zwracaj uwago nawet ich nie sluchaj tylko siedz w swoim pokoju dpokoki nie bedziesz w stanie sie wyprowadzic a chlopkaa koniecznie zostaw

Gość faworek9
ojej:( wiem co czujesz... Po pierwsze zostaw chłopaka! Poszukaj pomocy w ośrodkach pomocy rodzinie, domu samopomocy czy innych instytucjach gdzie masz zapewnioną dyskrecję i trochę spokoju

Gość kuuuum
NO TO SIE DO NIEJ NIE ODZYWAJ ALBO SZUKAJ POMOCY W JAKIŚ OŚRODKACH JA SIE NIE ZA BARDZO ORIENTUJE JAKI TO SA ALE MOZE INNI LUB SZUKAJ W NECIE

Gość a mi szkoda
wejdź sobie na stronę: www.psychologia.edu.pl tam gdzieś jest zakładka "gdzie szukać pomocy" czy jakoś tak; są tam adresy ośrodków, gdzie prowadzi się terapie dla alkoholików, ich partnerów (czyli: współuzależnionych) oraz: Dorosłych Dzieci Alkoholików poszukaj jakiegoś adresu w swojej okolicy i tam się zgłoś, poszukaj pomocy dla siebie samej