Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana masakra

seks uklad?

Polecane posty

Gość Nawet mnie smutno...
Ty także podając w jednym temacie tyle nicków, byle wypaść odpowiednio, a innych zgnoić. To naprawdę smutne... :D

Gość zdołowana masakra
dzis mu napisalam, ze juz nie chce wiecej :) z nim sie bzykac Odpisal ok, dzieki Odpisalam ,ze spoko, lekko go to obeszlo Zapytalam czy bedziemy kolezenstwem? odpisal, zebym sie w koncu skonczyla klocic i poszla z nim do lozka Ze mnie pragnie, ze chce i czy ja chce Powiedzialam, ze mnie podnieca i ze tez go pragne Potem on znowu czy moze jednak ma odpuscic i tak w kolo ...... co z tym gosciem jest ....

Faktycznie to dziwne, ale może on ma jak ten mój... czyli doszedł do wniosku, że skoro z nim chcesz, to może i z innymi także. A on chciałby czegoś więcej od ciebie.

siebie pewnie też się boi, bo po pierwszym razie odkrył, że bardziej mu się to podoba, niż planował... dlatego tego nie powtarza.

Gość zdołowana masakra
zapytalam go wprost - czego się boi i dlaczego sie waha co do mnie? odpowiedział, ze chce mnie i juz! przed chwila dostalam wiadomosc, ze jest w szoku, jak go podniecam ... i ze chcialby mnie teraz pieprzyc ;) ale mysle, ze po tych goracych smsach znowu nic nie bedzie chyba ze mnie zaskoczy i w koncu przeleci :D

emocje jednak się podgrzewają.. będzie dobrze.. :D

Gość zdołowana masakra
o ile przezyje, te skoki mnie wykończa Ale postanowilam byc twarda, i jak znowu z czyms wyskoczy to definitywnie to ucinam i nie dam mu sie potem juz przekonac :) bo on chyba jest pewien, ze ma mnie w garsci ... bo te jego fochy i glupie pytania czy chce go w lozku ... skoro mu psze, tak chce sie z toba pieprzyc TO jakim cudem on sie mnie potem dopytuje czy chce go .....

Czasami mi się wydaje, że o moim piszesz. Też chyba mu się wydaje, że może wszystko. A nie może.

Gość zdołowana masakra
mysle, ze ja po kilku spotkaniach na seks zakoncze znajomosc, bo lubie go zdecydowanie za bardzo To jak do mnie dzwoni, rozsmiesza mnie jak mam zly humor, opowaida glupoty i smieje mi sie sluchawke jak sie ze mna przekloca, ze to on ma racje a nie ja itd I wiem, ze u mnie koniec bedzie wtedy jak powiem, ze sie zakochalam Zmyje sie raz dwa :) ale najpierw sobie na nim pouzywam:D

Jesteś pewna, że tak się da? W końcu kobiety myślą przed seksem, a faceci po seksie. U nas tak było.. :P Ja dopiero naprawdę zaczęłam o nim rozkminiać po seksie. Przed to się płaszczył, prosił, przeżywał... a ja tak, jak był to był,.. i tyle.

Wiesz, w planowaniu to ja jestem dobra... ale niestety jestem emocjonalna i to różnie potem wychodzi. Więc nie wiem jak Ty ...

zdołowana masakra - a nie możesz kiedy Ci mówi że chce Cię pieprzyć po prostu przejść do konkretów i spytać "kiedy ? bo jak na razie to tylko mówisz, mówisz i mówisz" .... albo Cię przeleci albo się wystraszy i będziesz miała spokój ...tak że każde rozwiązanie będzie chyba lepsze od tego motania się w tą i tamtą ...

Ale to oczekiwanie czasem jest fajniejsze, niż samo przelecenie... ;)

Póki co to widzę że zdołowanej masakrze .... oczekiwanie bokiem wychodzi :) ....a swoją drogą, facet po prostu czuje się rozdarty, może ma i dość swojej partnerki, cholernie pociąga go masakra ....ale nie do końca pozbawiony jest skrupułów, stąd pewnie po pierwszym "zapomnieniu się" - sexie - teraz taki niezdecydowany, stąd "delikatny pocałunek" i wycofanie, obawa że sex jedynie pogłębi zaangażowanie, obu stron ...bo i siebie nie jest za pewny jak widać i zobowiązanie ...bo nie czarujmy się, każdy normalny odpowiedzialny człowiek który aby się z kimś kochać musi go choć trochę lubić, a jak lubi to nie wierzę aby nie czuł się jakoś zobowiązany ....

Gość zdołowana masakra
witam :):):):)) a wiec dzis byl seks ;) ale bylo super :D:D:D chce jeszcze! no on mnie lubi, nawet bardzo :) tak mówi Wlasnie zaraz po seksie pytal sie jak mi było? w trakcie powiedzial, ze bardzo chce zebym doszla :) jezu ale bylo super :D

Gość zdołowana masakra
dokładnie posuwają :):) matko jestem od niego chyba uzalezniona :D

Gość wyprodukowano w ChRL
O kurna, naprawdę powiedział w trakcie seksu, że chce żebyś doszła? Co za facet! Ze świecą takiego szukać!

Gość wyprodukowano w ChRL
Kurcze, niesamowity jest ten wątek! Podlinkowałam go na wirtualnej polsce i onecie! Kobiety powinny dowiedzieć się, że można czerpać taką radość z seksu! :-)

Gość zdołowana masakra
cholera mam nadzieje, ze nikt z moich znajomych tego nie czyta ;) nie moge myslec tak mi dobrze ;) chce jeszcze jeszcze wiecej i wiecej Uwielbiam seks z nim ! mam nadzieje tylko, ze jemu nie znudzi sie szybciej niz mi :) bo najgorszy scenariusz jemu sie nudzi a ja napalona jak cholera :D

Gość zdołowana masakra
nie mogę :):) nie wytrzymam Chciałabym z nim codziennie sie kochac po kilka razy, po prostu mnie nosi CHCE SEKSUUU!!! ale teraz czekam, czy on sie odezwie Jesli znowu bedzie sie wahal to koncze znajomosc, choc bede wyla z niezaspokojenia Ale nie pozwole mu wiecej tak mnie dreczyc Mam jednak nadzieje, ze bylo mu tak dobrze, ze nie zrezygnuje i ze czekaja nas upojne chwile Bo bylo bosko :):):):)

Gość zdołowana masakra
mam 30 lat i dopiero dowiedzialam sie, ze seks moze byc taki zajebisty Co ma znaczenie? co powoduje, ze ja wariuje jak zobacze tego faceta? jak sie spotykamy to az iskry ida Po prostu patrzymy na siebie i oboje jestesmy gotowi i napaleni i tak juz 4 miesiac A ja go pragne coraz bardziej, on tez ponoc Widzialam dzis jaki byl podniecony ... nawet w pewnej chwili widzialam na twarzy jego rozkosz i zaskoczenie Nie wytrzymam, chcialabym go moc codziennie miec w lozku Wlasnie teraz w tej chwili chcialabym, aby mnie posiadl :):):)):) mmmmmmm rozmarzylam sie :)

Gość zdołowana masakra
ooo :) odezwał się Juz myslalam, ze nie da znaku A jednak :)

Gość zdołowana masakra
zarzucił mi, że się seksowanie ubralam dla jego kolegi ..... mały zazdrośnik? znowu sie dopytuje czy było mi dobrze i czy jestem zadowolona ILE RAZY MAM MU MOWIC, ZE BYLO BOSKO :):)

Gość zdołowana masakra
dzien dobry :) albo sie tak droczy tylko nie wiem :) ale mam na niego taka ochote........ wrrr :):):)

Gość a mój ex wczoraj dzwonil i
rozeszliśmy się po przyjacielsku, to był zdrowy fajny układ ale w pewnym monencie zamek przestał pasowac do klucza,cos nie zagrało, utrzymujemy dobre kontakty,czasami mnie odwiedza,często dzwoni,wspomnę że jestesmy dorosłymi ludźmi, wczoraj jak zadzwonił powiedział że brakuje mu sexu ze mna,że wogóle brakuje mu kobiety ale nie ma zamiaru iśc do łóżka z byle kim więc czy nie moglibysmy jako dorośli poważni ludzie spotkac od czasu do czasu na sex bez zobowiązań pomyślałam że to niegłupie (bezpieczne) w ten sposób każde z nas ma swoje życie i kogos pewnego ,bliskiego na chwile samotnosci ale do czego prowadzi? czy tak wogóle da się zyć? myslę że nie

Gość zdołowana masakra
ale to kiedys byl Twoj facet i teraz bedzie tylko seks A jak on kogos pozna nie bedziesz zazdrosna? nie bedziesz sie wsciekac?